Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Το έχω πονοκέφαλο σημαίνει σήμερα δεν έχει σεξ

Θέλεις σεξ; Πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις αυτά που θα σου πω…αλλιώς δεν έχει.

Οι γυναίκες είναι αξιαγάπητα και μοναδικά πλάσματα χωρίς τα οποία απλά δεν θα υπήρχε ζωή όμως στο σημερινό άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε συμπεριφορές όπου άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό αναρωτιούνται οι άντρες όπου τα πράγματα συνήθως είναι εξαιρετικά απλά.

Φυσικά και οι άντρες έχουν κάποια μικρά μυστικά και κώδικες επικοινωνίας όπου πχ το “έλα σπίτι να δούμε ταινία” σημαίνει 99% έλα να κάνουμε σεξ όμως σε καμιά περίπτωση ούτε καν πλησιάζουν την γυναικεία εφευρετικότητα η οποία είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Διάβασε επίσης: Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός

erotikes-gantasioseis

Έχω πονοκέφαλο

Όταν μια γυναίκα σου πει ότι έχει πονοκέφαλο σημαίνει “δεν γουστάρω σεξ τώρα”. Ότι και να της τάξεις για να την μεταπείσεις θα πέσει στο κενό. Η απόφαση της είναι βράχος, αφού σου είπε έχει πονοκέφαλο, σήμερα θα την βγάλεις αυτοϊκανοποιούμενος.

Ας δούμε και άλλες παρόμοιες εκφράσεις οι οποίες άλλα λένε και άλλα εννοούν.

1. Κάνε ότι θέλεις. Σιγά μην σε αφήσει να κάνεις αυτό που θέλεις. Λέγοντας σου αυτό η κοπέλα προσπαθεί να τεστάρει την κριτική σου σκέψη. Μπορεί να μην σου πει να κάνεις αυτό που εκείνη θέλει όμως αν δεν το κάνεις θα φας κρεβατομουρμούρα ολκής μέχρι να αντιληφθείς το λάθος σου.

Διάβασε επίσης: Τα ροζ τηλέφωνα επέστρεψαν

2. Είμαι σχεδόν έτοιμη, φοράω κάτι και κατεβαίνω. Νόμισες ότι θα έρθει σε 5 λεπτά; Χαχα γελάστικες. Μπορεί να έρθει σε μισή ή σε μια ώρα από τώρα. Χαλάρωσε, κάνε τσιγάρο. Αν είσαι σε μπαρ παράγγειλε καφέ και θα τον έχεις πιει όταν έρθει στο ραντεβού σας.

Δες και αυτό  Πως καταστρέφουμε μια σχέση

3. Σε βλέπω ως φίλο. Και θέλω να μείνει έτσι. Όταν μια γυναίκα τοποθετήσει έναν άντρα στο friendzone, σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να τον βγάλει από εκεί και να τον κάνει εραστή της.

4. Δεν πεινάω καλέ, θα τσιμπήσω κάτι από εσένα. Έχει να φάει 2 μέρες και θα φάει τον αγλέουρα. Ότι παραγγείλεις θα το φάει και εσύ θα μείνεις νηστικός ή απλά θα πιεις την μπύρα σου όσο αυτή ντερλικώνει.

sex-tilefona-athina

5. Τι είπες; Εδώ θέλει τεράστια ΠΡΟΣΟΧΗ. Κατάλαβες τι ακριβώς είπες ή απλά πετάς μια κοτσάνα για να κάνεις εντύπωση; Αν σε κεραυνώσει και με ένα θανατηφόρο βλέμμα την έχεις βάψει άσχημα. Το λάθος σου είναι τεράστιο και θα σε κάνει να το μετανιώσεις πολύ πικρά. Η γυναίκες θέλουν τακτ και προσοχή γιατί ακούνε τα πάντα και θυμούνται χρόνια. Και φυσικά δεν συγχωρούν ΠΟΤΕ.

6. Τι έχεις; – Τίποτα. Πιο κλασσικό από αυτό δεν υπάρχει. Όταν σου πει τίποτα, σημαίνει ότι κάτι έχει και ΕΣΥ πρέπει να βρεις τι είναι. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί της, πρόσφερε δώρα και λουλούδια και προετοιμάσου κάτι να της δώσεις γιατί αλλιώς ξέρεις ότι σε περιμένει ο Άδης.

Διάβασε επίσης: Είναι ΟΚ να μου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ;

7. Χρειάζομαι χρόνο μόνη μου. Εντάξει ήρθε το τέλος για την σχέση σας. Ποτέ μια γυναίκα δεν σου πει κατάμουτρα χωρίζουμε όμως αν σου ζητήσει χρόνο να μείνει μόνη της 100% δεν πρόκειται να επιστρέψει σε σένα. Ότι φάγατε, ότι ήπιατε και ότι άρπαξε ο κώλος σας.

8. Ναι. Μια τόσο απλή λέξη που στο στόμα κάθε γυναίκας έχει διαφορετική σημασία. Το γυναικείο «ναι» μπορεί να σημαίνει άλλοτε «ίσως», άλλοτε «όχι», κάποιες φορές «εξαρτάται». Ανάλογα με την περίσταση, την διάθεση της κτλ. Η γυναικεία ψυχή είναι τόσο πολύπλοκη που και οι ψυχολόγοι αδυνατούν να την καταλάβουν.

Δες και αυτό  5 ευγενικοί τρόποι για να σου πούνε ότι θέλουν από σένα μόνο σεξ

Οι γυναίκες αναζητούν αγάπη, έρωτα, χρήματα, καλή ζωή, οικογένεια, παιδιά, διακοπές σε εξωτικά μέρη + 1000 άλλα διαφορετικά πράγματα και συνήθως ΣΗΜΕΡΑ η ΧΤΕΣ. Ο άντρας που θα παντρευτούν πρέπει να μπορεί να ικανοποιεί της επιθυμίες τους αλλιώς θα αναζητήσουν τον επόμενο.