Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ροζ δασκάλες

Σεξουαλική παρενόχληση καθηγήτριας σε μαθητή της

Τελευταία γίνονται όλο και περισσότερες οι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητών από της δασκάλες τους στα σχολεία. Ας δούμε τι συμβαίνει στα Ελληνικά σχολεία παίρνοντας αφορμή από το περιστατικό με την 23χρονη δασκάλα που χώρισε την κοινή γνώμη σε δυο στρατόπεδα. Σε αυτούς που κάνανε χαβαλέ και σε αυτούς που θέλανε την παραίτηση της δασκάλας από το σχολείο με την κατηγορία της διαφθοράς των παιδιών.

ροζ δασκάλα
Σέξι ροζ δασκάλα

Ποιες όμως μπορεί να είναι οι αιτίες που μια ώριμη γυναίκα και μάλιστα από την θέση της παιδαγωγού θα θελήσει να συνάψει ερωτική σχέση με μαθητές της; Και τονίζω ερωτική σχέση στον ενικό, αφού στον πληθυντικό θα μπορούσα να την πω πορνεία.

Έρως ανίκατε μάχαν

Μπορεί να προκύψει έρωτας, δεν είναι ούτε περίεργο, ούτε απίθανο. Ούτε συμβαίνει για πρώτη φορά. Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι της Αμερικανίδας καθηγήτριας Mary Kay Letournau η οποία παρόλο που ήταν και σύζυγος και μητέρα παιδιού, βίασε έναν 13χρονο πιτσιρικά, στο σχολείο της.  Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου συνελήφθη φυσικά, όμως αφέθηκε ελεύθερη μετά από ένα εξάμηνο στην φυλακή, λόγω καλής διαγωγής, καθώς και ότι το κελί το χρειάζονταν για κάποιες με σοβαρότερα παραπτώματα. Αφού βγήκε από την φυλακή έκανε ξανά σχέση με τον 13-χρονο γεγονός που την οδήγησε πάλι στην φυλακή.

Μόλις βγήκε παντρεύτηκε τον 15χρονο πια πιτσιρικά και απέκτησαν 2 παιδιά. Έγραψε και ένα βιβλίο “Ένα έγκλημα αγάπης” το οποίο στην Γαλλία πούλησε πολύ καλά, και μαζί με τα 700.000 δολάρια που κέρδισαν από τα δικαιώματα του γάμου τους έγιναν διάσημοι και πλούσιοι. Αυτά μπορούν να συμβούν φυσικά μόνο στην Αμερική. Αν ζούσε στο Ιράν θα την είχαν σκοτώσει με της πέτρες.

Δες και αυτό  Σεμηνάριο πεοθηλασμού

Λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε σεξουαλική σχέση δασκάλας-μαθητή

– Οι γονείς δεν έχουν ελεύθερο χρόνο να ασχοληθούν με την ανατροφή των παιδιών τους. Δουλεύουν πολλές ώρες και έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που προτιμούν να τον αφιερώσουν στον εαυτό τους παρά στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Έτσι τα παιδιά έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο που τους δίνει ευκαιρίες για ανάρμοστες σχέσεις.
– Ζούμε σε τεχνολογική εποχή όπου τα παιδιά έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην επικοινωνία. Έτσι όποιος θέλει να ψάξει, θα ψάξει και θα βρει πληροφορίες για αυτό που τον ενδιαφέρει. Τα κοινωνικά δίκτυα τύπου facebook είναι γεμάτα από κοριτσάκια, μαθήτριες που αναζητούν σεξουαλικές σχέσεις με μεγαλύτερους, είτε για να αποκτήσουν εμπειρίες, είτε για να χαρτζιλικώνονται τζάμπα προσφέροντας το κορμί τους σε 40-50-60 ετών άντρες. Πολλές σχέσεις αρχίζουν με την ανταλλαγή μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο, ή στα σαιτ κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά αυτά που έχουν chat, και videochat, και καταλήγουν σε φθηνά ξενοδοχεία, ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου  για ένα γρήγορο σεξ.
Κάθε 5 σελίδα στο ίντερνετ είναι πορνογραφική. Έτσι και να μην θέλεις όλο και θα πέσεις σε κάποια όπου γυμνές γυναίκες παρουσιάζουν τα κάλλη τους. Η πρόσβαση είναι δωρεάν και πανεύκολη. Υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια που δείχνουν πορνό σε 24ώρη βάση. Άλλα είναι κωδικοποιημένα και άλλα είναι ελεύθερα.

Αυτό που στην Αμερική ονομάζουν σεξουαλική παρενόχληση, στην Ελλάδα λέγεται “τυχερή μέρα του μαθητή”.  Το 80% των αντρών θα του πουν μπράβο και μάγκα που κατάφερε να κάνει σεξ με την καθηγήτρια του. Θα τον χτυπήσουν φιλικά στον ώμο και το θέμα θα τελειώσει εκεί. Το πιο πιθανό να διώξουν την δασκάλα από ζήλια που δεν έκατσε και στα άλλα αγόρια. Αν καθόταν όμως θα την χαρακτήριζαν πόρνη και θα την έδιωχναν ξανά. Και ο μικρός θα μεγαλώσει με την εντύπωση ότι έκανε κατόρθωμα.

Δες και αυτό  Γνωρίζοντας νέες γυναίκες

Ήθη και έθιμα ΄-)