Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ψάχνω άντρα!!!

Ψάχνω τον άντρα με Α κεφαλαίο!

good boobsΕκτιμώ τους ανθρώπους όταν είναι είναι φυσικοί, χωρίς να υποδύονται ρόλους και αυτούς που έχουν θετική στάση απέναντι στη ζωή!
Δεν αγαπώ τους σνομπ, τους μίζερους, και αυτούς που τους φταίει όλος ο κόσμος.

Έκανα εγγραφή σε αυτήν τηνιστοσελίδα για γνωριμίες για να σκοτώνω τον ελεύθερο χρόνο μου όταν είμαι στην δουλειά.

Για μένα η ζωή πάντα είναι ρόδινη ….
Λατρεύω της μηχανές, τα κλαμπ και την χαλαρή κουβεντούλα … Ίσως θεωρείτε τετριμμένα τα ενδιαφέροντα μου ως ένα σύγχρονο κορίτσι, όμως αυτά τα πράγματα μου αρέσουν.

Μου αρέσει να βρίσκομαι περιτριγυρισμένη από άντρες, να μαγνητίζω, να προκαλώ τα βλέμματα  τους, να τους ανάβω. Μου αρέσει να παίζω με τους άντρες. Το κακό είναι ότι βαριέμαι εύκολα. Και όπως με όλα τα παιχνίδια, βαριέμαι εύκολα και το παιχνίδι με τους άντρες. Τώρα μπορεί να μου πείτε ότι είμαι κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που διασκεδάζει με το να τραβά από την μύτη τους άντρες. Θα σας απογοητεύσω – δεν είμαι.

Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, και τι θα με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκω. Και γιαυτό συνεχίζω να το αναζητώ. Είτε στα μπαράκια, είτε σε ιστοσελίδες για γνωριμίες. Συχνά αλλάζω τους άντρες είτε γιατί μου γίνονται βαρετοί, είτε γιατί επικοινωνούμε σε διαφορετικά κύματα. Καλά παιδιά, με λεφτά, με αμάξια, με καλές δουλειές, δικές τους δουλειές, όχι κομπλεξικοί δημόσιοι υπαλληλίσκοι η μεροκαματιάρηδες, αλλά πολύ flat βρε συ.

Δεν έχουν αυτό το “κάτι”, αυτήν την στόφα που χαρακτηρίζει τους ώριμους και φτασμένους, αυτό το “κάτι” που θα με λιώσει, και θα με κάνει να λιώσω σαν βούτυρο στο ψωμί τους.

Δες και αυτό  Γνωριμία σε ιστοσελίδα γνωριμιών

Με το που βλέπω έναν άντρα, καταλαβαίνω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αν θα είναι η πόρτα σε ένα εστιατόριο, αν θα είναι η ροζ κρεβατοκάμαρα μου, αν θα είναι ο ήχος του Μέντελσον, η η γλυκιά φωνούλα ενός μωρού. Η αλήθεια είναι αγαπητοί άντρες, ότι κάθε γυναίκα αναζητά το τελευταίο. Σχεδόν κάθε γυναίκα. Ακούγετε μπανάλ, είναι όμως πραγματικότητα. Εμείς οι γυναίκες αναζητούμε στήριγμα, αγκαλιά, προσοχή, εμπιστοσύνη, μπλα, μπλά.

Αναζητούμε και έρωτα, επειδή όμως ξέρουμε ότι ο έρωτας είναι φτερωτός και δεν μένει για πολύ σε ένα μέρος, προτιμούμε την σιγουριά. Ο έρωτας ενός άντρα προς εμάς είναι σαν το αγαπημένο μας φόρεμα. Όσο περισσότερες φορές το φοράμε, τόσο γρηγορότερα ξεφτίζει και χαλάει.

Συνήθως οι άντρες που προσπαθούν να με εντυπωσιάσουν χωρίζονται σε δυο κατηγορίες.

Η πρώτη κατηγορία είναι οι φιλόσοφοι. Αυτοί που νομίζουν ότι έχουν διανοητικές ικανότητες και αναζητούν ακροατές. Η δεύτερη κατηγορία είναι οι καψούρηδες. Μου στέλνουν χιλιάδες λουλούδια, με πολιορκούν συνεχώς, μου κάνουν δωράκια αγάπης και έρωτα.

Τους βαριέμαι και τους δυο το ίδιο γρήγορα. Βαριέμαι το γνωστό σενάριο. Βαριέμαι το γεγονός ότι πρέπει να κάνω την κυρία και να μην κάνω σεξ με κάποιον που μου αρέσει για να μην με νομίσει για “εύκολη”. Να σας πω εδώ ένα μυστικό μου?

Δεν μου καίγεται καρφί τι νομίζει για εμένα!!! Εδώ αν ήμουν άντρας θα έλεγα “στα @@ μου η γνώμη των άλλων”.

Εσείς οι άντρες νομίζετε ότι οι γυναίκες είναι εξωγήινα όντα, χωρίς ερωτικές ορμές και επιθυμίες. Φροντίζει για αυτήν την διαπαιδαγώγηση σας φυσικά η κοινωνία, το σχολείο,  ο στρατός, η μαμά σας κτλ.

Δες και αυτό  Laura Maggi-μια Ιταλίδα μπαργούμαν που αναστάτωσε μια κωμόπολη

Σκεφτήκατε ποτέ ότι και εμείς οι γυναίκες σας εκμεταλλευόμαστε ?

Σας εκμεταλλευόμαστε για σεξ, για χρήματα, για ενδιαφέρων, για παραγωγή σπέρματος χα χα. Σας χρησιμοποιούμε για να διασκεδάσουμε, για να έχουμε της ευκολίες μας, για να κάνουμε πλάκα. Πιο συχνά όμως σας εκμεταλλευόμαστε για να ικανοποιήσουμε της επιθυμίες μας, για να αισθανθούμε ερωτευμένες, αρραβωνιασμένες και ότι βρήκαμε την κολόνα του σπιτιού στην οποία θα στηριχτούμε. Έχουμε αυτήν την ανάγκη να το νιώσουμε κάτι τέτοιο, απλά γιατί είμαστε γυναίκες.

Προσωπικά βαρέθηκα να το παίζω ειδική και απρόσιτη. Δεν είμαι η διαφορετική γκόμενα. Είμαι ένα απλό κορίτσι 20 ετών που ψάχνει τον πρίγκιπα του. Είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, και ψάχνω εσένα….

Βαρέθηκα να παίζω το ίδιο παιχνίδι, χρόνια τώρα. Γιαυτό και δεν μου καίγεται καρφί για την γνώμη που θα σχηματίσετε για μένα, διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Εγώ θέλω να σας πω ότι σε κάθε γυναίκα κρύβετε μια πόρνη, όπως και κάθε πόρνη με τον κατάλληλο άντρα μπορεί να μεταμορφωθεί σε καταπληκτική νοικοκυρά και αφοσιωμένη σύζυγος.

Όλα εξαρτώνται από το πότε θα σας βαρεθεί!!! Η πότε θα επιλέξει τον ΕΝΑ, και ΜΟΝΑΔΙΚΌ που θα την γεμίσει και θα την κάνει να αισθανθεί ΓΥΝΑΙΚΑ.

Ερωτικές γνωριμίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών