ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Προσέλκυση γυναικών!

Ερωτικές σχέσεις

Υπάρχουν 4 μύθοι που λένε ότι πρέπει να είσαι έτσι για να μπορείς να ελκύεις όμορφες γυναίκες στο κρεβάτι σου, και να κάνεις νέες ερωτικές σχέσεις. Ας τους δούμε μαζί.

tatoo legsΜύθος 1 Ωραίος άντρας

Αν είσαι ωραίος τραβάς την προσοχή. Αυτό είναι γεγονός. Οι γυναίκες πάντα προσέχουν έναν ωραίο άντρα και είναι λογικό να προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Εξάλλου φτιαγμένες από την φύση τους όμορφες ξέρουν να εκτιμούν την εξωτερική ομορφιά και να ανταγωνίζονται η μια την άλλη για το ποια θα καταφέρει να έχει το καλύτερο αρσενικό που θα διαιωνίσει το είδος.

Μύθος 2 Πλούσιος άντρας

Αν δεν έχεις την εξωτερική εμφάνιση μπορείς να έχεις τα φράγκα. Δυο είναι τα μεγαλύτερα αφροδισιακά για της γυναίκες. Τα πολλά λεφτά και η εξουσία. Αν είσαι φραγκάτος με κότερα και πισίνες δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κολλάνε οι γυναίκες σαν της μύγες. Το χρήμα της μαγνητίζει, καθώς το 80% προτιμά να βρει έναν χαζό και φραγκάτο για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, χωρίς να εργάζεται.

Μύθος 3 Άντρας εξουσίας

Πολιτικός φυσικά, όσο πιο διεφθαρμένος τόσο καλύτερα, αρκεί να έχει λεφτά και εξουσία και να μπορεί να σου μεταφέρει μέρος της στης επιθυμίες σου. Και οι επιθυμίες μιας γυναίκας είναι ατέλειωτες.Η εξουσία εξιτάρει. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις ότι σε προσκυνάνε και σου κάνουνε ότι χάρες θέλεις επειδή είσαι η κυρία του τάδε. Και φυσικά πάντα με το αζημίωτο. Διαφθορά και πολιτική συμβαδίζουν χέρι-χέρι. Πάντα ήταν έτσι. Γιαυτό βλέπεις γηραιούς πολιτικούς σαν τον Σίλβιο να πηδάνε πιπινάκια 17χρονα και να κάνουν σεξουαλικά όργια. Το κάνουν γιατί μπορούν, και γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται να καυχηθούν στης φίλες της ότι δεν της πηδάει ο κάθε χλιμίτζουρας αλλά γερόντια σαν τον Σίλβιο.

Δες και αυτό  Όταν όλοι οι φίλοι μας είναι παντρεμένοι

Μύθος 4 Παππούς φραγκάτος

Η συνέχεια του προηγούμενου παραδείγματος. Ο συνδυασμός παππούς ετών 80, με 40 βαθμούς πυρετό, και καταθέσεις αρκετά εκατομμύρια  σε Ελβετικές τράπεζες είναι το τέλειο θύμα για της γκόμενες που ξέρουν πως να του τα μασήσουν. Που να βρεις τέτοιο κελεπούρι? Και όμως ξέρεις πόσοι βαθύπλουτοι υπάρχουν που είναι μόνοι τους?

Τώρα αν τα έχεις όλα αυτά η μόνο κάποιο μέρος οι γυναίκες θα κολλήσουν επάνω σου σαν της μύγες, και σε σένα μένει απλά να επιλέξεις να πάρεις το φιλέτο….