Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 ερωτήσεις για τα ροζ τηλέφωνα

Πως βλέπει μια επαγγελματίας δημοσιογράφος το θέμα “ροζ τηλέφωνα” και τι θα μπορούσε να γράψει γιαυτό?

roz tilefonaΕκεί που αναρωτιόμουνα μου ήρθε στο μειλ μια πρόσκληση για συνέντευξη, την οποία και παραθέτω παρακάτω. Πάντα είναι ενδιαφέρον να βλέπεις από διαφορετικό πρίσμα ένα θέμα στο οποίο θεωρείσαι expert. Και θα ήθελες να δεις μια διαφορετική προσέγγιση. 5 ερωτήσεις και 5 απαντήσεις σε ένα θέμα που αφορά κυρίως τον αντρικό πληθυσμό. Τι είναι τα “ροζ τηλέφωνα“, και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στον γάμο μας?

Ερώτηση 1

Ήθελα να ρωτήσω αρχικά για τις γυναίκες που εργάζονται σε εσάς. Έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό τουλάχιστον πολλές είναι μητέρες που εργάζονται από το σπίτι. Ισχύει αυτό και στην Ελλάδα; Είναι Ελληνίδες κυρίως ή ξένες και τι ηλικίας περίπου. Επίσης θα ήθελα αν ενδιαφέρεται κάποια από αυτές να τις στείλω ορισμένες ερωτήσεις να μας πουν κι αυτές τις ιστορίες τους.

Απάντηση

Καμιά γυναίκα δεν εργάζεται σε εμάς που να δουλεύει σε ροζ τηλέφωνο. Τα ροζ τηλέφωνα είναι ιδιοκτησία της εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε. Και εγώ έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό πολλές μητέρες εργάζονται από το σπίτι κάνοντας τηλεφωνικό σεξ, οπότε γιατί να μην ισχύει και στην Ελλάδα? Εμείς είμαστε webmasters, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, και κάνουμε SEO. Δεν είμαστε ιδιοκτήτες των ροζ γραμμών, οπότε δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη. Μια κλήση στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο σαιτ θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Κοστίζει 2,46 ευρώ το λεπτό από κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε με έξοδα την εφημερίδα σας. ΄-) Αν και κάθε δημοσιογραφική έρευνα έχει κόστος, το οποίο κάποιος καλύπτει. Σωστά?

Δες και αυτό  Πως και γιατί να κάνεις μοναδικό τηλεφωνικό σεξ με την γκόμενα σου

Ερώτηση 2

Πως σκεφτήκατε να στήσετε το σάιτ; Πόσοι είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο (άρθρα κτλ);

Απάντηση

Κύρια ασχολία της ομάδας μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων. Φτιάχνουμε ιστοσελίδες για διαφορετικούς πελάτες, και η κάθε μια έχει την δική της ιδιαιτερότητα. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ανάλογα με της ανάγκες συνεργαζόμαστε με freelancer αρθρογράφους οι οποίοι γράφουν επί πληρωμή.

Ερώτηση 3

Τελικά ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπο της τηλεφωνήτριας ο πελάτης την πλάθει όπως θέλει στο μυαλό του. Πόσο ανταποκρίνεται αυτό στην πραγματικότητα;

Απάντηση

Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στο 100%. Σκοπός του τηλεφωνικού σεξ είναι να παίξουμε με την φαντασία μας και της ερωτικές μας αισθήσεις. Η ικανοποίηση των ερωτικών φαντασιώσεων είναι το ζητούμενο σε μια ροζ γραμμή. Και ο αυνανισμός το αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?

Απάντηση

Όχι φυσικά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πορνεία από τηλεφώνου. Τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κάποια γυναίκα να έμεινε έγκυος, ή να κόλλησε αφροδίσια νοσήματα κάνοντας τηλεφωνικό σεξ.  Πορνεία υπάρχει εκεί όπου υπάρχει φυσική επαφή, μεταξύ του θύτη και του θύματος. Και στης ροζ γραμμές αυτοί βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ερώτηση 5

Πιστεύετε ότι μπορούν τελικά τα ροζ τηλέφωνα να σώσουν ένα γάμο;

Απάντηση

Μπορούν, όπως και δεν μπορούν. Ο γάμος είναι πολύπλοκο συνονθύλευμα αισθήσεων, συμφερόντων, κοινής πορείας, και κοινής διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Οι οικογένεια είναι ένα ζωντανό κύτταρο το οποίο κινείτε, ζει και δημιουργεί καθ όλη την διάρκεια του. Χιλιάδες παράγοντες υπεισέρχονται και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Κάτι που ίσχυε σήμερα, να μην ισχύει αύριο και αντίστροφα. Το σεξ παίζει έναν από τους σημαντικότερους λόγους στην διατήρηση της φλόγας ενός γάμου. Αν σβήσει νωρίς, πρέπει να βρεις κάτι να το αντικαταστήσεις.

Δες και αυτό  Έρωτας και απόσταση

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα και λειτουργεί με βάση της εμπειρίες και λογική την οποία διαθέτη, ή λείπει, οπότε είναι αυστηρά προσωπικό η αντιμετώπιση της κρίσης ενός γάμου. Πως θα γίνει και πότε θα ολοκληρωθεί.

Τα ροζ τηλέφωνα είναι ωραία διασκέδαση η οποία όμως πρέπει να γίνετε με μέτρο, καθώς στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός του τηλεφώνου  μπορεί να μας εκπλήξει. Διαβάστε εδώ την ιστορία του Γκριγκόρι Ντούσκο που έκανε 27000 λεπτά τηλεφωνικό σεξ.