Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Μαθήματα για καμάκια

Ελληνικά καμάκια

Όλοι λίγο ως πολύ είχαν, έχουν και θα έχουν γυναίκες στη ζωή τους. Αυτό είναι φυσικό.

Εγώ όμως θέλω να σας πω κάτι άλλο. Όταν λέμε επιλογές εννοούμε να έχει της δυνατότητες να γνωρίζει γυναίκες και να έχει πιθανότητα να προχωρήσει αυτή η γνωριμία και να εξελιχθεί σε ερωτική γνωριμία. Να μπορεί να πλησιάσει μία άγνωστη χωρίς να κομπλάρει και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσει μία γνωριμία.

Γιατί νομίζετε ότι είναι τόσο σημαντικό να έχει κανείς αυτή τη δυνατότητα? Η μήπως δεν είναι τόσο σημαντικό?

Η αλήθεια είναι ότι δε θα έπρεπε να είναι σημαντικό! Και δε θα έπρεπε να το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Και αυτό γιατί είναι φυσικό όταν ένας άντρας βλέπει μία ωραία γυναίκα και θέλει να τη γνωρίσει να το κάνει αβίαστα. Είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται?

datingΗ απάντηση είναι και ναι και όχι. Ανάλογα ποιος το κάνει και πως το κάνει. Μπορεί να είναι από κάτι απλό μέχρι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί όταν βλέπει κάποιος μία κοπέλα που του αρέσει και στέκεται στο μπαρ περιμένοντας κάποιον να την πλησιάσει, να του είναι δύσκολο να το κάνει. Και μιλάω για αυτή την απλή περίπτωση, όχι για πιο ειδικές περιπτώσεις.

Μπορεί κάποιος να παρουσιάσει αρκετές “λογικές”εξηγήσεις, όπως το ότι δεν ξέρει τι να της πει ή ότι η κοπέλα μπορεί να είναι δεσμευμένη ή ότι μπορεί να συζητάει με τη φίλη της και να μην έχει διάθεση για φλερτ. Η πράξη έχει δείξει ότι ακόμα και αν εξαλειφθούν αυτές οι δικαιολογίες , η δυσκολία στην προσέγγιση υφίσταται.

Δες και αυτό  5 σπίτια με πανέμορφη θέα

Κατά καιρούς έχουν προταθεί διάφορες θεωρίες και λόγοι για τους οποίους υπάρχει αυτή η δυσκολία. Εγώ θα ήθελα σε αυτό το άρθρο να σχολιάσω το αντίθετο. Τι θα γινόταν αν κάποιος ξεπερνούσε αυτή την αρχική δυσκολία, και προσέγγιζε εύκολα μια άγνωστη κοπέλα σε ένα μπαρ?

Για μερικούς το να πλησιάζουν άγνωστες κοπέλες όταν βγαίνουν έξω είναι κάτι σύνηθες. Το έκαναν πάντα με ευκολία και θα συνεχίσουν να το κάνουν όταν το θελήσουν. Για άλλους όμως το να καταφέρουν να το κάνουν, όχι μια φορά , αλλά να φτάσουν στο σημείο να νιώθουν ότι όταν θέλουν να μιλήσουν σε μια κοπέλα που τους αρέσει θα βρουν τον τρόπο να το κάνουν, είναι σημαντικό. Και δύσκολο. Σχεδόν ακατόρθωτο.

Τα θετικά είναι πολλά και τα γνωρίζετε. Το κυριότερο απ’ όλα είναι το αίσθημα ελευθερίας, ξέχωρα από τις γνωριμίες που από μόνες τους δίνουν ικανοποίηση, τις περιπέτειες που έχει τη δυνατότητα να ζήσει κάποιος, τις προκλήσεις, τις συγκινήσεις κτλ.

Πώς πρέπει να αντιμετωπίζει κανείς ένα φλερτ με μια όμορφη κοπέλα?

Κάποιοι τη υποβαθμίζουν, λένε “΄ελα μωρέ και τι έγινε?” Κάποιοι άλλοι της δίνουν μεγαλύτερη σημασία απ’ όση της αρμόζει και χρησιμοποιούν αυτή τους την ικανότητα για να νιώθουν σημαντικοί και ξεχωριστοί. Σκέφτονται, με τον τρόπο του ότι “‘αυτό που κάνω εγώ, το κάνουν ελάχιστοι, βγαίνω έξω στο μπαρ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να “κολλήσω”σε μια γκόμενα”.  Εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να πλησιάσουν μια άγνωστη κοπέλα για να κάνουν μαζί της μια γνωριμία και δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν πως γίνετε το σωστό φλερτ.

Δες και αυτό  15 αλήθειες για το σεξ

Όσοι όμως ενδιαφέρονται να μάθουν και να εξασκηθούν στο φλερτάρισμα  πρέπει απλά να μπούνε στα βαθιά νερά και να κολυμπήσουν. Δεν πιάνεις ψάρια αν δεν βρέξεις τον κώλο σου. Σωστά. Και με την γνωριμίες είναι το ίδιο. Πρέπει να μάθεις πως να προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες, πως να της πιάνεις κουβέντα, πρέπει να είσαι άνετος και όχι σφιγμένος για να έχεις  πιθανότητες να οδηγήσεις κάποιες στο κρεβάτι σου.

Κάνε το δύσκολο συνηθισμένο. Το συνηθισμένο εύκολο. Και το εύκολο όμορφο.

Η προσέγγιση δεν είναι η αρχή του παιχνιδιού. Είναι το μισό παιχνίδι. Όσο υπάρχει μετά την αρχική προσέγγιση, άλλο τόσο υπάρχει πριν. Και ενώ για το δεύτερο μισό υπάρχουν πολλές πληροφορίες και γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει κανείς, σε ό,τι αφορά την προσέγγιση, όσο περισσότερο το αναλύει τόσο δυσκολότερη γίνεται.

Η προσέγγιση είναι θέμα απόφασης. Όσο πιο γρήγορα την πάρεις τόσο καλύτερα. Και όσο πιο γρήγορα λύσεις αυτό το θέμα τόσο περισσότερο χρόνο θα έχεις για να ασχοληθείς με τη συνέχεια.