Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Στα party ανταλλαγής συντρόφων όλα επιτρέπονται

Μύθοι & αλήθειες για την ανταλλαγή συντρόφων

Πολλοί χαρακτηρισμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν θέλουμε να περιγράψουμε την «ανταλλαγή συντρόφων» ή αλλιώς το λεγόμενο swinging. Ποιος δεν γουστάρει το swinging σε πάρτι, σε ξενοδοχεία ή σε κάποια άλλη εκδήλωση;

Που τελειώνει η πραγματικότητα και που αρχίζει η υπερβολή το γνωρίζουν όσοι κάνουν swinging. Φυσικά μην περιμένετε να το βροντοφωνάζουν ή να υπάρχουν κάποια στατιστικά στοιχεία. Αυτά τα πράγματα είναι ταμπού για την Ελληνική κοινωνία και γίνονται κρυφά, όμως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη γίνονται. Οι swingers προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να μην το δείχνουν προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Μέσα από κλειστές ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα μπορείς να κάνεις την πρώτη επαφή και να συμμετάσχεις στο πάρτι που οι διοργανωτές οργανώνουν.

Διαβάστε επίσης: Αμοιβαίος αυνανισμός πως να το κάνω τέλεια

cuckold-keratas

Η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αυξητικές τάσεις. Σε αυτό συνετέλεσε:

  1. Η έκπτωση των παραδοσιακών αξιών
  2. Η χαλάρωση τον ηθών
  3. Οι αυξημένες προσδοκίες των ερωτικών συντρόφων για περισσότερο σεξ.

 

Οι έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις, η αναζήτηση περισσότερης ηδονής και η επιθυμία για κάτι διαφορετικό συχνά φορτίζουν αρνητικά μια σχέση, η οποία για να επανέρθει σε ισορροπία χρειάζεται περισσότερο σεξ.

Διαβάστε επίσης: Έχουν οι ράπερ πιο εύκολη πρόσβαση στο σεξ με θαυμάστριες;

Πως ξεκίνησε το swinging;

Όπως τα περισσότερα πράγματα έτσι και η ανταλλαγή συντρόφων ξεκίνησε από της ΗΠΑ και σιγά σιγά εξαπλώθηκε στην Ευρώπη (Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία και Σκανδιναβία). Τα τελευταία χρόνια ήρθε και στην Ελλάδα. Μια κλειστή πατριαρχική κοινωνία η οποία ωστόσο έχει όλα τα απαιτούμενα για γρήγορη αναρρίχηση του φαινομένου.

Δες και αυτό  Τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζονται

Το concept είναι εξαιρετικά απλό: δύο σύζυγοι συμφωνούν να κάνουν σεξ με τρίτο ή τρίτα πρόσωπα με στόχο την διασκέδαση και τον εμπλουτισμό της σεξουαλικής τους ζωής.

Τι υπόσχεται;

Να σπάσει τη ρουτίνα της μονογαμίας, να προστατεύσει από μοιχεία και να κάνει νέες φιλίες με άτομα του ίδιου ή του αντίθετου φίλου οι οποίοι να μοιράζονται το σεξ στο δικό τους club.

Τι λένε φίλοι και εχθροί;

Όσοι το έχουν δοκιμάσει μιλάνε μόνο θετικά και δηλώνουν με ενθουσιασμό ότι η σχέση τους αναζωογονήθηκε, το σεξ στον γάμο τους αυξήθηκε και βρήκαν νέους δρόμους υπέρτατης ηδονής.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη με έναν 40χρονο επιχειρηματία στην Αθήνα

Οι πολέμιοι του swinging λένε ότι είναι ένα καλά πλασαρισμένο άλλοθι για απιστία και μοιχεία, αποτελεί σεξουαλική διαστροφή, είναι κρυφή ομοφυλοφιλία, πλήρη κατάρρευση ηθικών αξιών και αποποίηση του θεσμού του γάμου.

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει της επιλογές του και είτε να το ενστερνιστεί, είτε να το απορρίψει.

