ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Swinging party

Η απόλυτη αντρική φαντασίωση.

Σεξ με 2 γυναίκες

swingingΔυο καυτές χυμώδεις καλλονές, με τέλεια κορμιά όλο καμπύλες, ακομπλεξάριστες στο σεξ και λίμπιντο που βράζει, φουντώνουν το ερωτικό σου ένστικτο και σε προκαλούν να πάρεις μέρος στο bisexual τρίο μαζί τους. Βρίσκονται ήδη στο κρεβάτι, έχουν κάνει μεταξύ τους την προθέρμανση και σε θέλουν για επιβήτορα στο ερωτικό τους παιχνίδι.

Σίγουρα θα περάσεις αξέχαστα, και θα την θυμάσε αυτή την εμπειρία για καιρό. Δυο υπέροχες σέξι γυναίκες στο κρεβάτι σου υπόσχονται μια τέλεια νύχτα. Για να φτάσεις στην κορύφωση της σεξουαλικής απόλαυσης πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα. Δεν κουμαντάρονται εύκολα δυο γυναίκες στο κρεβάτι.

Κανόνες για τρίο στο κρεβάτι:

1) Ποτέ δεν ζηλεύουμε. Στο τρίο συμμετέχουν και οι 3 μαζί και χώρια. Αν οι 2 γυναίκες θέλουν να χαιδολογουνται και να ικανοποιούν της δικές τους σεξουαλικές ανάγκες, μην της διακόπτεις. Απόλαυσε το θέαμα και βρες κατάλλυλη στιγμή για να εισέλθεις και εσύ, χωρίς να κάνεις μούτρα.Άλλοστε το θέαμα δυο γυμνών γυναικείων κορμιών που χαρίζουν ηδονή η μια στην άλλη μέχρι τώρα το έβλεπες μόνο στης τσόντες. Τώρα είναι ζωντανά μπροστά σου. Να είσαι σίγουρος πως θα θελίσουν και την αντρική σου παρέα στην κατάλλυλη στιγμή.

2) Οριοθετούμε από πριν τους κανόνες. Πιείτε ένα καφέ πριν πάτε στο κρεβάτι, συζητήστε τι σας αρέσει και τι όχι, πείτε τι θέλετε να κάνετε και να σας κάνουν. Μιλήστε χωρίς φόβο. Η κουβέντα για σεξ θα σας φουντώσει και θα νιώθετε ωραία ξέροντας πως σε λίγο αυτά που τώρα συζητάτε θα γίνουν πραγματικότητα. Είναι καλό πριν την πράξη να ξέρετε τους παρτενέρ σας και της επιθυμίες τους στο ερωτικό παιχνίδι.

Δες και αυτό  Man for you, sweaty!

3) Τι κάνουμε αν η μια γυναίκα είναι η γκόμενα σου? Φρόντισε να νιώσει όμορφα, περιποιήσου την περισσότερο, δημιούργησε της κατάλληλες συνθήκες για να αισθανθεί ότι δέχεται τα περισσότερα χάδια.

4) Πρέπει να είσαι γενναιόδωρος. Μην βιάζεσαι, έχεις όλη την νύχτα μπροστά σου. Άφησε της γυναίκες να ικανοποιήσουν της δικές τους σεξουαλικές φαντασιώσεις. Δείξε τρυφερότητα και δύναμη εκεί που πρέπει. Φίλησε τες, χάιδε