Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι θέλουν οι γυναίκες?

Σεξ συμβουλές

Αιώνια ερώτηση!!! Και χωρίς απάντηση και σήμερα. Γιατί αν δώσουμε μια απάντηση αυτή μπορεί να μην ισχύει αύριο. Οι γυναίκες είναι παράξενα πλάσματα, και αλλάζουν γνώμη σε δευτερόλεπτα. Δεν έχει και πολύ νόημα να ασχολείσαι με το τι θέλουν οι γυναίκες. Είναι πολύ καλύτερα να ψάξεις για το τι θα έκανε μια γυναίκα να ανταποκριθεί στο φλερτ σου.

γνωριμίες με την μπάλαΣτην γυναικεία ψυχοσύνθεση υπάρχουν 3 πράγματα αλληλοσυγκρουόμενα και αλληλοϋποστηριζόμενα ανάλογα με της συνθήκες:

1. Αυτό που μια γυναίκα ΛΈΕΙ ότι θέλει.
2. Αυτό που ΝΟΜΊΖΕΙ ότι θέλει
3. Αυτό στο οποίο ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΕΤΑΙ αληθινά

Στην ουσία μόνο το νούμερο 3 μετράει, αφού το λέει και νομίζει αλλάζουν συνεχώς.

Οι περισσότερους άντρες είναι “καλά  παιδιά“, που στην πραγματικότητα είναι βαρετοί τύποι χωρίς αυτοεκτίμηση που συνέχεια παραπονιούνται για κάτι δεν θέλουν να δουν κατάματα την πραγματικότητα για να καταλάβουν πως ο τρόπος που λειτουργούν με τις γυναίκες απλά δεν έχει αποτελέσματα.

Και αυτά τα καλά παιδιά αντί να κάνουν κάτι για να αλλάξουν την λάθος συμπεριφορά τους επιλέγουν να κατηγορούν τις γυναίκες ότι δεν τους προτιμούν. Μεταξύ μας κανείς δεν αγαπά τους loosers. Εσύ θα έκανες σχέση με μια γυναίκα για τα μπάζα?

Φυσικά το σύνδρομο του “καλού παιδιού” δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, όμως εδώ ίσως βρήκε εύφορο έδαφος για να αναπτυχθεί. Στης Ελληνικές ταινίες οι ερωτευμένοι άντρες κλαίνε και παρακαλάνε της γυναίκες, τρέχουν να της αγοράσουν δώρα, γιατί νομίζουν ότι με το χρήμα θα εξαγοράσουν το κορμί τους, της ανέχονται και της συγχωρούν για ότι παραπατήματα κάνουν. Μελόδραμα!. Και όλα αυτά για τι? Για να μην τους φύγει?

Δες και αυτό  Έρωτας χτες!

Από την άλλη έχουμε το αντίθετο. Το σύνδρομο του άντρα του “πολλά βαρύ” του “μάγκα”, του “αλανιάρη”. Είναι το είδος άντρα το οποίο είναι επίσης καλό παιδί. Η διαφορά μεταξύ των δυο χαρακτήρων βρίσκεται στο ότι το καλό παιδί δίνει προτεραιότητα πάντα στις επιθυμίες των γυναικών, ενώ ο πολλά βαρύς δίνει προτεραιότητα μόνο στις δικές του επιθυμίες.

Τι πετυχαίνει ο ένας και τι ο άλλος? Ο μάγκας έχει μεγαλύτερη επιτυχία στης γυναίκες λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες με χαμηλή αυτοεκτίμηση που εκλαμβάνουν ως πραγματική δύναμη στον άντρα το να τις κακομεταχειρίζεται. Να της δέρνει και να τους δείχνει καθημερινά ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι. Αυτό έχουν μάθει ότι είναι το σωστό πρότυπο του άντρα.

Ο αλανιάρης σε γενικές γραμμές δεν κάνει υγιείς σχέσεις. Είναι αναγκασμένος να καταπιέζει τις ανασφάλειες του κάτω από τη μάσκα του σκληρού και συναισθηματικά κλειστού άντρα, κάτι που απαιτεί τεράστιο ξόδεμα ενέργειας. Είναι πάντα σε επιφυλακή μήπως η γυναίκα «απλώσει το χέρι της» για να «της το κόψει», φοβάται να ανοιχτεί πραγματικά σε μια γυναίκα για να μην στραφεί εναντίον του, βλέπει τις γυναίκες σαν αντιπάλους που πρέπει να νικήσει στο δικό τους παιχνίδι και τους άντρες σαν ανταγωνιστές.

Εδώ ας κάνουμε μια διάκριση. Το να είσαι «καλός» με τις γυναίκες δεν θα τις κάνει να ανταποκριθούν στο ερωτικό σου κάλεσμα. Αυτό που κάνει μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά, είναι να μάθεις να είσαι ευγενής.

Δεν αρκεί να συμφωνείς μαζί τους σε όλα. Πρέπει να της προκαλείς, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Οι γυναίκες αγαπάνε κάποιος άλλος να της φροντίζει και ψάχνουν τρυφερότητα και στοργή.

Δες και αυτό  Πρωτότυποι οίκοι ανοχής

Ο ευγενής άντρας έχει πραγματική δύναμη,αυτοπειθαρχία, είναι ιππότης και ευγενής. Δεν διστάζει να πει αυτό που θέλει ώστε να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά ξέρει ταυτόχρονα και να ακούει, δείχνοντας τον απαραίτητο βαθμό ενδιαφέροντος και σεβασμού.

Νοιάζεται πραγματικά και για την γυναίκα του και την περιβάλλει με τρυφερότητα και αγάπη. Έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτόν.

Ακολουθώντας της παρακάτω συμβουλές δεν θα χρειαστείς να παρακαλάς, να πληρώνεις ή να πληγώνεις της ερωτικές παρτενέρ σου.