ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πόσα ζευγάρια εσώρουχα έχει στην ντουλάπα της μια γυναίκα;

Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχα σου…

roz tilefonaΌλες οι γυναίκες αγαπάμε να φοράμε διαφορετικά και ποικιλόχρωμα εσώρουχα. Εδώ ισχύει όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Τα εσώρουχα συνδυάζονται με την ψυχική μας διάθεση και την ερωτική λίμπιντο. Όπως κάθε μέρα είναι διαφορετική από την άλλη έτσι και τα εσώρουχα πρέπει να είναι διαφορετικά. Στην ερώτηση “Πόσα ζευγάρια εσώρουχα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της μια γυναίκα” απαντάμε Περισσότερα από ότι πριν 5 χρόνια.

Οι γυναίκες έχουμε πάθη – τσάντες, παπούτσια, καπέλα, μπικίνι κτλ. Αγοράζουμε συχνά πράγματα που δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ ή θα τα βάλουμε μια δυο φορές όμως η στιγμιαία επιθυμία για ιδιοκτησία σε κάποια αντικείμενα, είτε είναι φετίχ αυτά είτε όχι μερικές φορές είναι εξαιρετικά ισχυρή.

Μερικές φορές το χρώμα, το στυλ ή η περίπτωση επίσης λειτουργούν στην επιλογή μας. Και αγοράζουμε κάτι που μπορεί και να μην μας χρειάζεται. Οι εταιρείες εσωρούχων έχουν αύξηση στης πωλήσεις τους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ενώ το 2000 οι γυναίκες είχαν στην γκαρνταρόμπα τους 12 ζευγάρια εσώρουχα τώρα έχουν 35. Τα 3/4 είναι για για καθημερινή χρήση, ενώ το 1/4  είναι για ειδικές περιπτώσεις.

Χρώματα εσωρούχων

Το 60% των γυναικών προτιμά το λευκό χρώμα, δεύτερο έρχεται το μαύρο, και μετά το κόκκινο. Οι άντρες προτιμούν τα μαύρα ή τα κόκκινα εσώρουχα. Τα θεωρούν πιο σέξι. Αν και σέξι είναι το σώμα που τα φοράει.

Σουτιέν, κορμάκια, μπουστάκια, κορσέδες, babydoll, string, καλσόν και ζαρτιέρες, όλα έχουν φτιαχτεί με 2 σκοπούς. Ο πρώτος σκοπός είναι να ικανοποιήσουν την γυναικεία ματαιοδοξία. Να τονίσουν την τέλειες ή συχνότερα ατέλειες αναλογίες του γυναικείου κορμιού και να αναπτερώσουν το ηθικό της γυναίκας που τα φοράει, ή τα βγάζει. Ο δεύτερος λόγος είναι να ικανοποιήσουν τον αντρικό θαυμασμό.

Δες και αυτό  Πόρνες - Εκπαίδευση 2!

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου αγοράζουμε ένα στριγκ πχ μόνο και μόνο για να δώσουμε την ικανοποίηση στον άντρα που θέλουμε να το αφαιρέσει από το σώμα μας, και ενίοτε να τα κρατήσει ως δώρο…

Είπατε στον σύζυγό; Όχι φυσικά. Ο σύζυγος βλέπει τα νορμάλ λευκά εσώρουχα …. ο εραστής όμως τα βλέπει όλα….