Σεξ στα 50

Μπαίνω σήμερα σε ένα σαιτ για γνωριμίες στο Ίντερνετ και σε λίγη ώρα λαμβάνω ένα παράξενο μέιλ. Συνήθως μου γράφουν παππούδες άνω των 60 που θέλουν να κατουρήσουν και νομίζουν ότι το πουλί τους θέλει να κάνει σεξ.

Που πας ρε παππού με τον καθετήρα?

20 ετών εγώ και ο άλλος ένα βήμα πριν τον τάφο, και με θέλει λέει για σεξ. Τι σεξ, ρε παππού, σαν αυτό που έκανες στον πόλεμο? “Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει ένας 50ρης μου γράφει”  Ξέρω παππού, ξέρω πολύ καλά και βλέπω γύρω μου νεαρά κορίτσια που κάνουν σεξ με γερόντια με αποκλειστικό σκοπό το χρήμα και αηδιάζω.

Πριν μερικές ημέρες βγήκε η είδηση ότι ηλικιωμένος Άγγλος 68 ετών κακοποιούσε σεξουαλικά μικρά αγοράκια ηλικίας 8-10 ετών. Η είδηση δεν είναι όμως αυτή. Η είδηση είναι στο ανακοινωθέν που έβγαλε η αστυνομία όπου αναφέρονταν ότι οι γονείς τον μικρών παιδιών το ήξεραν ότι τα παιδιά τους κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ανώμαλο Άγγλο παππού και αντί να τον πάνε στην Δικαιοσύνη, ή να αποδώσουν δικαιοσύνη μόνοι τους αντίθετα προέτρεπαν τα παιδιά τους να κάνουν σεξ και λάμβαναν για αυτό χρήματα και λάπτοπ.

Σκατά κοινωνία, σάπια στα συνθέμελα της, με ακόμη ποιο σάπιες ανθρώπινες ψυχές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο κώλος τους και τίποτα άλλο.

Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο.

2 Replies to “Σεξ στα 50”

  1. τωρα αυτος φταιει που στα γραφει….ή εσυ που απαντας?? 🙂

  2. i am 32 year old.Aybe kid for you but i have taste womans ln your age and they have no broblem.If you want to meet me just call me in my mail i wait for 2 days.You dont lose from me i have car,home and else we talk.my mobile is …. please send me a message or call me.to message name h net agnosth

Leave a Reply

Your email address will not be published.