ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πρώην καθηγήτρια σε τσόντες

Πρώην καθηγήτρια σε ταινίες σεξ

Tiffany Shepherd

Ίσως έχετε ακούσει για την καθηγήτρια βιολογίας Tiffany Shepherd που απολύθηκε από το Γυμνάσιο όπου δίδασκε στην Φλόριντα-ΗΠΑ, μετά την δημοσίευση πικάντικων ερωτικών φωτογραφιών της (με μαγιό παρακαλώ, και όχι γυμνό) στο φεισμπουκ. Η πρώην δασκάλα μετά την απόλυση δεν κατάφερε να βρει δουλειά σε κανένα σχολείο. Παρόλου που έστειλε περισσότερα από 2500 βιογραφικά σημειώματα σε αντίστοιχα σχολεία σε κανένα δεν έγινε δεκτή.

Άλλη μια απόδειξη για το πόσο πουριτανική κοινωνία είναι η Αμερικανική.

Η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της Τίφανι

Μετά την απόλυση της από το σχολείο η Τίφανι έχασε και την επιμέλεια των δυο από τα τρία παιδιά της αφού το δικαστήριο έκρινε ότι ο σύζυγος της είναι καταλληλότερος της για την ανατροφή των παιδιών τους. Χωρίς δουλειά, και χωρίς τα 2 της παιδιά η Τίφανι το μόνο που κατάφερε να βρει ως εργασία ήταν οι ροζ εταιρείες και η βιομηχανία του σεξ που της πρόσφεραν μισθό για να γυρίσει ερωτικές ταινίες.

Πόσο δύσκολο είναι για μια καθηγήτρια να αλλάξει επάγγελμα στα 31 της χρόνια και από εκπαιδευτικός να γίνει πορνοστάρ; Η ζωή όμως έχει γυρίσματα που μπορούν να ξαφνιάσουν όλους.

Δουλειά σε τσόντες

Στα 31 της χρόνια δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση για να εντυπωσιάσει το αδηφάγο αντρικό κοινό που παρακολουθεί τσόντες όμως ως κάτι καινούριο και μάλιστα με Πανεπιστημιακό πτυχίο τραβάει το ενδιαφέρων τους. Και οι ταινίες της πουλάνε. Και όσο θα πουλάνε θα είναι χρήσιμη στης εταιρείες που την μανατζάρουν στην βιομηχανία του σεξ.

– «Αν πρέπει να σας απαντήσω ειλικρινά στην ερώτηση σας αν μου αρέσει αυτό που κάνω θα πω όχι. Ούτε  είμαι ιδιαίτερα περήφανη από την δουλειά μου όμως αυτή είναι η μοναδική δουλειά που βρήκα και είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι κερδίζω τα προς το ζην.” είπε η  Shepherd στην εφημερίδα που της πήρε συνέντευξη.

– «Ναι, είμαι μορφωμένη γυναίκα, όμως ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα φτάσω εδώ που έφτασα, να γυρίζω δηλαδή ταινίες πορνό για να συντηρούμε οικονομικά.”

Μόνο η βιομηχανία σεξ της έδωσε δουλειά. Και μετά από 6 χρόνια διδασκαλίας σε Αμερικάνικά γυμνάσια η Τίφανι Σέπαρντ είναι υποχρεωμένη πλέον να δουλεύει ως ηθοποιός σε ταινίες πορνό για να συντηρείται.

Δες και αυτό  Ντρέπεσαι να δουλεύεις ως εργάτης? Ξανασκέψου το!

Νέο όνομα

Η Τίφανι πλέον χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Leah Lust στης ταινίες για ενήλικες και μέχρι τώρα έχει γυρίσει 5 με θετικές κριτικές για το ταλέντο της στον έρωτα. Η πρώτη της ταινία με τίτλο “Η δασκάλα του έρωτα” μάλιστα είχε την μεγαλύτερη επιτυχία από της επόμενες τέσσερις και έδωσε ελπίδες στην πρώην εκπαιδευτικό ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον χώρο του πορνό.

Πως είναι να δουλεύεις σε ταινίες σεξ;

 – Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από τον επαγγελματισμό των ηθοποιών που συμμετέχουν στης ταινίες μου. Όλο το team, από τον σκηνοθέτη, τους φωτογράφους, και τους πορνο-ηθοποιούς λειτουργεί εξαιρετικά επαγγελματικά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Ο έλεγχος για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι εξαιρετικά αυστηρός και όλοι οι ηθοποιοί φέρουν ιατρικές βεβαιώσεις ότι είναι καθαροί. Έτσι όλοι προφυλάσσουν όλους και υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα σε όλη την ομάδα.

Η Τίφανι υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο με την εταιρεία KLC productions που είναι ο μάνατζερ της στον χώρο και δηλώνει ότι θέλει να κάνει και άλλες παρόμοιες ταινίες.

Είμαι ευχαριστημένη από τα χρήματα που κερδίζω. Φυσικά η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω σε κάποιο σχολείο και να διδάξω βιολογία όμως όπως φαίνεται όλες οι πόρτες έχουν κλείσει και πλέον δεν έχω καμιά πιθανότητα να πετύχω κάτι τέτοιο.

Έτσι η καθηγήτρια που έκανε ένα λάθος να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό σε ένα κοινωνικό δίκτυο τιμωρήθηκε με ολοκληρωτικό αποκλεισμό από το Αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα και έγινε πορνοστάρ. Τελευταίες φήμες από της ΗΠΑ αναφέρουν ότι η Τίφανι έχει πλέον την δική της ροζ τηλεφωνική γραμμή όπου κάνει τηλεφωνικό σεξ από απόσταση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τα ροζ τηλέφωνα αυτήν την εποχή βρίσκονται σε άνθιση στης ΗΠΑ και πολλές επώνυμες πορνοστάρ έχουν δικές τους γραμμές όπου μιλάνε με τους φαν τους.

Δες και αυτό  Μάθε να επωφελείσαι από την ατυχεί γνωριμία!

Δες περισσότερα εδώ, και εδώ