Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Οδηγός πρωκτικό σεξ!

Πρωκτικό σεξ

Έχετε ακούσει τι είναι το πρωκτικό σεξ? Έχετε δοκιμάσει? Σας αρέσει να πειραματίζεστε και να ανακαλύπτετε νέους τρόπους που μπορούν να μεγαλώσουν την ερωτική σας απόλαυση? Σας αρέσει να ψάχνετε νέες σεξουαλικές τεχνικές που δεν έχετε δοκιμάσει πριν. Όπως γνωρίζουμε, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, κουβαλάει διαφορετικές εμπειρίες και μπορούμε πάντα να μάθουμε κάτι καινούριο. Στην σημερινή κοινωνία, πολλοί από εμάς θέλουν να φαίνονται σεμνοί και ρομαντικοί στους συζύγους τους όμως μέσα τους ντρέπονται για  την επιθυμία να δείξουν την βρώμικη πλευρά του χαρακτήρα τους στον πατέρα των παιδιών τους.  Όταν όμως βρουν εραστή μίας χρήσης, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να αφήσουν την άτακτη πλευρά τους να εμφανιστεί.

anal sexΜία από τις πολλές σεξουαλικές πράξεις για της οποίες αναρωτιούνται πολλά σημερινά κορίτσια είναι το πρωκτικό σεξ.

Ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα να κάνεις πρωκτικό σεξ με κάποιον εραστή σου. Καταρχήν και το ποιο σημαντικό. Δεν θα μείνεις έγκυος και θα διατηρήσεις τον κόλπο σου φρέσκο και δροσερό σε περίπτωση που ο σύζυγός σου θελήσει να είναι οικείος μαζί σου, χωρίς να ξέρει ότι έκανες σεξ με άλλον άντρα το απόγευμα.

Επίσης πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν έναν πολύ “βαθύτερο” οργασμό κατά τη διάρκεια του πρωκτικό σεξ από ό, τι κατά την κολπική διείσδυση. Φυσικά οι άνδρες τρελαίνονται για πρωκτικό σεξ, αφού αποτελεί διαχρονική φαντασίωση τους και κοινωνικό ταμπού. Εσείς μπορείτε να παίξετε τον ρόλο της πόρνης που κάνοντας πρωκτικό σεξ δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση στον άντρα της.

Κάποιοι άντρες φοβούνται το πρωκτικό σεξ πιστεύοντας ότι μπορεί να προκαλέσουν πόνο και τραυματισμούς στην γυναίκα αλλά και στον εαυτό τους. Επίσης η άγνοια τους στο συγκεκριμένο θέμα τους στερεί την απόλαυση του πρωκτικού σεξ.

Δες και αυτό  Οι 10 Ελληνίδες με τα ωραιότερα χείλη

Ας δούμε γιατί το  πρωκτικό σεξ δεν κάνει κακό – και αν γίνει σωστά, μπορεί να σας κάνει να φτάσετε σε απίστευτους οργασμούς και οι δυο σας. Απλά θέλει προσοχή, περισότερη φροντίδα και προφυλακτικό υποχρεωτικά αφού ο πρωκτός της γυναίκας περιέχει πολύ περισσότερα μικρόβια από το αιδοίο.

Χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό. Το πέος πρέπει να γλυστρά ανώδινα στον πρωκτό της γυναίκας και όχι να ζορίζετε. Ούτε αυτή, ούτε εσείς. Κρατήστε το λιπαντικό κοντά στο κρεβάτι καθώς μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσετε κατα την ερωτική πράξη.

Αναφέραμε και πριν ότι πάντα κάνουμε πρωκτικό σεξ με προφυλακτικό. Πάντα. Και δεν περνάμε από την μια τρύπα στην άλλη με το ίδιο προφυλακτικό. Αν θέλετε να άλλαξετε είσοδο, αλλάξτε και προφυλακτικό.

Πρίν κάνετε είσοδο στον πρωκτό με το πέος σας, δοκιμάστε να ανοίξετε λίγο τον σφυγκτήρα της με ένα η δυο δάχτυλα σας. Αυτό θα διευκολύνει την είσοδο. Βάλτε λιπαντικό στα δυο σας δάχτηλα και διεισδήστε στον πρωκτό της κάνοντας επαναλυπτηκές παλυνδρομικές κινήσεις, μέχρι να νιώσετε ότι ο σφυγκτήρας της αποδέχετε το μέγεθος.

Δεν είναι λάθος πριν από την πρώτη πρωκτική εμπειρία σας,να εξασκειθήτε με πρακτική στο σπίτι με ένα λεπτό dildo.

Κατά την είσοδο χρεισιμοποιήστε την δύναμη του σώματος σας για να μπείτε μέσα της. Πάντα όμως απαλά και προσεκτικά χωρίς απότομες κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς.

analΓια την γυναίκα ισχύει ότι εάν έχει φτάσει ήδη σε έναν οργασμό, το σώμα της  είναι πιο χαλαρο και έτοιμο να δεχτεί πρωκτικό σεξ. Οπότε κάντε κανονικό σεξ στην αρχή και μετά προχωρήστε σε πρωκτικό σεξ.

Δες και αυτό  Άκόμη 5 λόγοι που οι γυναίκες βλέπουν τσόντες

Μπείτε σιγά-σιγά, μέσα της. Σταματήστε όταν το μισό πέος έχει μπει για λίγο και σπρώξτε ξανά. Μην ξεχνάτε να παίξετε με την κλειτορίδα της αφού αυτό θα την χαλαρώσει περισσότερο και θα αυξίσει την απόλαυση της.

Δοκιμάστε πρωκτικό σεξ με το πέος σας και κολπικο σεξ με κάποιο dildo ταυτόχρονα. Θα δείτε την γυναίκα να φτάνει σε εκπληκτικούς οργασμούς.

Μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό, να είστε χαλαροί και να το διασκεδάζετε και οι δυο σας. Οι γυναίκες λατρέβουν το πρωκτικό σεξ αρκεί να το κάνουν με τον σωστό εραστή.

Back door sex