Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ψάχνοντας το έτερον ήμισυ

Αναζητώ ώριμη Ελληνίδα που να είναι άσχημη… για μια όμορφη ποιοτική σχέση που να αντέξει στο χρόνο.Με ενδιαφέρει η εσωτερική “ομορφιά”…
Οικογενειακή κατάσταση αδιάφορη,αρκεί ναείναι υγιής (σωματικά και διανοητικά), ευγενική,
ερωτική, κατασταλαγμένη, μονογαμική…Προτιμώ αρχική γνωριμία και ανταλλαγή φωτο μεσω e-mail.

ellinida psahnei sto chatΚαλά κάνει ο Γιώργος, ετών 39, εμποροϋπάλληλος σε κρεοπωλείο, με μηδενικές καταθέσεις στην τράπεζα, ζεί σήμερα για σήμερα χωρίς να σκέφτεται το άυριο, και αφήνει την αγγελία του στο σαιτ για γνωριμιες. Την θέλει άσχημη καθώτι βαρέθηκε τα μανεκέν που του κολλάνε σαν της μύγες.

Πλάκα κάνω. Λέει άσχημη αλλά μέσα του την θέλει τουλάχιστον να βλέπετε τα 2 πρώτα χρόνια. Μετά ακολουθώντας την κλασσική Ελληνική πεπατιμένη είναι σίγουρος ότι η γυναίκα του θα προσθέσει 30 κιλά και θα γίνει 4χ4 off road.

Οπότε λέει να χαρεί αυτά τα 2 χρονάκια. “Όμορφη ποιοτική σχέση που να αντέξει στον χρόνο” Φίλε Jorge δεν μπορεί να τα έχεις όλα. Η θα είναι όμορφη η θα είναι ποιοτική η θα αντέξει στον χρόνο! Μαζί όμως τα 3 αυτά συστατικά είναι τόσο σπάνια όσο και η καρέτα-καρέτα που τόσο κόπτωνται κάποιοι να την σώσουν.

Αφου δεν θέλει να την σώσει η φύση ρε εσείς τη ζόρι τραβάτε με την χελώνα. Παράδειγμα η φύση αγαπάει τα κουνούπια, είτε μεταφέρουν την ασθένεια του Νείλου, είτε ελονοσία, είτε οτιδήποτε άλλο. Τα αγαπάει και ας εμείς να τα μισούμε και να τα σκοτώνουμε. Και γιαυτό τα διατηρεί ενώ την χελώνα καρέτα-καρέτα δεν την γουστάρει και θέλει να την εξαφανίσει. Οπότε αμέσως δημιουργείτε μια προϋπόθεση παραγωγής χρήματος.

Πως??

Κάνεις μια οργάνωση, μη κυβερνητική, τυπώνεις φειγ βολάν, βρήσκεις και μερικούς οπαδούς, στην Ελλάδα είναι πανεύκολο να βρεις οπαδούς για το οτιδήποτε, και αυτοανακηρύσσεσαι σε σωτήρας. Αλλοί σώζουν χελώνες, άλλοι σώζουν ολόκληρες χώρες. Πάντα αυτός ο κακόμοιρος τόπος έψαχνε για σωτήρες. Και μετά τον δρόμο τον ξέρεις, κοινοτικά ταμεία, κρατικές επιχορηγίσεις, ιδιωτικές δωρεές. Σιγά σιγά τα φράγκα γίνονται πολλά.

Δες και αυτό  Το περασμένο Σάββατο, η πολιτεία της Φλόριντα απαγόρευσε το σεξ με ζώα!!!

Και μετά στάση στην Ελβετία για να αφήσεις τα τσουβάλια σε κάτι χαμογελαστούς διοπροφόρους τυπάκους με λευκά γάντια που δεν παύουν να σου λένε “Hello Mister, Hello Mister” όσο μετράνε τα μουρμούρια. Νιώθεις όμορφα γιατί σε λένε “κύριο”, στην Ελλάδα όλο “μαλάκα” σε φωνάζανε. Μαλάκας, μαλάκας, εσύ τους τα πήρες τα όβολα και τώρα εκείνοι είναι οι μαλάκες.

Από εκεί το αεροπλάνο για Σευχέλλες και μην τον είδατε τον Παναή. Τι έγινε με την σωτηρία?

Ποια Σωτηρία, την Μπέλλου? Α, για τα καυμένα τα χελωνονιντζάκια? για το κράτος, την χώρα?

Ε, αυτά θα τα σώσει ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ.

Μην στενοχωριέσαι, εσύ την μπάζα σου την έκανες. Ο Λαός δεν ξεχνά και ζει με την προσμονή του Σωτήρα.

Δυο λαοί υπάρχουν σε αυτή την Γη που πιστεύουν και περιμένουν τον Σωτήρα. Οι Εβραίοι και οι Έλληνες. Οι μεν Εβραίοι έχουν διαποτύσει εξολοκλήρου την συνείδηση τους και την ύπαρξη τους ότι είναι ο επιλεγμένος λαός του Θεού. Κάνοντας αυτήν την πίστη BUSINESS. BIG BUSINESS. Η θρησκεία είναι η μεγαλύτερη μπίζνες στον κόσμο.

Οι δε Έλληνες στον αντίποδα περιμένουν των Σωτήρη να τους σώσει. Όχι των Σωτήρη ρε παιδιά. Είναι άλλος ο Σωτήρης και άλλος ο Σωτήρας.

Λεπτομέρειες!!!

Ξεφύγαμε όμως, οπότε να πάμε πίσω στον Γιώργη που ψάνει την εσωτερική ομορφιά. Λες ρε φίλε “Οικογενειακή κατάσταση αδιάφορη” Πως να είναι αδιάφορη? Θα την παντρευτείς αν έχει 2 γάμους στην πλάτη της και 2-3 παιδιά? Όχι φυσικά. Θα την πηδήξεις και θα πεις ότι κωλύεσαι, η θα πεταχτείς για τσιγάρα στο περίπτερο και δεν θα επιστρέψεις ποτέ.

Γυναίκα χωρισμένη με παιδιά = ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ που δεν σε αφορούν.

Δες και αυτό  Συνέχεια της τρίτης επιστολής Βαξεβάνη προς Βενιζέλο

Τι το ήθελες εκείνο το “μονογαμική”. Δεν υπάρχουν μονογαμικές γυναίκες φίλε. Ας την έχουνε αλλάξει πάσες πριν από σένα. Αυτό δεν σε πειράζει. Όταν την πάρεις, να μην το πηγαίνει το γράμμα. Η αν το σέρνει το καράβι να φέρνει τα φράγκα στο σπίτι τουλάχιστον χαχα.

Καλή γνωριμία και να μας καλέσεις στον γάμο σου.