ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι σημαίνουν τα κλειστά μάτια κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής;

Μάτια ερμητικά κλειστά την ώρα που κάνετε σεξ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας γιατί η ερωτική σας σύντροφος έχει κλειστά τα μάτια του όταν κάνετε έρωτα; Τι άραγε θέλει να σας πει; Σας αρέσει να βλέπετε την γυναίκα με την οποία κάνετε έρωτα να έχει τα μάτια της κλειστά κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την σχέση σας; Μήπως θέλει να απολαύσει περισσότερο την ερωτική ευχαρίστηση και αυτός είναι ένας τρόπος για να το πετύχει; 

Οι ψυχολόγοι δίνουν δυο διφορούμενες απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Οι μεν λένε ότι αυτό είναι σημάδι ότι οι ερωτευμένοι δεν είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και διατηρούν κάποια μυστικά τα οποία δεν θέλουν να εμφανίσουν στην επιφάνεια και οι δε αναφέρουν ότι τα κλειστά μάτια αυξάνουν την ερωτική απόλαυση και είναι φυσική αντανακλαστική κίνηση του οργανισμού που θέλει να έχει μεγαλύτερη απόλαυση της ερωτικής πράξης. 

omorfi-gynaika-me-kokkino-foremaΤα κλειστά μάτια κλειστά κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να κρύβουν σειρά από προβλήματα, όπως ότι η γυναίκα δεν νιώθει άνετα με τον εραστή της και ίσως φαντασιώνεται ότι κάνει έρωτα με κάποιον άλλο, όμως μπορεί και να είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκλειστούν οι εξωτερικές επιρροές και να επικεντρωθεί στα ευχάριστα συναισθήματα που της προκαλεί ο εραστής της.

Μερικοί άνθρωποι διαθέτουν μια έμφυτη ντροπή όταν γίνει λόγος για σεξ ή την συγκεκριμένη στιγμή ντρέπεται για το σώμα τους που δεν είναι σε ιδανικές διαστάσεις και ίσως έχουν πάρει μερικά παραπανίσια κιλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως η γυναίκα προτιμά να κάνει σεξ με τα φώτα σβηστά ή με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Όλα αυτά είναι δείγματα ότι υπάρχει κάποια ανασφάλεια στην σχέση του ζευγαριού και ότι μπορεί μεν το σώμα να υφίσταται στο κρεβάτι όμως η ψυχή βρίσκεται κάπου μακριά.

Μερικές φορές οι εραστές κλείνουν τα μάτια τους, λόγω ανεπίλυτων ζητημάτων στην σχέση τους, όπως συναισθηματική ή σωματική κακοποίηση, οικονομικές διαφωνίες, διαφωνίες για θέματα οικογένειας και ανατροφής των παιδιών και άλλες που βρίσκουν εκείνη την μοναδική στιγμή έδαφος για να συζητηθούν. Φυσικά χαλώντας την όποια ερωτική ατμόσφαιρα επικρατεί και μεταφέροντας το σεξ στο μέλλον όταν ίσως οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Δες και αυτό  Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ?

Στο σαιτ www.roz-tilefona.eu μπορείτε να βρείτε ροζ τηλέφωνα όπου οι κοπέλες στην τηλεφωνική γραμμή εκτός από τηλεφωνικό σεξ μπορούν να σας λύσουν αρκετές απορίες στο αντικείμενο αλλά και να σας δώσουν συμβουλές που θα σας είναι χρήσιμες.