Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Sex tips: 3 στάσεις που αγαπούν οι γυναίκες

Γυναίκες και σεξ

Δεν θα βρεις γυναίκα που να μην αγαπά να κάνει σεξ. Και να το σκέφτεται τόσο συχνά όσο και οι άντρες. Το σεξ είναι μέρος της ζωής μας, και είναι απαραίτητο όσο και το φαγητό. Ας δούμε στο αφιέρωμα ποιες στάσεις είναι κατάλληλες για να δώσουν μεγαλύτερη απόλαυση σε μια γυναίκα.  Κάθε στάση έχει τα δικά της υπέρ και κατά, οπότε το ταξίδι αρχίζει και ο σκοπός δεν είναι ο προορισμός αλλά το ίδιο το ταξίδι.

sex tips

1. Κλασσική ιεραποστολική

Αν νομίζεις ότι η ιεραποστολική στάση είναι βαρετή κάνεις μεγάλο λάθος. Με λίγη δημιουργικότητα και ερωτικό πάθος η γυναίκα μπορεί να βγάλει τεράστιο ερωτισμό και σε αυτή την στάση. Συνιστάτε για όλες της ηλικίες και βάρη αφού είναι η πιο εύκολη και δεν πρέπει να είσαι ακροβάτης η ιδιαίτερα προικισμένος για να καταφέρεις να διεισδύσεις και να προκαλέσεις ηδονή στην γυναίκα.

Κλασσικά πράγματα! Στο ιεραποστολικό σεξ ο άντρας είναι κυρίαρχος, αυτό-επιβεβαιώνετε και δείχνει της ικανότητες του στο κρεβάτι. Η γυναίκα έχει παθητική στάση και απλά απολαμβάνει τον επιβήτορα. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις, εκτός αν είναι ερωμένη σου και θέλεις να ανέβεις στα μάτια σου. Με την σύζυγο συνήθως το σεξ είναι πιο ομαλό, διαρκεί 5-10 λεπτά και το τέλος είναι προβλέψιμο ΄-).

2. Η γυναίκα από πάνω

Οι περισσότερες γυναίκες ίσως αρκεστούν στην ιεραποστολική στάση, όμως οι πιο δυναμικές θέλουν να έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους και θα προτιμήσουν εκείνες να είναι καβάλα. Η δύναμη είναι αφροδισιακό και η αίσθηση ότι ελέγχεις ένα κορμί και το κατευθύνεις είναι αρκετή για να ανάψει την ερωτική φλόγα σε δυο εραστές. Θυμήσου ότι οι παλιοί καπεταναίοι καβάλα πήγαιναν στην εκκλησία και καβάλα προσκυνούσαν, τυχαίο? δεν νομίζω. Πρόσεξε όμως κάποιες γυναίκες που δεν νιώθουν όμορφα με το σώμα τους, καθώς και αυτές που έχουν παραπανίσια κιλά μπορεί να “βγάλουν” γέλιο κατά την ερωτική πράξη και το όλο θέμα να χαλάσει. Το σεξ και το γέλιο δεν συμβαδίζουν. Όταν είσαι στο κρεβάτι είσαι για να κάνεις σεξ και όχι να λέτε ανέκδοτα.

Δες και αυτό  The Ugly European

Παίξε με το στήθος της, χάιδεψε την στους γοφούς, η ερωμένη από πάνω σου σου δίνει όλο της τον εαυτό προς εξερεύνηση. Κάνε την να τρέμει από ηδονή και δώσε της την απόλαυση που αξίζει. Στο σεξ δεν πρέπει να είσαι τσιγκούνης.

3. Doggy style

Εδώ το μάτι χορταίνει και την άλλη είσοδο, εκτός από το μπροστά. ΄-) Και καμιά φορά καλοσχηματισμένα οπίσθια μπορεί να προκαλέσουν σεισμό μόνο με το λίκνισμα τους. Ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί και να μην στρέψει το βλέμμα του σε γυναικεία οπίσθια στην παραλία με μαγιό? Ε, εδώ στο κρεβάτι τα έχεις μπροστά σου, χωρίς το μαγιό. Έχει έρθει η ώρα να τα απολαύσεις.

Η στάση η γυναίκα στα τέσσερα, η αλλιώς και “σκυλίσια” είναι η αγαπημένη μου, καθώς έχω τον έλεγχο στης κινήσεις, μπορώ να τον αυξομειώνω ανάλογα με το κέφι μου, δεν βλέπω τους μορφασμούς της ερωτικής μου παρτενέρ και αυτή μπορεί να λύνει σταυρόλεξα ταυτόχρονα χαχα. Οπότε και οι δυο είμαστε ΟΚ.

Το Doggy style ενδείκνυται για εφήμερες σχέσεις όπου καταπιέζεις της ενοχές σου απατώντας την σύζυγο με άλλη γυναίκα.

Οι γυναίκες είναι υπέροχα πλάσματα, της αγαπάμε, της λατρεύουμε και της σεβόμαστε, για όλα αυτά τα πράγματα που μας δίνουν στην ζωή μας.