Ροζ τηλέφωνα στον δήμο Αιτωλικού

Ροζ τηλέφωνα

ροζ τηλέφωνοΔημοτικοί υπάλληλοι που τους αρέσει να ακούνε ροζ γραμμές χρέωσαν το δημαρχείο όπου εργάζονται με ροζ τηλέφωνα……

Ο τελευταίος λογαριασμοί τηλεφώνου που ήρθε στο Δήμο Αιτωλικού, έκρυβε μια τεράστια δυσάρεστη έκπληξη για τον δήμαρχο αφού έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 2.900 ευρώ. Ο δήμαρχος έκανε προανάκρηση φυσικά και στον αναλυτικό λογαριασμό που του έδωσε ο παροχέας τηλεφωνίας εμφανίζόταν 4 ροζ τηλέφωνα. Το ερώτημα είναι αν είναι ένας υπάλληλος η περισσότεροι αυτοί οι ξαναμένοι τύποι που αντι να δουλεύουν στην υπηρεσία τους καλούσαν της ροζ γραμμές για να ικανοποιούν τα προσωπικά πάθη τους.

Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί ο υπάλληλος αφού από το τηλέφωνο που έγιναν οι κλήσεις έχουν πρόσβαση τουλάχιστον 10 δημοτικοί υπάλληλοι. Ίσως η σολομώντεια λύση είναι ο δήμαρχος να κάνει της κρατήσεις από τον μισθό όλων αφού το ποσό 2.900 ευρώ δεν είναι μικρό.

Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά όμως ίσως με αυτόν τον τρόπο άλλοι υπάλληλοι δεν θα ξανακαλέσουν σε ροζ τηλέφωνα για να ακούνε κοπέλες να τους μιλάνε πρόστυχα και να αναπνέουν παθιασμένα.

Το θέμα ήδη παραπεμπφτικε σε ΕΔΕ και οι δημότες του δήμου Αιτωλικού περιμένουν με αγωνία να δούνε ποιος είναι ο hot υπάλληλος του οποίου τις κάψες πρέπει να πληρώσουν. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα οι ροζ γραμμές παραμένουν ανοιχτές….

Φυσικά και σε άλλους Ελληνικούς δήμους κατά καιρούς βγαίνουν στην επιφάνεια ανάλογα σκάνδαλα με τηλεφωνήματα σε ροζ γραμμές από αργόσχολους υπαλλήλους οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στην υπηρεσία τους για να μπορούν ανενόχλητοι να καλουν σε ροζ τηλέφωνα για να διασκεδάσουν την ανία τους. Και μετά να διηγούνται στην ταβέρνα στους φίλους τους εν μέσω μπριζόλας, τζατζικιού και ρετσίνας πόσο μεγάλοι είναι και τι ωραία που περνάν στην δουλειά τους.

Ίσως τώρα είναι καιρός οι δήμοι να κάνουν optimization στον αριθμό του προσωπικού τους και να διώξουν τους παρείσακτους και αργόσχολους. Και από τέτοιους δόξα το Θεό κάθε δήμος έχει τουλάχιστον 10%

Ροζ τηλέφωνα στον δήμο Αιτωλικού

One Reply to “Ροζ τηλέφωνα στον δήμο Αιτωλικού”

  1. Την άλλη φορά να τα κάνουν 10,000 αφού υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε τηλέφωνα όλο και κάποιος υπάλληλος θα το εκμεταλευτεί και θα καλέσει ροζ τηλέφωνα

Leave a Reply

Your email address will not be published.