Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως επηρεάζουν τα ζώδια την ερωτική μας ζωή

Ζώδια & ερωτική συμβατότητα

Όλοι ξέρουμε ότι τα ζώδια επηρεάζουν τις επιλογές μας στον έρωτα. Για αυτόν τον λόγο αναζητούμε επικοινωνία με αστρολόγους και μέντιουμ τους οποίους ρωτάμε πως θα είναι οι σχέσεις μας στον επόμενο χρόνο. Αν θα βρούμε πλούσιο γκόμενο, αν θα παντρευτούμε κάποιον εκατομμυριούχο και θα γίνουμε κυρίες χωρίς να έχουμε ποτέ ανάγκη να δουλέψουμε κτλ.

Διαβάστε επίσης:Πώς να βρω τον πλούσιο γαμπρό;

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο gnorimies.net, η έγκυρη αστρολόγος και μελλοντολόγος κυρία Ζωή αναλύει το τι θα φέρει ο καινούριος χρόνος στον καθένα σας. Διαβάστε προσεκτικά και ενημερωθείτε υπεύθυνα για το τι μας περιμένει ως πρόβλεψη το 2024.

sex-chat-tilefono

Τα 12 ζώδια αποκαλύπτουν πώς επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, ποια κριτήρια λαμβάνουμε υπόψην ώστε να μην μετανιώνουμε για τις ερωτικές μας επιλογές.

Αστρολογία και ερωτικές προτιμήσεις

Αναλυτικότερα, οι Κριοί επιλέγουν αυθόρμητα, ενστικτωδώς, και πάντα με ενθουσιασμό αυτό που νιώθουν ότι θα τους εξιτάρει και θα ελκύσει με την εξωτερική του εμφάνιση. Δηλαδή επιλέγουν με τα μάτια. Αν δούνε μια όμορφη γυναίκα, ντυμένη σέξι και με ωραίο θηλυκό άρωμα είναι έτοιμοι να πέσουν στα πόδια της. Οι Ταύροι επιλέγουν με βάση την επικοινωνιακή συμβατότητα και θέλουν τον χρόνο τους για να γνωρίσουν, να κρίνουν, να εξοικειωθούν και να εμπιστευτούν τον σύντροφό τους. Με απλά λόγια αν βρείτε γκόμενα Ταύρος θα πρέπει να έχετε μεγάλη υπομονή μέχρι να σας επιτρέψει να την φιλήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χρήματα βγάζουν τα μοντέλα στο OnlyFans

Οι Δίδυμοι επιλέγουν αυθόρμητα και ειδικά για καταστάσεις one night stand (ξεπέτες) δηλαδή, ενώ για μια πιο σοβαρή σχέση επιλέγουν με βάση την επικοινωνιακή συμβατότητα. Οι Καρκίνοι επιλέγουν με βάση την ευαίσθητη χορδή της ψυχής τους και θέλουν έναν σοβαρό, συγκροτημένο, φιλόδοξο και αξιόλογο σύντροφο ο οποίος θα ακούει τα προβλήματα τους και θα τους κρατά φιλικά το χέρι. Οι Λέοντες επιλέγουν τον άνθρωπο που μαζί του μπορούν να νιώσουν και πάλι σαν παιδί, που η καρδιά τους θα φτερουγίσει, που μαζί τους θα παθιαστούν, θα γελάσουν, θα παίξουν και που θα νιώσουν όμορφα.

Δες και αυτό  4 τεχνικές για δυνατό γυναικείο οργασμό

Ποια ζώδια κάνουν καλό κρεβάτι;

Οι Παρθένοι επιλέγουν με βάση την επικοινωνιακή συμβατότητα και θέλουν έναν σύντροφο που να τους καταλαβαίνει και να τους στηρίζει. Οι Ζυγοί αναζητούν την οικονομική σταθερότητα στης σχέσεις τους. Γνωρίζουν ότι η αγάπη κρατάει 1,2 χρόνια και μετά αν δεν υπάρχει καλό οικονομικό υπόβαθρο θα επέλθει χωρισμός οπότε η πρώτη ερώτηση που κάνουν σε ένα ραντεβού είναι “τι δουλειά κάνεις” για να κρίνουν αν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν. Οι Σκορπιοί αγαπάνε την οικογενειακή θαλπωρή και την ζέστη που βγάζει ένα τζάκι που καίει. Δεν τους αρέσουν τα βιαστικά βήματα και προτιμούν οι σχέσεις να ωριμάζουν σιγά σιγά.

tilefoniko-sex-athina

Διαβάστε επίσης: Έχασε 67.000 ευρώ με επενδύσεις μαϊμού σε bitcoin

Οι Τοξότες λατρεύουν την περιπέτεια, όπου υπάρχει ρίσκο και κίνδυνος είναι αφροδισιακά για αυτούς. Λατρεύουν της μοιραίες γυναίκες και τους έντονους, παθιασμένους έρωτες όπου όλα μπορούν να παιχτούν κορώνα γράμματα. Αν σας αρέσει να ζείτε έντονα ένας πλούσιος Τοξότης είναι η καλύτερη επιλογή ως εραστής. Οι Αιγόκεροι είναι ντροπαλοί και συνεσταλμένοι ως προσωπικότητες. Τους αρέσει οι ήρεμη οικογενειακή ζωή και γίνονται τέλειοι σύζυγοι. Αν τους επιλέξετε δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσετε για την επιλογή σας.

Οι Υδροχόοι μοιάζουν λίγο με τους Τοξότες, είναι και αυτοί λάτρεις τον γρήγορων ταχυτήτων και των έντονων ρυθμών ζωής. Τους ελκύουν όμορφες και σέξι γυναίκες και μπόλικο χρήμα το οποίο προορίζεται για ξόδεμα. Τέλος οι Ιχθύες είναι τα καλά παιδιά που δεν πρόκειται να χαλάσουν χατήρι στην αγαπημένη τους και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ικανοποιήσουν τα γούστα της καρδιάς της.

Δες και αυτό  Πώς να φτιάξεις ένα σεξ βίντεο με εσένα πρωταγωνίστρια;

Διαβάστε επίσης: Είναι ΟΚ να μου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ

Σεξουαλικότητα και ζώδια

Ότι και ζώδια να είστε να θυμάστε πάντα ότι εκτός από την συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων τον τελευταίο λόγο πάντα θα τον έχετε εσείς. Οπότε επιλέγετε με προσοχή και πάντα με ορίζονται μακρύ εκτός φυσικά από της επιπόλαιες σχέσεις μιας νύχτας όπου όλο το παιχνίδι τελειώνει το πρωί.