Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ;

Οι γυναίκες και το σεξ από την πίσω πόρτα

Το πρωκτικό σεξ είναι η απόλυτη φαντασίωση των αντρών και όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει αναζητούν τρόπους αλλά και πρόθυμες γυναίκες για να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη σεξουαλική αντρική φαντασίωση. Το σεξ από τον κώλο δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στην Ελλάδα και ελάχιστες Ελληνίδες δίνουν την ευκαιρία στους άντρες ή τους εραστές τους να εξερευνήσουν αυτήν την ταμπού περιοχή. Περισσότερο είναι ένα κοινωνικό στερεότυπο το οποίο της εμποδίζει να γνωρίσουν και να απολαύσουν αυτού του είδους την ερωτική συναναστροφή, αφού οι συντηρητική Ελληνική κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια τους έχει κάνει τέτοια τεράστια πλύση εγκεφάλου που θεωρούν το πρωκτικό σεξ ως κάτι βρώμικο ή ως μη αποδεκτό.

Συνέντευξη με την phone sex operator Σούλα  – Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστική εμπειρία

Ποια είναι τα ταμπού που χαλάνε την ηδονή της διείσδυσης στον πρωκτό;

Το δεύτερο μεγαλύτερο εμπόδιο στο να απολαύσουν αυτού του είδους ερωτική συναναστροφή είναι ο φόβος του πόνου. Είναι λογικό άλλωστε κάτι το οποίο δεν το γνωρίζεις να το φοβάσαι, όμως αν εμβαθύνουν λίγο στο αντικείμενο θα ανακαλύψουν μια μεγάλη γκάμα από λιπαντικά και ερωτικά παιχνίδια τα οποία επιτρέπουν την περιοχή του πρωκτού να λιπανθεί και να ερεθιστεί προσεκτικά ώστε να δοθεί η μέγιστη ερωτική ευχαρίστηση και ηδονή από την πράξη.

Διάβασε Παντρέψου για να μοιχεύσεις

Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στης ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν 10,493 Αμερικανίδες ηλικίας 18 ως 44 ετών απέδειξε ότι το 29,7% των γυναικών έχουν κάνει τουλάχιστον μια φορά πρωκτικό σεξ και το 17,6% να το κάνει τουλάχιστον μια φορά τον μήνα με τον ερωτικό τους παρτενέρ. Συνήθως τάση για εξερεύνηση του κορμιού τους έχουν οι μικρότερες ηλικίες (γύρω στα 20-25) με της μεγαλύτερες να το αποδέχονται όμως να μην είναι αυτές οι οποίες θα κάνουν το πρώτο βήμα. Αυτό δείχνει ότι το σεξ από την πίσω πόρτα έχει πέραση στης ΗΠΑ όμως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Δες και αυτό  Είναι παντρεμένη όμως κάνει σεξ με αγνώστους. Θες να μάθεις το γιατί;

Παράγοντες επιλογής πρωκτικού έρωτα

Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην επιλογή του πρωκτικού έρωτα είναι οι εξής:

  • αποφυγή της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης
  • διατήρηση της παρθενίας
  • συμβίωση ή γάμος

Και στης 3 περιπτώσεις ο πρωκτικός έρωτας είναι προτιμητέος όταν υπάρχουν οι παραπάνω λόγοι αφού στην πρώτη περίπτωση αποφεύγεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ενώ στην τρίτη περίπτωση το ζευγάρι συζεί ή είναι σε γάμο οπότε υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη και λείπουν οι ευκαιριακές σεξουαλικές σχέσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα αφροδίσια νοσήματα. Στην δεύτερη περίπτωση η διατήρηση της παρθενίας της κοπέλας όπου μπορεί να κάνει σεξ με όποιον θέλει όμως διατηρεί το πολυτιμότερο της για να το ανταλλάξει με έναν γάμο από συμφέρον.

Το πρωκτικό σεξ δεν πρέπει να είναι ταμπού. Αν μια γυναίκα θέλει να το δοκιμάσει, εξερευνώντας την σεξουαλικότητα της, πρέπει να έχει την δυνατότητα ενημέρωσης στο αντικείμενο και προσωπικής επιλογής με ποιον άντρα θα χαρεί αυτήν την τόσο προσωπική στιγμή. Σήμερα ζούμε σε μια πιο μοντέρνα κοινωνία όπου το Ίντερνετ δίνει την δυνατότητα ενημέρωσης οπότε τα νέα κορίτσια έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερο για την μεγαλύτερη αντρική ερωτική φαντασίωση και φετίχ και να αποφασίσουν ψύχραιμα αν θέλουν να το κάνουν ή όχι. Οι άντρες παρόλο που καίγονται να χαρίσουν και να λάβουν ακόμη μεγαλύτερη ηδονή από σεξ στον κώλο είναι καλό να είναι προετοιμασμένοι για την ερωτική πράξη αφού η διείσδυση στον πρωκτό είναι πιο διαφορετική από το αιδοίο και απαιτεί περισσότερη προσοχή, φροντίδα και γνώση του αντικειμένου.

Όσοι όμως έχουν κάνει πρωκτικό σεξ μπορούν να αφήσουν σχόλιο με την εμπειρία τους.

Δες και αυτό  Μιλώντας βρώμικα στο κρεβάτι αυξάνει την διέγερση

Δες και άλλες ερωτικές ιστορίες σεξ