Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 περίεργα μέρη για να κάνετε σεξ!

Σεξ σε δημόσιο χώρο

σεξ σε δημόσιο χώροΕίμαι σίγουρος ότι έχετε κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, ή τουλάχιστον το έχετε σκεφτεί όμως κάτι λίγο δεν σας έφτασε για να το τολμήσετε. Αυτός ο οδηγός δίνει ιδέες για κάτι τέτοιο που από πολλούς θεωρείτε ταμπού όμως εγώ νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογική ερωτική φαντασίωση, και ως τέτοια καλό είναι να την πραγματοποιήσετε.

Μερικοί περίεργοι χώροι όπου μπορείτε να κάνετε σεξ με τον φίλο σας

Ναι κάποιοι οπισθοδρομικοί θα το χαρακτήριζαν τολμηρό και παρακινδυνευμένο. Όμως όλοι θα συμφωνούσαν ότι προκαλεί ερεθισμό και ανεβάζει την λίμπιντο, σωστά; Την στιγμή που το κάνεις φοβάσαι να μην σε πιάσουν στα πράσα και η εμπειρία είναι μοναδική, ειδικά σε μέρη όπου συχνάζει πολύς κόσμος. Αν λοιπόν είσαι ριψοκίνδυνο άτομο και θέλεις να κάνεις μερικές αλλαγές στην σεξουαλική σου ζωή, μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις στα παρακάτω μέρη:

Στο μπάνιο του πατρικού της: Η κατάσταση έχει ως εξής: Είστε καλεσμένοι από τους γονείς της γυναίκας σας και οι δυο σας έχετε όρεξη για ερωτικά παιχνίδια. Όμως στο σπίτι υπάρχουν πολλοί συγγενείς που μπορεί να διακόψουν το ερωτικό σας παιχνίδι και να σας χαλάσουν την διάθεση. Το μπάνιο προσφέρεται για γρήγορο 15 λεπτο σεξ εκτός αν κάποιον το πιάσει κόψιμο και νιώθει επιτακτική ανάγκη να το χρησιμοποιήσει. Την ώρα όμως που οι άλλοι είναι στο τραπέζι εσείς μπορείτε να απολαύσετε χάδια και φιλιά στο μπάνιο, για λίγο.

Στο δοκιμαστήριο κάποιου πολυκαταστήματος: Τα μεγάλα mall έχουν τόσα πολλά μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια που μπορείτε να κάνετε ένα 5 λεπτο σεξ χωρίς να σας πάρουν είδηση οι υπάλληλοι. Πρέπει όμως να είστε γρήγοροι καθότι ο χώρος δεν προσφέρεται για καθυστερήσεις ή φωτογραφίες στιγμής. Το πάθος πρέπει να είναι έντονο και η πράξη να γίνει γρήγορα γεγονός που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στο φουλ. Καλό είναι να υπάρχει και τρίτος τσιλιαδόρος που θα τους στέλνει αλλού, καθώς όλο και κάποιος χάχας μπορεί να σας αιφνιδιάσει θέλοντας να μπει στο δοκιμαστήριο για να κάνει πρόβα.

Δες και αυτό  Όταν το σεξ γίνει εμμονή

Στο ασανσέρ της πολυκατοικίας: Αν η πολυκατοικία την οποία έχετε επιλέξει για να κάνετε ερωτικό παιχνίδι είναι 5 όροφη ο χρόνος για να πάει το ασανσέρ από τον πρώτο στον πέμπτο όροφο είναι 3-4 λεπτά. Μπορείτε να τα διπλασιάσετε κατεβαίνοντας οπότε ενδείκνυται για την περιπέτεια σας. Προτιμήστε βραδινές ώρες που το ασανσέρ δεν πολυχρησιμοποιείτε όμως έχετε τον νου σας στην εξώπορτα που αν κλειδώνει και κάποιος ένοικος την κλειδώσει δεν θα μπορείτε να φύγετε από το κτίριο.

Στο σινεμά: Όταν τα φώτα σβήσουν και οι άλλοι παρευρισκόμενοι κοιτούν την μεγάλη οθόνη εσείς στα τελευταία καθίσματα έχετε άπλετο χρόνο για να επιδοθείτε σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Επιλέξτε ταινία που διαρκεί τουλάχιστον 1,5 ώρα και δεν διακόπτεται στην μέση για να έχετε όλη των ώρα δική σας αλλά και για να μην σας αιφνιδιάσουν στο καλύτερο, και οι παρευρισκόμενοι θεατές να δουν τσόντα ζωντανά αντί για ταινία δράσης στο πανί. Στο σινεμά έχετε την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από όλα τα άλλα μέρη οπότε μπορείτε κάλλιστα να βάλετε την φαντασία σας να παίξει. Αν δεν ξέρετε πως να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Είναι απόλυτα κατατοπιστικό για αρχάριους. Καλή προβολή!

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης: Το σούρουπο που αρχίζει και σκοτεινιάζει και οι πεζοί είναι ελάχιστοι μπορείτε να απολαύσετε ένα γρήγορο σεξουαλικό παιχνίδι  ποντάροντας στην τύχη ή την ατυχία να περάσει κάποιος γνωστός. Είναι λίγο άβολα μέσα στο αυτοκίνητο και τα τζάμια αφήνουν μεγάλη επιφάνεια όπου φαίνεσαι όμως ακριβώς και αυτός είναι ο σκοπός. Αν δεν θέλεις να σε βλέπουν μπορείς να το κάνεις μέσα σε κλούβα ή στο σπίτι σου και να μην ανησυχείς καθόλου.

Δες και αυτό  Κίνδυνοι στης on-line ερωτικές σχέσεις

Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι ευχάριστη εμπειρία και πρέπει να μείνει τέτοια. Δεν χρειάζεται ούτε να διακινδυνεύετε πολύ, ούτε και να παραβείτε νόμους που ενδεχομένως μπορεί να σας επιφέρουν κυρώσεις. Σημασία έχει να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε προσθέτοντας ακόμη μια εμπειρία στην ερωτική σας ζωή.