Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Υπάρχουν μονογαμικές γυναίκες?

Οι Γυναίκες είναι Μονογαμικές?

monogamikosΣε αυτήν την ερώτηση δεν μπορεί να υπάρξει μονολεκτική απάντηση αφού δεν θα είναι σωστή. Το θέμα της μονογαμικότητας πρέπει να αναλυθεί και να ερευνηθεί από πολλές πλευρές  στης προσωπικές σχέσεις, για να υπάρξει μια απάντηση που και πάλι μπορεί να μην είναι η πιο σωστή.

Πολλές γενιές γυναικών έχουν μεγαλώσει με τον μύθο της γυναικείας μονογαμικότητας. Μεγάλωσαν μέσα σε μια κοινωνία που είχε πολλές αναστολές και ταμπού, έντονη θρησκολυπτότητα και ανάμιξη της εκκλησίας στης προσωπικές σχέσεις, πιστεύοντας στο παραμύθι της αφοσιωμένης πριγκίπισσας.

Ψέμα?

Εδώ και χρόνια στην Ελληνική κοινωνία καλλιεργείτε μια λανθασμένη εντύπωση ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερες σεξουαλικές επιθυμίες από τους άντρες και σαν βασική απόδειξη αναφέρετε ότι ο άντρας είναι “κυνηγός”.

Ποια είναι η αλήθεια για της ερωτικές σχέσεις?

Ο άντρας ήταν κυνηγός στην λίθινη εποχή, όπου έπρεπε να εφοδιάζει την οικογένεια με τροφή, από τότε πέρασαν αιώνες και τα πράγματα άλλαξαν. Στην σημερινή εποχή οι παντρεμένες γυναίκες χάνουν την ερωτική τους επιθυμία για τον σύζυγο τους σιγά σιγά αφού το θεωρούν δεδομένο.

Η όρεξη για σεξ με τον σύζυγο μειώνετε όμως αυξάνονται οι φαντασιώσεις για σεξ με άλλους άντρες και ενίοτε πραγματοποιούνται, νέες ερωτικές σχέσεις.  Η παντρεμένη γυναίκα αναζητά αυτοεπιβεβαίωση όπως ακριβώς και ο παντρεμένος άντρας. Θέλει να νιώσει ότι είναι ποθητή, ότι κάποιος άντρας θα της πει πόσο όμορφη είναι, να σκουντήξει την ματαιοδοξία της και να ανάψει την ερωτική φλόγα στο μυαλό της. Άλλωστε οι γυναίκες κάνουν έρωτα με την ψυχή και τα συναισθήματα τους και όχι τόσο με το σώμα.

Δες και αυτό  Σεμηνάριο πεοθηλασμού

Πρέπει μια γυναίκα να “ανήκει” σε έναν άντρα?

Εδώ τίθεται θέμα ιδιοκτησίας. Και γιατί η γυναίκα να θεωρείτε ιδιοκτησία ενός άντρα? Να φέρει το δικό του επίθετο, και ο άντρας να της συμπεριφέρεται σαν αντικείμενο?

Τι λένε οι επιστήμονες?

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι πολυγαμικές αφού βασικός τους σκοπός είναι η γέννηση ενός παιδιού. Οι γυναίκες αναζητούν το καλύτερο αρσενικό που θα της γονιμοποίηση για να φέρουν στον κόσμο μια καινούρια ζωή. Οπότε είναι λογικό να αναζητούν πολλούς εραστές για να μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο αρσενικό.

Η μονογαμικότητα είναι μύθος?

Οι σημερινές γυναίκες όπως και πριν έναν αιώνα ενδιαφέρονται πρωτίστως για την προστασία και ανατροφή των παιδιών τους. Το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι ότι τώρα η γυναίκα είναι χειραφετημένη, εργάζεται, έχει δικά της εισοδήματα, κάνει καριέρα, φέρει ευθύνες και εκτός σπιτιού οπότε η σεξουαλικότητα της και η αναζήτηση ερωτικών συντρόφων είναι κάτι δεδομένο, κάτι που  δεν συνέβαινε παλιότερα. Όμως η σχέση της με τα παιδιά της παραμένει το ίδιο δυνατή και οι περισσότερες γυναίκες αφοσιώνονται στην ανατροφή και το μεγάλωμα τους, θεωρώντας αυτό ως το πιο σημαντικό καθήκον τους. Οι ερωτικές σχέσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις

Αφού οι γυναίκες βγήκαν από το σπίτι για να εργαστούν και να συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό ήρθαν και οι εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν μπορεί κάθε μέρα να τρως φασόλια και αυτό να σου αρέσει πάντα. Θέλεις και του λουκάνικο. Και επειδή τα λουκάνικα είναι διαφορετικά, μπαίνεις στο trip όσα περισσότερα τόσο καλύτερα.Και τα δυο φύλα μοιχούν, απατούν την σχέση τους και αναζητούν σεξ, τα προσχήματα είναι διαφορετικά όμως ο σκοπός είναι σχεδόν ο ίδιος. Το διαφορετικό.

Δες και αυτό  ΦΛΕΡΤ – Η γλώσσα του σώματος

Οι εραστές 10-15 χρόνια νεότεροι

Οι επιτυχημένες γυναίκες που έχουν πλούτο και καριέρα συχνά νιώθουν την επιθυμία να αυτοεπιβεβαιωθούν συνάπτοντας μια ερωτική σχέση με έναν νεότερο άντρα. Αυτό της αναζωογονεί και τονώνει το εγώ τους. Άλλωστε μετά τα 40 αυξάνει λόγω συγκεκριμένων ορμονικών μεταβολών,και η ερωτική τους επιθυμία. Οπότε βλέπουμε να δημιουργούνται σχέσεις με άντρες κατά 15 χρόνια νεότερους τους.

Ερωτικές σχέσεις