Ποιος έχει δίκιο;

Όλοι έχουν δίκιο και αυτό εξαρτάτε από πολλά πράγματα όπως ιδιοσυγκρασία, προσωπικές αντιλήψεις και φετίχ, το είδος της σχέσης κτλ. Αν δεν το δοκιμάσεις με κάποιο άλλο ζευγάρι δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη.

cuckold-sex-chat

Ποια είναι τα ρίσκα στο swinging;

1. Σίγουρα το θέλουν και οι δύο;

Η μήπως ο άντρας βλέπει πολλές τσόντες και το επιβάλει στην γυναίκα του απλά γιατί έχει βρει μια άλλη ομορφούλα την οποία θέλει να πηδήξει και απλά ψάχνει για πρόφαση; Η γυναίκα για να μην του χαλάσει το χατίρι αλλά και γιατί έχει ανασφάλειες στο γάμο της, είναι συνήθως άνεργη και νοικοκυρά και φοβάται μήπως μείνει μόνη της απλά συναινεί χωρίς όμως να το θέλει.

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ

2. Έχετε σκεφτεί της συνέπειες της πράξης σας;

Μπορεί το swinging να ξεκινάει με τις καλύτερες προθέσεις όμως μπορεί να καταλήξει σε οδυνηρές ανατροπές οδηγώντας το ζευγάρι ακόμη και στο διαζύγιο. Για προσθέστε και ζήλια, κλονισμός εμπιστοσύνη ή και γιατί όχι την γέννηση ενός νέου έρωτα και έχετε έτοιμους δυναμίτες οι οποίοι θα διαλύσουν τον γάμο σας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι σύγχρονοι γάμοι δεν αντέχουν στον χρόνο;

3. Αύξηση πιθανοτήτων για αφροδίσια νοσήματα

Το να κάνεις σεξ με μια άλλη γυναίκα η έναν άλλο άντρα χωρίς να έχεις την βεβαιότητα ότι είναι υγιής εμπεριέχει ρίσκο να ξυπνήσεις με ένα αφροδίσιο, επισκέψεις σε δερματολόγους και θεραπεία. Η ελευθεριότητας σε μια τέτοια σχέση και one night stand  οδηγεί στην χαλάρωση των μέτρων προστασίας και ενθαρρύνει την επιπόλαιη συμπεριφορά. Η χρήση προφυλακτικών είναι απαραίτητη ακόμη και αν όλοι δηλώνουν ότι είναι ΟΚ.

Τι λένε οι ειδικοί σεξολόγοι;

Στο σεξ δεν υπάρχουν όρια όταν οι δυο συμμετέχοντες συμφωνούν και επιθυμούν να δοκιμάσουν το οτιδήποτε τους χαρίζει ηδονή και σεξουαλική ευχαρίστηση. Τα όρια τα βάζουν οι δυο τους όμως:

  1. Πως θα νιώσει ένας άνδρας όταν δει την γυναίκα του να κάνει σεξ με έναν άλλο και να το απολαμβάνει;
  2. Αν της αρέσει περισσότερο ο άλλος;
  3. Αν τον έχει μεγαλύτερο και την ικανοποιεί περισσότερο ερωτικά;

Θα την πει πόρνη; Θα την διώξει με την πρώτη ευκαιρία ή θα καυλώσει περισσότερο; Ερωτήσεις η οποίες έχουν διαφορετικές απαντήσεις ανάλογα με το ζευγάρι και την σχέση που έχουν.

  1. Πως θα νιώσει μια γυναίκα η οποία θα μοιραστεί τον άντρα της με μια άλλη κοπέλα;
  2. Θα της αρέσει να βλέπει σεξ μεταξύ αντρών με τον άλλο να πηδάει τον άντρα της;
Δες και αυτό  Πόσο συχνά πρέπει να αυνανιζόμαστε

Το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και το ζευγάρι πρέπει να είναι ώριμο και να ξέρει τα όρια του ώστε η ανταλλαγή να λειτουργήσει θετικά στη σχέση τους και να φέρει εκείνη την αναζωογόνηση που ψάχνουν.

Πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι για σεξ

Πριν λάβουμε την απόφαση να ψάξουμε για άλλο ζευγάρι για ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί μία οριοθετημένη και ειλικρινής συζήτηση και αφού αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι παράμετροι που ενδεχομένως δημιουργήσουν προβλήματα, και αφού τεθούν τα όρια για το τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι τότε και μόνο τότε είμαστε έτοιμοι να βυθιστούμε στο swinging αναζητώντας νέες ηδονές και οργασμούς.

Αν το δοκιμάσουμε επιπόλαια θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.