Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τα 9 σημάδια της απιστίας

σέξι κοπέλαΓνώρισες μια κοπέλα και βγήκατε 2-3 φορές για καφέ. Ο καφές έγινε ποτό το βράδυ σε “καλό” μπαράκι, με όσο το δυνατόν λιγότερο φως. Ακολούθησε βόλτα με το αυτοκίνητο, σε ερημικά κατά προτίμηση μέρη, σεληνόφως, ίσως σινεμά. Δόθηκαν υποσχέσεις! Η σχέση προχωράει κανονικά όμως αναρωτήθηκες ποτέ σου για το παρελθόν της κοπέλας; Ρώτησες να μάθεις, ποια είναι, που δουλεύει, αν δουλεύει, μήπως δουλεύει μόνο εσένα, ή και άλλους; Μήπως ο έρωτας της ζωής σου δεν είναι αυτό που φαίνεται;

Έχεις ακούσει φαντάζομαι την ρήση “από μπρος παρθένα και…τρένα. Μάλλον έφτασε η ώρα να μάθεις την αλήθεια. Αν αυτά που ακολουθούν υπάρχουν ή χαρακτηρίζουν την κοπέλα που μόλις γνώρισες, τα πράγματα είναι σκούρα… Αυτά είναι τα 9 σημάδια ότι η κοπέλα είναι “κοινή” και δεν κάνει για γάμο.

Την χαιρετάνε όλοι

Άντρες, αγόρι μου, όχι γυναίκες. Δεν είναι λογικό μια ανύπαντρη κοπέλα να έχει πολλούς φίλους άντρες. Αν και συνήθως οι άντρες κρατάνε μια εχεμύθεια επί του θέματος τα πουτ….. χαίρουν εκτίμησης στην γειτονιά.

Παράξενα τατουάζ

Τα τατουάζ έγιναν της μόδας και όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν τατουάζ στα πιο απίθανα σημεία του σώματος τους. Όμως τατουάζ στον κώλο, ή πάνω από την ήβη προτρέπουν σε επαγγελματίες του είδους. Το θέμα δεν είναι λοιπόν αν η κοπέλα σου έχει τατού, αλλά που τα έχει…

Το παιχνίδι του ζεστού και του κρύου

Αναρωτιέσαι πως γίνεται; Την γνώρισες χτες και σήμερα σου είπε σ’ αγαπώ, και θέλει να μείνει μαζί σου. Μήπως είσαι το λιμάνι που ψάχνει από τα τόσα καράβια που πέρασαν; Μήπως ξέρει τι ακριβώς θέλει και το βλέπει στο πρόσωπο σου; Από την άλλη αφού σου είπε ότι είναι ελεύθερη και θέλει να είστε μαζί γιατί σε κρατά σε απόσταση; Μήπως δεν έχει ζήσει την ζωή της, και ψάχνει για νέες εμπειρίες;

Δες και αυτό  Μιλώντας βρώμικα στο κρεβάτι αυξάνει την διέγερση

Ποιος είναι ο μαγικός αριθμός

Η ερώτηση κλασσική. Και γίνεται σε κάθε γυναίκα με την οποία κάποιος θέλει να δημιουργήσει σχέση. Με πόσους άντρες έχεις πάει. Η απαντήσεις είναι 3.

1) Είσαι ο δεύτερος.

2) Με μονοψήφιο αριθμό.

3) Δεν σου απαντάει.

Αν η κοπέλα σου δεν σου απαντάει συνήθως υπάρχει γιατί. Ή δεν τους μετρούσε όταν έκανε σεξ μαζί τους, ή τους μετρούσε όμως αν σου πει τον αριθμό θα εξαφανιστείς ως καπνός. Κανείς άντρας δεν θέλει να ξέρει ότι την γυναίκα της ζωής του την είχαν πηδήξει 100 άλλοι. Το 40% ψάχνει να παντρευτεί παρθένα, όταν το 20% των γυναικών διατηρεί την παρθενία του μέχρι τον γάμο. Οι υπόλοιποι κάνουν συμβιβασμούς.

Το μπάνιο της μιλάει

Το μπάνιο κάθε γυναίκας μιλάει για την ιδιοκτήτρια του. Και μια ματιά θα σου πει πολύ περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα της και της συνήθειες της από ότι 2 ώρες καφέ. Αν βρεις προφυλακτικά, λιπαντικά αντισυλληπτικά και τεστ εγκυμοσύνης ρώτησε την τι τα θέλει όλα αυτά αφού είναι σε σχέση μαζί σου;

Τα πολλά και μεγάλα ψέματα

Σου είπε ότι χτες το βράδυ ήταν με την άρρωστη γιαγιά της, και μετά από λίγο σου είπε ή έμαθες ότι ήταν στην Σούλα. Φυσικά η Σούλα κάλλιστα μπορεί να γίνει Μπάμπης, ενίοτε και παρέα….Δεν θα πρέπει να αναρωτηθείς που ήταν τελικά; Στην γιαγιά, στην Σούλα ή στο πάρτι με τα ούζα του Μπάμπη;

Η γνώμη των φίλων

Ρώτα τα φιλαράκια σου να σου πουν την γνώμη τους για την καινούρια γκόμενα. Εσύ βλέπεις το κορμί της εκείνοι όμως αν είναι σωστοί φίλοι βλέπουν όλα τα άλλα στην συμπεριφορά της. Και κρίνουν αυστηρά. Τώρα αν έχεις κάλπηδες φίλους το φταίξιμο είναι δικό σου. Αν όμως είναι πραγματικοί φίλοι μπορεί να σε προστατεύσουν από λάθη που θα σου στοιχίσουν πολύ ακριβά στο μέλλον. Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Άλλες είναι για διασκέδαση και άλλες είναι για σπίτι. Διάλεξε της δεύτερες. Αλλιώς θα κάνεις πολλούς “φίλους”.

Δες και αυτό  Τι άνθρωποι έχουν προφίλ στα σαιτ γνωριμιών?

Πότε θα γνωρίσεις την μαμά;

Βγαίνετε εδώ και μήνες όμως ποτέ δεν σου είπε “Θέλω να σε γνωρίσω στους δικούς μου”. Όταν μια γυναίκα έχει καινούρια σοβαρή σχέση στην προσωπική της ζωή, το πρώτο πράγμα που θέλει είναι να γνωριστούν οι γονείς της με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Αν προσπαθεί να το κρύψει πάντα υπάρχει λόγος. Άλλος άντρας, σε χρησιμοποιεί ως ξεπέτα, ή ως σπόνσορα.

Τα βράδια είναι ελεύθερη

Όχι συνέχεια, βέβαια όμως συχνά κανονίζει της εξόδους της με γυναικοπαρέα, έτσι σου λέει. Και εσύ βγαίνεις με τα φιλαράκια σου και πάτε γήπεδο, μπαρότσαρκες ή στριπτιζάδικα όμως εκείνο είναι διασκέδαση ενώ το δικό της είναι απιστία.

Αν δεις κάτι από τα παραπάνω να συμβαίνει στην νέα σχέση σου, καλύτερα να της δώσεις τα παπούτσια στο χέρι όσο είναι νωρίς, πριν δεν χωράς να περνάς από την πόρτα του σπιτιού σου και γίνεις μπατζανάκης με πολλούς….