Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 κακά μαθήματα από της τσόντες!

Τσόντες και εκπαίδευση

Πολλοί από εμάς πήρανε τα πρώτα τους ερωτικά μαθήματα βλέποντας πορνό ταινίες.  Και αν σε γενικές γραμμές έχουμε λάβει από τις ταινίες για ενήλικες σωστά μηνύματα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ερωτική μας ζωή.

tsontes1Τι δεν πρέπει να κάνουμε όπως κάνουν στης τσόντες –  5 κακά μαθήματα στης πορνοταινίες:

1. Μην είστε αγενείς
Στης τσόντες υπάρχει κοινό για τους σαδομαζοχιστές. Ο πορνοστάρ χαστουκίζει την γυναίκα στον κώλο, όχι για να την ανάψει αλλά για να ανάψει το κοινό στο οποίο προσβλέπει. Η αλήθεια είναι ότι καμιά γυναίκα δεν γουστάρει να την δέρνουν. Είπαμε να την πηδήξεις άλλα όχι και να την δείρεις. Μην βλέπεις τον εαυτό σου ως “γαμών και δέρνων”, στο στρατό έχει πάρα πολλούς τέτοιους κομπλεξικούς. Μην γίνεσαι και εσύ ένας από αυτούς. Είναι μαλακία.

Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που θέλουν κάπως πιο βίαιο σεξ. Όμως καλύτερα είναι να σας το ζητήσει εκείνη, και εκείνη να θέσει τα όρια πόσο βίαιος μπορείς να γίνεις.

2. Μην το παρακάνετε με την παλινδρόμηση “μέσα-έξω-μέσα-έξω”
Οι άνδρες πορνό ηθοποιοί μπαινοβγαίνουν στο αιδοίο της γυναίκας όχι γιατί τους αρέσει αλλά γιατί η κάμερα πρέπει να καταγράψει την κίνηση του πέους στο αιδοίο. Και οι πόρνο σκηνοθέτες αγαπούν ότι γράφει ωραία στην κάμερα. Στην πραγματικότητα οι αργές και απαλές κινήσεις προδιαθέτουν την γυναίκα γρηγορότερα σε οργασμό από την παλινδρόμηση στιλ έμβολο. Υπάρχει κοινό που γουστάρει να βλέπει σεξ με μηχανές. Εκεί ένα έμβολο κάνει σεξ με μια γυναίκα. Ξεκινά σιγά σιγά και η γυναίκα το ρυθμίζει πόσο γρήγορα θέλει να μπαινοβγαίνει μέσα της. Για πλάκα μπορεί να πάρετε μάτι, όμως δύσκολα θα βρείτε γυναίκα που να θέλει να κάνει σεξ με μηχανικό πέος.

Δες και αυτό  Έρωτας χτες!

3. Μην το κάνεις σαν από εγχειρίδιο
Κάθε γυναίκα αντιδρά με διαφορετικό τρόπο σε μια διέγερση. Κάνε σεξ με διαφορετικό τρόπο όταν αλλάζει ερωτικούς παρτενέρ. Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, οπότε άλλαζε και εσύ τεχνικές και τακτικές. Παίξε με το σώμα της, φίλα την, μην βιάζεσαι, κάνε την να νιώσει σίγουρη και επιθυμητή και όταν χαλαρώσει θα σου δώσει τον οργασμό που θέλεις.

tsontes4. Μην χύνετε παντού στο σώμα της
Πριν αρχίσετε να κάνετε σεξ ρώτησε την που θα ήθελε να τελειώσεις. Πρόσεχε σε σημεία κοντά στο αιδοίο της, γύρω από τον κώλο της, στο πρόσωπό της ή στα μαλλιά της – αυτά είναι ευαίσθητα σημεία και πρέπει να είναι σύμφωνη πριν την γεμίσεις με τα ερωτικά υγρά σου. Προτίμησε την κοιλιά, το στήθος και την πλάτη της, αλλά και εκεί καλύτερα πρώτα να την ρωτήσει αν έχει κάτι εναντίον.

Στης πορνοταινίες, οι άντρες δεν ρωτάνε που να χύσουν, και το 90% προτιμά το στόμα αφού αυτή είναι η καλύτερη σκηνή, αλλά αυτά γίνονται στης ταινίες. Στην πραγματικότητα, ρώτα για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

5. Μην την μετατρέπεις σε σεξ παιχνίδι
Στης ερωτικές ταινίες το σώμα μιας γυναίκας εκτίθεται από όλες τις γωνίες και τίποτα δεν παραμένει κρυφό. Στη αληθινή ζωή, οι περισσότερες γυναίκες δεν θα είναι ευτυχισμένες αν κάνατε το ίδιο.

Παράδειγμα σου γύρισε την πλάτη για να ανάψει ένα τσιγάρο και εσύ της ανοίγεις τα κώλο μάγουλα για να την σοδομίσεις να είσαι σίγουρος πως θα της χαλάσεις όλη το κέφι που είχε για σεξ. Η φίλη σου είναι γυναίκα, και όχι παιχνίδι όπως είναι στης ταινίες για ενήλικους, οπότε φέρσου της με σεβασμό.

Δες και αυτό  Ποιοι λόγοι οδηγούν ένα ζευγάρι στην αποχή από το σεξ?

Οι ερωτικές ταινίες μπορεί να έχουν πολλές καλές πλευρές, αλλά η γειτνίαση με την πραγματική ζωή σπάνια είναι μια από αυτές. Οι πορνό- ηθοποιοί πληρώνονται για να κάνουν σεξ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το απολαμβάνουν κιόλας.