ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σέξι κομμώτριες

Πριν 25 χρόνια πιτσιρικάδες, πηγαίναμε στον κουρέα της γειτονιάς για κούρεμα 3-4 φορές τον χρόνο αφού η μόδα ήταν τα μακριά μαλλιά. Το κουρείο ήταν μικρό, με πολλές φωτογραφίες ημίγυμνων γυναικών (μόνο στήθος), αφού ο παπα-Γιάννης που ήταν τακτικός πελάτης διεξήγαγε ατέλειωτες συζητήσεις με τον μπαρμπα-Σταμάτη για την σωτηρία της ανθρώπινης ψυχής, προσπαθώντας να τον πείσει ότι η επίδειξη του γυμνού γυναικείου σώματος μπορεί να τον οδηγήσει στην κόλαση. Εμείς φυσικά είχαμε αντίθετη γνώμη και με περιέργεια κοιτούσαμε της ημίγυμνες καλλονές όσο ο κουρέας μας κούρευε.

Ο μπαρμπα-Σταμάτης εκτός από της γκόμενες στης φωτογραφίες είχε γεμίσει τους τέσσερις τοίχους και με και ατέλειωτες φωτογραφίες της ΑΕΚ, αφού ήταν τρελός fan της, και την ακολουθούσε όπου έπαιζε. Την ημέρα που η ΑΕΚ είχε αγώνα το κουρείο ήταν πάντα κλειστό. Ο κουρέας αγαπούσε της γυναίκες και την μπάλα, και δεν ντρεπόταν να το κρύβει. Ελεύθερη ψυχή, αριστερός, άθεος και συνέχεια στο στόμα της μικρής τοπικής κοινωνίας που βαυκαλιζόταν συνεχώς και θυμιάτιζε της προκαταλήψεις της, μη έχοντας με τι άλλο να ασχοληθεί, αφού οι γυναίκες εκείνη την εποχή επαγγέλλονταν “οικιακά”.

Πως συντηρείς 4-μελή οικογένεια με ένα κουρείο;

Αν περίμενε από πελάτες σαν εμάς για να ζήσει την οικογένεια του, βράσε ρύζι καλύτερα. ΄-), όμως ο Σταμάτης έζησε μέχρι τα 78 του. Πως έτρεφε με το κουρείο μόνο την τετραμελή οικογένεια του αφού η γυναίκα του δεν δούλεψε ποτέ της, ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Ίσως το κουρείο έβγαζε κάποια λεφτά και ο λιτοδίαιτος Σταμάτης άπλωνε την κουβέρτα μόνο όσο για να σκεπάσει τα πόδια.

Δες και αυτό  Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα

Κάτι που μετά το 1981 πολλοί Έλληνες το ξέχασαν….μέχρι σήμερα που μας το ξαναθύμισαν κάποιοι κακοί.

Ελλάδα 1990-2000

Τα χρόνια κύλησαν και εμφανίστηκαν νέοι κουρείς. Μεγαλύτερα μαγαζιά, όμορφα διακοσμημένα, καινούρια εργαλεία, λούσιμο μαλλιών κτλ που αν και κόστιζαν σχετικά ακριβά (10-20 ευρώ) ήταν γεμάτα από νέους. Εγώ αγόρασα μια μηχανή και έγινα κουρέας του εαυτού μου αφού θεωρούσα κοροϊδία να δώσω 20 ευρώ οπότε πενία τέχνας κατεργάζεται. ΄-). Άλλωστε τα μαλλιά μου ήταν μέχρι τους ώμους, ως γνήσιος ροκάς.

Κόσμος 2008 και μετά!

