Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 καυτές ερωτήσεις γυναικών!

Ακολουθούν 5 ερωτήσεις και 5 απαντήσεις. Με χιούμορ, με φαιά ουσία και διάθεση για παιχνίδι. Για το μοναδικό παιχνίδι που παίζετε αιώνες τώρα και θα συνεχίσει όσο υπάρχει ο κόσμος που ξέρουμε.

Το αιώνιο παιχνίδι μεταξύ του άντρα και της γυναίκας. Το φλερτ, το καμάκι, η γνωριμία που μετατρέπετε σε ερωτική, το παιχνίδισμα τον ματιών, το τρέμουλο του σώματος, η επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Ας της δούμε μαζί:

ti skeftonati oi gynaikes?Οι αιώνιες ερωτήσεις:

1. Μ’ αγαπάς?

2. Τι σκέφτεσαι τώρα?

3. Γιατί την κοιτάς? Νομίζεις ότι είναι πιο όμορφη από μένα?

4. Μήπως πάχυνα? Τον τελευταίο καιρό τρώω πολλά γλυκά.

5. Τι θα κάνεις χωρίς εμένα? Ποιος θα σε ταΐζει, ποιος θα σε φροντίζει?

Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές. Είναι εκρηκτικές αφού λάθος απάντηση θα πυροδοτήσει την οικογενειακή γαλήνη και θα τσιτώσει τα νεύρα των αντρών. Γιαυτό πριν δώσετε την δική σας απάντηση, σκεφτείτε προσεκτικά, μετρήστε μέχρι το 5 και μετά απαντήστε.

Παγίδα 1: Μ’ αγαπάς?

Κάθε σωστός παντρεμένος άντρας εδώ θα πει εύκολα το “Ναι”. Αν όμως αργήσει 1,2 λεπτά να απαντήσει, αν την κοιτάξει με ύφος παράξενο, αν της πει “γιατί με ρωτάς?”, αν κοιτάξει αλλού και μουρμουρίσει “θα ένιωθες καλύτερα αν έλεγα ναι?” τότε έχει κάνει το πρώτο λάθος.

Η μπορεί να ελιχθεί έτσι, για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση:

“Συγγνώμη αγάπη μου, δεν σε άκουσα. Τι με ρώτησες? Αν σ αγαπώ? Φυσικά και σε αγαπώ, τι ερώτηση είναι αυτή? Είσαι το πιο ωραίο πλάσμα στην γη”.

Παγίδα 2: Τι σκέφτεσαι τώρα?

Ανάλογα πότε σε ρωτάει, εδώ παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση της στιγμής. Αν βλέπεις ποδόσφαιρο και η αγαπημένη σου ομάδα χάνει με 2-0 είναι κακή στιγμή να σε ρωτήσει, εκτός αν είναι ξανθιά οπότε συγχωρείται.

Δες και αυτό  3 τεχνικές για αύξηση της σεξουαλικής αντοχής

Καλή απάντηση ωστόσο είναι να της πεις “Εσένα αγάπη μου, δεν βγαίνει ποτέ από το νου μου, σε σκέφτομαι όλη την ημέρα” για να σε αφήσει ήσυχο.

Παγίδα 3: Γιατί την κοιτάς? Νομίζεις ότι είναι πιο όμορφη από μένα?

Αν πεις αυθόρμητα ” Όχι, φυσικά!” θα σε κοιτάξει περίεργα, αφού κάθε γυναίκα όταν συναντά μια άλλη γυναίκα την σκανάρει και την κατατάσσει στης επικίνδυνες η όχι ανάλογα με την εξωτερική της εμφάνιση. Ξέρει τη αξίζει, και ξεχωρίζει αλάθητα τα καλά από τα σάπια οπότε εδώ θέλει μεγάλη προσοχή.

Αν κάνεις το λάθος και της πεις ότι η άλλη γυναίκα δεν είναι ομορφότερη αλλά είναι λεπτότερη, η νεότερη έχεις κάνει το λάθος της ζωής σου. Οι γυναίκες τρελαίνονται στα θέματα “κιλά” και “χρόνια”. Πάντα θέλουν να είναι 5 κιλά λιγότερο και 5 χρόνια νεότερες από ότι είναι. Είναι στην φύση τους αυτό.

Παγίδα 4: Μήπως πάχυνα? Τον τελευταίο καιρό τρώω πολλά γλυκά.

Εδώ η απάντηση είναι ΜΙΑ, μοναδική και διαχρονική. Ever! “Όχι αγάπη μου, Παπαπα τη είναι αυτά που λες?” Δεν λέμε ποτέ σε μια γυναίκα ότι είναι χοντρή. Καλύτερα να την φτύσεις παρά να την πεις χοντρή. Η χοντρή το ξέρει ότι είναι χοντρή, αν το έχει αποδεχτεί καλώς, αν όχι είναι τόσο κομπλεξαρισμένη που θα τρελαθεί αν την πεις χοντρή.

Μην κάνεις το λάθος και πεις “έχω δει και πιο χοντρές”, “έλα μωρέ, 10 κιλά παραπανίσια δεν είναι πολλά”, “χοντρή σε σύγκριση με τι?” Την έβαψες φιλαράκο και μάλιστα σε βαθμό διαζυγίου.

Παγίδα 5: Τι θα κάνεις χωρίς εμένα? Ποιος θα σε ταΐζει, ποιος θα σε φροντίζει?

Δες και αυτό  Στοματικός έρωτας

Αν θες να πάθει καρδιακή προσβολή πες της “θα αγοράσω αυτοκίνητο με τα λεφτά της ασφάλειας”. Αν της πεις το αυτονόητο “θα ξαναπαντρευτώ” θα σου τηγανίσει το συκώτι, χωρίς λάδι, με την κρεβατομουρμούρα “ποια, πότε, την έχεις βρει, που θα κοιμάται, κτλ” οπότε καλύτερα πες ένα “δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα μωρό μου, είσαι η αρχή και το τέλος της ζωής μου, θα αυτοκτονήσω για χάρη σου” και προς το παρόν την έχεις ηρεμήσει.

Για να είναι ευχαριστημένη μια γυναίκα χρειάζεται 3 πράγματα. Καλό σεξ, μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό, και κουφό άντρα (επάγγελμα ναυτικός κατά προτίμηση).