Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Site γνωριμιών

Site γνωριμιών στην Ελλάδα

gnorimies-agapiΠοιο είναι το καλύτερο Ελληνικό site γνωριμιών? Το elmaz.gr φυσικά. Το Ελμαζ δεν είναι ένα ακόμη site γνωριμιών όπου απλά γίνεσαι μέλος και βαριέσαι από την δεύτερη σου είσοδο στην ιστοσελίδα.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που πρώτο-λειτούργησε ως σαιτ γνωριμιών και η επιτυχία δεν άργησε να έρθει. Το μυστικό ήταν η επαγγελματική αντιμετώπιση και η σοβαρή δουλειά που έγινε από την ομάδα μας για να μπορέσουμε να στήσουμε και να λειτουργήσουμε μια ιστοσελίδα γνωριμιών με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τι ξεχωρίζει το Elmaz.gr από τα άλλα site γνωριμιών?

Επαγγελματική εμφάνιση, ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, 40000 μέλη άντρες και γυναίκες με το 86% από Ελλάδα. Περισσότερα από 2 εκατ. επισκέψεις από 150 χώρες, δωρεάν chat, top charts, κτλ.

Στην ιστοσελίδα για γνωριμίες υπάρχει η συνδρομητική υπηρεσία  Elmaz Extra που σου επιτρέπει να διαβάζεις τα εισερχόμενα μηνύματα σου.

Επόμενη κίνηση μας είναι είναι η υπηρεσία Vip Elmaz με την οποία το προφίλ σου θα εμφανίζεται επάνω από όλα τα υπόλοιπα προφίλ, αναζητήσεις και φωτογραφίες. Θα μπορείς να παρουσιάζεσαι με μοναδικό τρόπο, να διαλέγεις σε ποιους θα εμφανίζεται το προφίλ σου ανάλογα με ηλικία, φύλο και τόπο καταγωγής

Τι οδηγεί κάποιον να μπει σε ένα site γνωριμιών?

Οι απαντήσεις είναι τόσες όσα και τα μέλη ενός τέτοιου σαιτ. Ας πάρουμε μια “Αποξένωση από την πραγματική ζωή”. Πως γίνετε αυτό και σοβαροί μεσήλικες άνθρωποι να αναζητούν “εικονικό φλερτ”?

Ας πάρουμε μια περίπτωση και ας την αναλύσουμε. Ιδιωτικός υπάλληλος με εργασία 8 ώρες, 5 μέρες την εβδομάδα. Η ρουτίνα σε πνίγει.

Οι ειδικοί λένε ότι η έλλειψη ψυχικής και σεξουαλικής ικανοποίησης οδηγεί τους ανθρώπους σε site γνωριμιών. Αναζητάς να βρεις εκεί έξω αυτό που δεν μπορείς να βρεις στην σχέση σου.

Δες και αυτό  Τα 12 τολμηρά πράγματα που κάθε γυναίκα κάνει

Στο Διαδίκτυο όλα επιτρέπονται. Παρουσιάζεσαι για αυτόν που θέλεις να είσαι. Φτιάχνεις νέα προσωπικότητα, ηλικία, τέλειες φωτογραφίες, αν έχεις βίτσια αλλάζεις και φύλο. ;-). Ξαφνικά εξαφανίζεται εκείνος ο κόμπος που σε έπνιγε και ντρεπόσουν να κάνεις καμάκι σε μια γκόμενα στον δρόμο.

Τι άνθρωποι συχνάζουν σε ιστοσελίδες για γνωριμίες;

Μοναχικός τύπος. Είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις κάτι γρήγορα για να φύγεις εξίσου γρήγορα σε λίγο. Παίζεις παιχνίδι με τους άλλους που συνομιλείς. Εκείνοι επίσης μαζί σου. Θες να είσαι κάποιος άλλος, όμως όλο και κάτι χαλάει. Θυμώνεις και ξεσπάς αυτόν τον θυμό στους συνομιλητές σου. Πηδάς από σχέση σε σχέση, ατέρμονα. Ξοδεύεις νεύρα και ελπίδες στην αναζήτηση σεξουαλικού συντρόφου, ο χρόνος ώμος τρέχει αμείλικτος.

Όλο και συχνότερα αναρωτιέσαι για την ηλικία σου και στην ερώτηση¨Τι πέτυχα μέχρι τώρα?” η απάντηση δεν είναι αυτή που θα ήθελες.

Σιγά-σιγά αρχίζεις και τα πιστεύεις όσα λες και χωρίς να το καταλάβεις ζεις μια παράλληλη ζωή. Περνάς ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή σου, κρυμμένος πίσω από ανώνυμο προφίλ, παίζοντας με τον εαυτό σου και με τους άλλους.

Ποιες είναι οι λεπτές κόκκινες γραμμές;

Κάπου υπάρχει μια “λεπτή κόκκινη γραμμή” που αν την περάσεις εισέρχεσαι σε μια παράλληλη ζωή που κρύβει πολλούς κινδύνους.

Στην αρχή η είσοδος σε site γνωριμιών γίνετε για πλάκα. Κάνεις το προφίλ σου, βάζεις 2-3 καλές φωτογραφίες, γράφεις ένα κείμενο που πουλάει και είσαι στο παιχνίδι. Την άλλη μέρα το email σου είναι γεμάτο από άλλα μέλη που θέλουν να σε γνωρίσουν. Σου αρέσει και θες να απαντήσεις σε όλους. Οι περισσότερες ερωτήσεις είναι είτε με κρυφό σεξουαλικό υπονοούμενο, είτε καμάκι στην ψύχρα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Από όπου και να ξεκινήσεις στο τέλος όλοι μιλούν για σεξ.

Δες και αυτό  Erotikes gnorimies : γνωριμίες

Φτάσαμε στο σεξ;

Μπούρου- μπούρου από φιλοσοφία μέχρι τουρισμό και μαγειρική στο τέλος η ερώτηση απλή “θες να βρεθούμε για καφέ”? η καλύτερα για να μην χάνουμε τον χρόνο μας “Θες να κάνουμε σεξ?”. Σε στιγμή αδυναμίας, σηκώνεις το σεξ τηλέφωνο και η ανωνυμία που τόσο ποθούσες εξαφανίζεται. Και δεν ξέρεις ποιος θα καταλάβει την θέση της……