Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι έχω που θα μπορούσε να αρέσει στης γυναίκες?

Συμβουλές για επιτυχημένες ερωτικές γνωριμίες

Στο λεωφορείο, καθώς πηγαίνεις στην δουλειά, κάθεσαι πλάι σε μια γοητευτική ξανθιά με καταγάλανα λαμπερά μάτια. Και ήδη ονειρεύεσαι το ζωηρό της βλέμμα που σε γεμίζει μια συγκίνηση παράξενη…

Σου χαμογέλασε? Ίσως. Αναστατωμένος, νιώθεις να σε κυριεύει μια τρελή επιθυμία να της μιλήσεις. Κι ωστόσο, όπως πάντα, μένεις καρφωμένος στη θέση σου, ανίκανος να ψελλίσεις έστω μια απλή “καλημέρα”.

Μπα! σκέπτεσαι, ας το καλύτερα. Και γιατί να της πιάσω κουβέντα, αφού έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να της αρέσω? Με αυτήν την κοιλιά? Με αυτό το κεφάλι?…. Είμαι πολύ κοντός και έχω και κοιλίτσα….φαλακρίτσα και λίγα φράγκα στην τσέπη. Μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος γόης για την θεά αυτή!!!. Το μόνο που θα καταφέρω είναι να της γίνω ενοχλητικός.

Ε, λοιπόν κρίνεις πολύ λάθος αυτή την όμορφη ξανθούλα με το να μην της αναγνωρίζεις αρκετή γυναικεία διαίσθηση. Τόση ώστε να μπορεί να διακρίνει ορισμένα πράγματα πέρα από την εξωτερική εμφάνιση. Αν για σένα, μοναδικό κριτήριο όταν ζυγίζεις της γυναίκες  είναι η ομορφιά τους, για εκείνες, αντίθετα, το παρουσιαστικό σου είναι δευτερεύων.

Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Το χαμόγελο της ξανθιάς δίπλα σου σήμαινε πως την ενδιαφέρεις. Ναι, ναι! Της αρέσεις, παρά την φρικτή γνώμη που έχεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου.

Γιατί να αφήνεις να σε πνίγει τέτοια δειλία? Όποια και αν είναι η εμφάνιση σου, η το επάγγελμα σου, σίγουρα έχεις – να το ξέρεις! – κάποιες χάρες, στης οποίες οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.

Εντάξει , δεν είσαι ο Πωλ Νιούμαν, ούτε έχεις το χαμόγελο του Μπράτ Πίτ. Και λοιπόν? Αν ήξερες πόσο ελάχιστα μετρά η ομορφιά σου για της γυναίκες! Σε ένα πείραμα που έκανα έθεσα σε 25 Αφροδίτες την εξής ερώτηση “Πόσο σημαντική είναι για εσάς η εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα”? Προς μεγάλη μου έκπληξη καμιά από αυτές την νύμφες δεν την απασχολούσε ιδιαίτερα το θέμα εμφάνιση, ούτε το τοποθετούσε πρώτο στην λίστα επιλογών της, στο τι προσόντα αναζητούσε σε ένα αρσενικό.

Δες και αυτό  Σκληρές γνωριμίες

Η προσωπικότητα, η ευαισθησία, η φυσικότητα – να οι ψ?υχικές ιδιότητες που τραβάνε της γυναίκες και της γοητεύουν.

Αρκετές μάλιστα μου ομολόγησαν πως ένας πολύ ωραίος άντρας τους ξυπνούσε κάποια δυσπιστία. “Αν μοιάζει σαν να ξεκόλλησε από αφίσα που διαφημίζει σούπερ σέξι μπλου τζίνς, λέω μέσα μου, δεν μπορεί, κάποια ανωμαλία θα υπάρχει…” μου ανέφερε νεαρή εκκολαπτόμενη στάρλετ. Και πρόσθεσε “Και έπειτα τι νόημα έχει να λες σε ένα τέτοιο άντρα πως τον βρίσκεις όμορφο, τι στιγμή που το ξέρει, και το ακούει καθημερινά με το παραπάνω  μάλιστα?”.

“Προτιμώ έναν εραστή με παρουσιαστικό κοινό, συνηθισμένο, που να είναι διασκεδαστικός και ευχάριστος σαν σύντροφος, και που να αφήνει εμένα να είμαι πιο όμορφη από εκείνων.”

Να λοιπόν μια αλήθεια. Οι γυναίκες κάνουν τόσες προσπάθειες να περιποιηθούν και να αναδείξουν την ομορφιά τους, ώστε ο ανταγωνισμός σε αυτόν το τομέα, και ιδίως από τον καβαλιέρο τους, δεν της αρέσει καθόλου!

Κομψότητα, καθαριότητα και ένα κάποιο ξεχωριστό “κάτι” αυτά ζητάνε οι γυναίκες από τους εκλεκτούς τους.

Συμβουλές για επιτυχημένες ερωτικές γνωριμίες