Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Βλέπουν οι γυναίκες πορνό;

Να ξέρετε ότι και στης γυναίκες αρέσει να βλέπουν πορνό

Έχουμε συνηθίσει να λέμε ότι το πορνό είναι κυρίως αντρική απόλαυση. Θεωρούμε ότι ταιριάζει περισσότερο στους άντρες να βλέπουν ερωτικές ταινίες και να αυνανίζονται όμως αν το σκεφτούμε λίγο εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να αρέσει και στης γυναίκες. Φυσικά και θα υπάρχουν προτιμήσεις όμως πολλές γυναίκες βλέπουν τσόντες στο κινητό τους τηλέφωνο ή στον υπολογιστή και το απολαμβάνουν.

Ένα διάσημο αμερικανικό σαιτ ερωτικού περιεχομένου, διεξήγαγε επιστημονική έρευνα σε χίλιες ενήλικες Αμερικανίδες σχετικά με τις προτιμήσεις που έχουν σε βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι τσόντες είναι στο top3 στης αναζητήσεις εδώ και πολλά χρόνια και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Διαβάστε επίσης: Η επιρροή των social media στην ζωή μας

Τι ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες;

Τα 5 πιο δημοφιλή είδη είναι:

1. Τρίο και ομαδικά όργια. Μπορεί η παροιμία να λέει στους δυο τρίτος δεν χωρεί όμως αυτό δεν ισχύει στης τσόντες. Μέχρι 4 άτομα θεωρείτε φιλική συναναστροφή στην παρέα όπου έχεις την δυνατότητα να μοιραστείς και δεύτερο παρτενέρ αν ο δικός σου κουραστεί ή τελειώσει γρήγορα. Γιατί όχι;

2. Γυναίκες που απολαμβάνουν στοματικό έρωτα από τους εραστές τους. Δεν υπάρχει γυναίκα η οποία να σου πει όχι στην αιδοιολειξία. Δοκίμασε το και θα δεις πόσο της αρέσει. Πολύ περισσότερο από όσο εσένα η πίπα.

3. Ρομαντικό σεξ στην εξοχή. Ο καθαρός αέρας και η φύση προδιαθέτουν για ρομαντικό σεξ και μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κάποια εξόρμηση σας στο βουνό.

4. Κυριαρχία και BDSM. Πολλές γυναίκες θέλουν να κυριαρχήσουν στο κρεβάτι έναντι των εραστών τους και αν τους δοθεί η ευκαιρία μπορούν να προσφέρουν πολλούς οργασμούς και αλατοπίπερο σε κάθε σχέση. Η χρήση ντίλντο, κούκλες, εσώρουχα, αρώματα κτλ μπορεί να εξάψει της ερωτικές φαντασιώσεις σε κάθε ζευγάρι αν είναι ανοιχτόμυαλοι.

Δες και αυτό  Are you honest with him?

5. Οικονομική υποταγή και σεξ. Αυτή η φαντασίωση είναι λιγότερα διαδεδομένη κυρίως σε γυναίκες οι οποίες δουλεύουν σε διευθυντικά πόστα σε μεγάλες εταιρείες και καθημερινά παίρνουν οικονομικές και διοικητικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν το προσωπικό μιας εταιρίες. Το στρες και οι ευθύνες σε αυτές της δουλειές είναι τεράστιο και συχνά μπαίνουν σε καταστάσεις burnout, από το οποίο προσπαθούν να βγουν ακριβώς μέσω σεξ.

roz-tilefono

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μας δίνουν τη ευκαιρία να καταπολεμήσουμε τα συναισθήματα ανεπάρκειας ή εσωτερικής αμφισβήτησης που έχουμε. Έτσι, εξυπηρετούν εσωτερικές λειτουργίες του οργανισμού ώστε να δημιουργήσει αμυντικές δυνάμεις και να σκανάρει εύκολα και γρήγορα της ανδρικές προθέσεις εκείνου ο οποίος εμφανίζετε ως εραστής. Με δυο λόγια αν θα κάνουμε σεξ για ένα βράδυ ή αυτό μπορεί να μετεξελιχθεί σε σχέση η οποία μπορεί να κρατήσει καιρό.

Διαβάστε επίσης: Αμοιβαίος αυνανισμός πως να το κάνετε σωστά;

Κάθε γυναίκα μπορεί μέσα σε 5 λεπτά συναναστροφής με κάποιον άντρα αν η κουβέντα μπορεί να προχωρήσει παραπέρα ή απλά θα μείνει ως εκεί.

Τα ερωτικά βλέμματα

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν νιώσει κάποιου είδους μη συναινετικής επαφής όπως ανεπιθύμητα ερωτικά βλέμματα, ανεπιθύμητα σχόλια, ανεπιθύμητο άγγιγμα από άντρες στον χώρο εργασίας τους. Το πως το διαχειρίστηκαν διαφέρει ανάλογα με την περίσταση όμως οι περισσότερες σίγουρα ένιωσαν άβολα και χρειάστηκαν χρόνο για να το χειριστούν.

Το θέμα μας όμως είναι οι τσόντες όπου είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ενδιαφέρουν εξίσου της γυναίκες όπως και τους άντρες. Και σε αυτό δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό ή το κατακριτέο. Σε όλους μας αρέσει να δούμε δυο γυμνασμένα κορμιά να κάνουν έρωτα. Και εδώ θέλω να αποκλείσω όλες εκείνες της παράξενες φαντασιώσεις με παππούδες, γιαγιάδες, ζώα κτλ οι οποίες έχουν δικό τους αποκλειστικό κοινό το οποίο της βλέπει φανατικά και είναι πρόθυμο να πληρώσει για να ικανοποιήσει της συχνά αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Δες και αυτό  Η Αλίκη στην χώρα τον ναρκωτικών

σεξ με milf

Διαβάστε επίσης: Ο γάμος βολεύει περισσότερο τους άντρες ή της γυναίκες

Εγώ μιλάω για κανονικό σεξ σε ταινίες για ενήλικους όπου επαγγελματίες ηθοποιοί κάνουν σεξ μπροστά σε κάμερα επί πληρωμή. Όλοι μας έχουμε δει και φυσικά μας αρέσει. Οι τσόντες αρέσουν περισσότερο στους άντρες λόγω του ότι η βιομηχανία σεξ είναι προσανατολισμένη σχεδόν αποκλειστικά στην ικανοποίηση τον δικών τους σεξουαλικών ενδιαφερόντων, όμως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και μια στροφή προς τον γυναικείο ενδιαφέρων.

Σημασία έχει να διασκεδάζετε και να περνάτε όμορφα στην παρέα εκείνου του ανθρώπου ο οποίος στην συγκεκριμένη στιγμή σας ενδιαφέρει.