Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι κυνδίνους κρύβουν οι ιστοσελίδες γνωριμιών;

Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή.

Μας την διηγήθηκε μια πολύ καλή φίλη και την δημοσιεύουμε αυτούσια για να δείτε τι μπορεί να σας συμβεί στα καλά καθούμενα.

Συνέβη το καλοκαίρι του 2012 στην ιστοσελίδα για γνωριμίες Elmaz.gr όπου συναντήθηκαν 2 ψυχές. Στης 6 Ιουνίου κάποιους μου έγραψε στο Elmaz “Σε ευχαριστώ που με έβαλες στους φίλους σου!” Έτσι ξεκίνησαν όλα….

elmazΤου απάντησα πως δεν τον έχω βάλει στους φίλους μου και έτσι ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Μέσα σε μισή ώρα συνειδητοποίησα πως με πλησίασε επειδή ζω στην Γερμανία και χρειάζεται φιλοξενία και εργασία. Τον ενημέρωσα πως παρόλο που μου είναι εντελώς άγνωστος θα τον βοηθήσω επειδή η πατρίδα μου χρειάζεται βοήθεια, λόγω του ότι είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Αντί να πλέκω κάλτσες στους στρατιώτες τους βρίσκω εργασία. Του διευκρίνισα πως θα φιλοξενηθεί μόνο ως φίλος και τίποτα άλλο.

Παρασκευή και 13 Ιουλίου στης 13.50 πέταξε από Θεσσαλονίκη για Στουτγάρδη. Τον περίμενα στο αεροδρόμιο και εκεί ήρθε το πρώτο σοκ!!! Καμιά σχέση με της φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα γνωριμιών, είναι γύφτος στην καταγωγή, ενώ μου έγραψε πως είναι πόντιος, όταν τον ρώτησα στο τηλέφωνο, είναι παντρεμένος και με ενημέρωσε πως είναι χωρισμένος, οπότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να κουβαληθεί όλο του το σόι στο σπίτι μου!!!

Αποφάσισα παρόλα αυτά να τον φιλοξενήσω και να τον τακτοποιήσω. Είχε το δικό του δωμάτιο, το βρώμισε σε μια μέρα από τα τσιγάρα, καπνίζει 4 πακέτα την ημέρα!!! 20 ευρώ δηλαδή, 600 ευρώ το μήνα!!! Που σημαίνει πως αν έχει τόσα πολλά χρήματα για τσιγάρα, μπορεί κάλλιστα να καλύψει το κοστολόγιο ενός δωματίου και να μην χρειάζεται φιλοξενία. Κάπνιζε όλη την ημέρα στην κουζίνα επίσης.

Δες και αυτό  Σεξ και έρωτας!

Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα μου.!!! Νομίζοντας πως είναι όμορφος και μάγκας μόλις μυρίστηκε περιουσία και θύμωσε πολύ όταν τον έδιωξα κακήν κακώς από τον δικό μου ιδιαίτερο χώρο.

Ενώ μου είχε πει στο τηλέφωνο πως είναι εργατικός, μέρα νύχτα έπινε φραπέ και κάπνιζε!!! Δεν έπλυνε τα πιάτα του, δεν με βοήθησε 10 λεπτά να μαζέψω τα φύλλα από τον κήπο λέγοντας μου πως δεν έχει διάθεση!!! Εγώ τον δήλωσα στο σπίτι μου ώστε πήρε χαρτιά στην Γερμανία από την πρώτη μέρα, πήρε ΑΦΜ από την εφορία επίσης, άδεια εργασίας και την τρίτη μέρα του βρήκα εργασία σε μεγάλη γερμανική εταιρεία. Τακτοποιήθηκε λοιπόν.

Ξόδεψα χρόνο, νεύρα και βενζίνη για να το τακτοποιήσω. Όχι μόνο δεν το σεβάστηκε, αλλά νόμισε πως με έχει και υπηρέτρια  του να του βγάζω γούστα!!!Σαβουρογ***σα δεν έγινα ποτέ μου.

Τον βοήθησα σαν άνθρωπο, με θεώρησε καλή – ηλίθια και την Πέμπτη 17 Ιουλίου τον ενημέρωσα πως τον φιλοξενώ ως την Κυριακή και να κοιτάξει να πάει στον κολλητό του. Έφυγε την ίδια μέρα από μόνος τους, αφού κατάλαβε πως δεν είμαι κορόιδο και δεν μπορεί να κάνει σε εμένα την τρέλα του. Μου είπε πως έρχεται για πρώτη φορά στην Γερμανία, πως δεν έχει κανέναν εδώ και πως χρειάζεται κατεπειγόντως βοήθεια.

Τελικά αποδείχτηκε πως είχε έρθει πολλές φορές, 7 χιλ από το σπίτι μου ζει ο κολλητός του, και στην Ολλανδία έχει καταδικαστεί για ξυλοδαρμό, είναι του ποτού και του παράξενου τσιγάρου, δηλαδή από την άλλη πλευρά του ποταμού.

Δεν έχει καμιά δουλειά στο σπίτι μου, ούτε στην όμορφη ζωή μου και είναι ο τελευταίος Έλληνας που βοήθησα. Ζήτησα από την καλύτερη μου φίλη αν ποτέ μου θελήσω να ξαναβοηθήσω άνθρωπο να με αποτρέψει.

Δες και αυτό  Ερωτική εξομολόγιση 2

Στουτγάρδη Ιούλιος 2012

Δώστε εξαιρετική προσοχή ποιους έχετε κάνει φίλους στα κοινωνικά δίκτυα τύπου facebook, twitter και elmaz γιατί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει εύκολα και να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Οι απατεώνες καραδοκούν παντού.