Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 λόγοι που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Κάθε σχέση είναι μοναδική

Κάθε σχέση είναι μοναδικοί, ένας άντρας βρίσκει μια γυναίκα και ερωτεύεται νιώθοντας την επιθυμία να κάνει οικογένεια και παιδιά. Καλά όλα αυτά όμως εκτός από το καλό σεξ, το οποίο κυριαρχεί στην αρχή, καλό είναι να αναρωτηθείτε ότι χρειάζεστε σταθερούς οικονομικούς πόρους για να ζείτε αξιοπρεπώς.

Και όχι τόσο ξαφνικά προκύπτουν προβλήματα στην σχέση τα οποία είναι εύκολα προβλέψιμα και φαίνονται με γυμνό μάτι, αρκεί να θέλεις να τα δεις.

Διαβάστε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να αυνανιζόμαστε

5 δείκτες ότι η σχέση κουτσαίνει

Ας δούμε τα 5 ποιο κοινά προβλήματα σε κάθε σχέση, στα οποία αν δεν δώσετε την απαραίτητη προσοχή θα οδηγήσουν τον γάμο σας σε διαζύγιο:

sexy-kopela-milaei-sto-kinito

1. Απομυθοποίηση της σχέσης

Κάθε σχέση χρειάζεται το μυστήριο της. Αν δουλεύετε στον ίδιο εργασιακό χώρο, αν περνάτε μαζί πάρα πολλές ώρες, αν δεν έχετε διαφορετικούς φίλους είναι 3 στοιχεία που δείχνουν πρόβλημα. Όλα τα πράγματα έχουν κορεσμό, και στον γάμο σας αυτός ο κορεσμός θα έρθει πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε.

Διαβάστε επίσης: Κάθε ερωτική σχέση είναι μοναδική

2. Θεωρούμε τον άλλο δεδομένο

Η προσωπική ελευθερία πρέπει να υπάρχει σε κάθε σχέση, δηλαδή να έχεις τους φίλους σου, της παρέες σου, να βγαίνεις ξεχωριστά από την γυναίκα σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Όλα αυτά δείχνουν ανεξαρτησία και όλοι μας έχουμε ανάγκη από προσωπικές στιγμές. Αν θεωρούμε την γυναίκα μας ως δεδομένο γαϊδούρι δεμένο στο παχνί μπορεί μια μέρα να μείνουμε έκπληκτη μαθαίνοντας άγνωστες πικάντικες λεπτομέρειες για μια παράλληλη ζωή την οποία δεν ξέραμε.

3. Χάθηκε το ενδιαφέρον

Στον γάμο για να είναι επιτυχημένος πρέπει να υπάρχει χημεία. Το ζευγάρι να γνωρίζει άριστα τα θέλω και τα μπορώ του άλλου και να τα σέβεται. Να υπάρχει σωστή επικοινωνία και να κοιτάνε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση. Μόνο τότε θα μπορούν να λύνουν μαζί τα προβλήματα που εμφανίζονται και θα ακούγεται η άποψη του άλλου.

Δες και αυτό  5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες βλέπουν τσόντες

Διαβάστε επίσης: Πως επηρεάζουν τα ζώδια την ερωτική μας ζωή

tilefoniko-sex

4. Υπερβολική επικοινωνία

Κάτι σαν τους κοινούς λογαριασμούς στο facebook δηλαδή. Ή η παντόφλα είναι πολύ βαριά και ο έλεγχος εξαιρετικά αυστηρός. Που πήγες, με ποιον, τι ώρα γύρισες, πόσους καφέδες ήπιες κτλ. Αν καταπιέζεις εγκεφαλικά το έτερον ήμισυ θα δημιουργήσεις κατάλληλες συνθήκες για προβλήματα. Ότι είναι ακραίο είναι πρόβλημα. Καλή η επικοινωνία όμως με μέτρο. Όταν χάνεται το μυστήριο, δεν προλαβαίνει να λείψει ο ένας στον άλλον, να τον επιθυμήσει, να τον περιμένει να γυρίσει στο σπίτι, να φάνε μαζί κτλ. Λέμε ότι η σωστή επικοινωνία είναι το καλύτερο κλειδί σε μια υγιή σχέση, αλλά πάντα με μέτρο.

5. Αγχωτικό σεξ

Το σεξ πάντα πρέπει να είναι μαγευτικό. Να μην το σκέφτεσαι, να μην το προγραμματίζεις. Να γίνετε αυθόρμητα και φυσικά όπως όταν “τα φτιάχνατε” και η προσμονή και η επιθυμία ήταν στο μάξιμουμ. Αν πρέπει να κάνεις σεξ με την γυναίκα σου υποχρεωτικά καλύτερα να μην το κάνεις. Αυτό σημαίνει ότι έχει χαθεί η μαγεία και απλά υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις. Λυπάμαι που το λέω όμως βρίσκεστε ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Προσέχουμε για να έχουμε

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε σχέσεις και η αίσθηση ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να την κάνεις καλύτερη. Όταν την θεωρείς δεδομένη και επαναπαύεσαι στο γεγονός ότι έχετε κοινή περιουσία και παιδιά που σας συνδέουν. Καλά όλα αυτά όμως η σχέση σε κάθε γάμο είναι ζωντανό στοιχείο το οποίο θέλει τροφή κάθε μέρα όπως το στομάχι σας. Αν της στερείτε αυτήν την τροφή θα την αναζητήσει αλλού και θα δημιουργηθούν προβλήματα τα οποία μπορεί και να καθορίσουν την υπόλοιπη ζωή σας. Γιαυτό προσοχή.