Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι να κάνετε για να έχετε επιτυχία στο online dating?

Online dating

Οι ερωτικές σχέσεις στην αρχή γινόντουσαν στο mirc, μετά ήρθε το Zoo, το Hi5, το MySpace, τώρα είναι το Facebook και να δούμε το μέλλον τι θα μας φέρει. Όλα αυτά, τα social networks, και τα σαιτ γνωριμιών, ήταν ο τόπος όπου αρκετοί άνθρωποι ερωτεύτηκαν, κάνανε σχέσεις, κάποιοι παντρεύτηκαν, άλλοι χώρισαν. Τι μπορεί να έφταιγε γιαυτό? Άραγε το προφίλ τους? Μήπως οι φίλοι τους? Τι κάνανε λάθος και δεν μπορούσαν να βρουν το έτερον ήμισυ? Ό,τι και να έφταιγε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, δίνοντάς σας συμβουλές για το πώς να κάνετε σωστά το online dating. Η αλλιώς το δικτυακό καμάκι. Μπορεί να βγουν νέες ερωτικές σχέσεις από εκεί…

erotikes sxeseis1. Όπως με όλα τα πράγματα στην ζωή, όταν κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο πιθανώς ενδιαφέρον πρόσωπο, πρέπει να αρχίσετε από την αρχή. Πείτε της από νωρίς τι είναι αυτό που ψάχνετε σε μια νέα γνωριμία, τόσο ως προς την εξωτερική εμφάνιση, όσο και συναισθηματικά αλλά και πνευματικά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς αυτά οι τρεις «αξίες» είναι που πραγματικά καθορίζουν τον τύπο του ανθρώπου που θέλετε να προσεγγίσετε.Ανοίξτε λοιπόν το βαζάκι με το μέλι και αφήστε τις κατάλληλες μέλισσες να το προσεγγίσουν.

2. Αφιερώστε χρόνο στην δημιουργία ενός σωστού προφίλ που να αναδεικνύεται την προσωπικότητάς σας και να είναι ποιοτικό. Π.χ, γράψτε στο προφίλ σας κάτι που θα λέγατε στην γυναίκα που σας ενδιαφέρει αν την είχατε μπροστά σας. Μην γράφετε ψέμματα που θα εμφανιστούν στο πρώτο κιόλας ραντεβού. Αν ψάχνετε να φλερτάρετε σε social networks, η θέλετε να κάνετε νέες ερωτικές σχέσεις σε σαιτ γνωριμιών να θυμάστε πως το ίδιο που μπορεί να κάνει και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει οπότε προσπαθήστε να μην είστε πεζοί, ίσως και βαρετοί, γράφοντας συνεχώς τα ίδια πράγματα. Πείτε της κάτι πρωτότυπο. Το “γεια σου τι κάνεις?” της το λένε συνέχεια.

Δες και αυτό  Κάμα Σούτρα

3. Κάποια γυναίκα θα σας απαντήσει, η θα δείξει ενδιαφέρον να σας γνωρίσει τότε προσπαθήστε να είστε θετικοί και αισιόδοξοι. Μην αρχίσετε να γκρινιάζετε για τα προβλήματα που σας απασχολούν ή για το πόσο χάλια ήταν η μέρα σας. Όλοι έχουμε προβλήματα, στα σαιτ γνωριμιών όμως μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Κανείς δεν θέλει στον ελεύθερό του χρόνο να ακούει γκρίνιες, ειδικά από κάποιον που ακόμα του είναι άγνωστος. Η αλήθεια, άλλωστε, είναι πως η γκρίνια αποτελεί πάντα μέρος ενός προβλήματος και σε καμία περίπτωση την λύση του.

4. Ανεβάστε μία πρόσφατη φωτογραφία σας στο προφίλ σας σαιτ γνωριμιών. Η φωτογραφία πρέπει να είναι σέξι, αφού ψάχνετε γυναίκα για ραντεβού.  Οι άνθρωποι είμαστε οπτικά πλάσματα και η φράση “μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις” είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σκεφτείτε το, αν θέλατε μέσω Ίντερνετ να πουλήσετε τον αυτοκίνητο σας που είναι ford focus, θα βάζετε μία φωτογραφία BMW 7? Είναι ηλίθιο και να το σκεφτείτε, όχι να το κάνετε και να περιμένετε κάποια γυναίκα να ενδιαφερθεί. Αφού αναζητάτε νέες ερωτικές σχέσεις κάντε το σωστά τουλάχιστον.

5. Να είστε ο εαυτός σας. Αν προσπαθείτε συνεχώς να δείξετε κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε θα καταλήξετε να ξεχάσετε ποιος είστε πραγματικά. Συχνά, παρασυρόμαστε προσπαθώντας να είμαστε αντάξιοι της προσοχής και του ενδιαφέροντος κάποιου, που ξεχνάμε ότι είμαστε ήδη πολύ σημαντικοί άνθρωποι. Οι μισοί περίπου στα σαιτ γνωριμιών λένε ψέμματα για κάτι, άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα.

6. Τελευταίο και σημαντικότερο ….. Γράψε κάπου αυτούς τους 3 νόμους που ο καθένας πρέπει να γνωρίζει όταν φλερτάρει :

Δες και αυτό  5 περίεργα μέρη για να κάνετε σεξ!

1)  Ο νόμος του “μέσου όρου” = Μετά από πολλές προσπάθειες δε μπορεί να μην έχεις κάποιο αποτέλεσμα.

2) Ο νόμος της “έλξης” = Ελκύουμε αυτό που προβάλλουμε. Αν είναι όμορφο θα πουληθεί.

-3) Ο νόμος των “φύλων” = Για κάθε άνδρα υπάρχει αντιστοίχως και μία γυναίκα και για κάθε γυναίκα υπάρχει αντιστοίχως και ένας άνδρας Απλά πρέπει να τους βρεις.

Καλή αναζήτηση στα σαιτ γνωριμιών για νέες ερωτικές σχέσεις με γυναίκες.