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Το κούρεμα των μαλλιών δεν είναι αυτό που σήμανε παλιά, αλλά κάποιοι το έχουν αναγάγει σε big business, δείχνοντας έναν δρόμο που αν έχεις τόλμη, φαντασία και επιχειρηματικό δαιμόνιο θα σου αρέσει. Γιατί εκτός από κούρεμα λαμβάνεις και ψυχολογική περιποίηση από την γυναίκα-κομμώτρια.Αν αναρωτηθείς τι εστί ψυχολογική περιποίηση κάθε φορά που θα κάθεσαι στην καρέκλα μιας όμορφης κομμώτριας και θα νιώθεις την χαρά να σου κάνει μασάζ στο κεφάλι, αφήνοντας το απαλό της άρωμα αναμεμιγμένο με το άρωμα του κορμιού της να γεμίζει την μύτη σου θα με καταλάβεις. ΄-).

Πως κουρεύουν στο Texas – USA

Όμως κάποιοι προχώρησαν πολύ μακριά. Στο Texas το 2008 ο Tom και η Karin Friday μαζί με τον Steve Turman έφτιαξαν ένα μοντέρνο κομμωτήριο όπου τα κορίτσια φορούν λιγότερα ρούχα από το κανονικό. ΄-) την ώρα που κουρεύουν ένα πελάτη. Στο σαιτ τους πουλάνε την ιδέα τους με την μέθοδο του franchising για το καθόλου ευτελές ποσό 94,100-190,550 US$. Αν όντως έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 άδειες όπως αναφέρεται στο σαιτ οι άνθρωποι έγιναν εκατομμυριούχοι από μια ιδέα. Μόνο στην Αμερική γίνονται αυτά. ΄-)

Δες και αυτό  Ποια είναι η σεξ θέα που ο άντρας σου τρελαίνετε να βλέπει?

Related:
http://www.knockouts.net
http://www.pedestrian.tv/entertainment/news/topless-hairdresser-launches-in-sydney-nsfw/25502.htm
http://hotcuts.com.au/

Σέξι κομμώτριες στο Σίδνει – Αυστραλία

Στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία κάποιοι ζήλεψαν την ιδέα και δημιούργησαν αντίστοιχη αλυσίδα κουρείων με την επωνυμία Hotcuts, και σλόγκαν “Οι κομμώτριες μας δεν είναι απλά καυτές, είναι topless”. Και η ουρά απέξω το αποδεικνύει ότι αυτό το business model λειτουργεί πολύ καλά, αρκεί να ξέρεις που να το εφαρμόσεις. Στην ερώτηση σας αν αυτό το κομμωτήριο προσφέρει “Happy Endings” τα κορίτσια λένε όχι όμως εγώ νομίζω ότι σε έναν καλό πελάτη που τους αφήνει κάθε μήνα 100 AU $ δεν θα το αρνηθούν. Ίσως κλειδώσουν πρώτα την πόρτα. Αλλιώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει στριπίζ. ΄-)

Η Πολωνία δεν μπορούσε να λείψει

σέξι κομμώτριες στην ΠολωνίαΣτην Πολωνία κάποια κορίτσια τόλμησαν το εγχείρημα και από ότι διαβάζω στα blog οι πελάτες δεν τους λείπουν. Μπορεί να μην γίνουν εκατομμυριούχοι όπως ο Tom και Karin Friday όμως σίγουρα θα κερδίζουν διπλάσια χρήματα από μια καλοπληρωμένη δουλειά στην Πολωνία. Και μην ακούσω τα γνωστά κακοήθη ότι η Πολωνέζα είναι επάγγελμα, γκρρρρ.

Στης φωτογραφίες ευτυχισμένοι Πολωνοί απολαμβάνουν της υπηρεσίες των σέξι κομμωτριών. Κάτι είχα ακούσει ότι και στην Αθήνα είχε ανοίξει παρόμοιο κομμωτήριο όμως η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη. Εδώ πρωτοτυπήσαμε παγκοσμίως όμως με χορηγό ποδοσφαιρικής ομάδας οίκο ανοχής. Αν εσείς ξέρετε λεπτομέρειες θα χαρώ να δω τα σχόλια σας.

κομμώτριες τόπλες

κομμώτριες με εσώρουχα κουρεύουν