Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Κάθε ερωτική σχέση είναι μοναδική

5 στάδια που περνούν τα ζευγάρια στην ερωτική σχέση τους

Οι ανθρώπινες σχέσεις πάντα είχαν δυναμικό χαρακτήρα και εξελίσσονται συνεχώς και ποτέ γραμμικά. Πολλές φορές δείχνουν να οπισθοχωρούν ή να παραπαίουν για λίγο, και μετά δημιουργούν ισχυρότερα συναισθήματα από ποτέ. Στην περίπτωση των ερωτικών σχέσεων τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα, καθώς στη μέση εμπλέκονται διάφορες στρατηγικές για κοινό μέλλον, προβλήματα εμπιστοσύνης μεταξύ τον εταίρων και πάθη που φυσικά δεν υπάρχουν στις κανονικές φιλίες.

Φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει απλή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, αφού ο άντρας πάντα θα βλέπει σεξουαλικά την φίλη του. Έτσι, φαίνεται να δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε την κατεύθυνση στην οποία κινείται η σχέση μας ώστε να λάβουμε έγκαιρα αποφάσεις για το μέλλον της.

Διαβάστε επίσης: Γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ανυποψίαστων γυναικών πωλούνται στα social media

Ωστόσο, η πλειοψηφία των επιτυχημένων σχέσεων περνά από τα παρακάτω πέντε στάδια, αν και όχι πάντα σε ευθεία γραμμή:

erotevmeno-zevgari

Στάδιο 1 – Η αμηχανία

Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή γνωριμίας, στα πρώτα στάδια του φλερτ και δεν είμαστε ακόμη αρκετά σίγουροι αν τα συναισθήματά σας προς τον άλλο θα έχουν ανταπόκριση. Είμαστε στην φάση “έχω γκόμενα” η οποία μπορεί ποτέ να μην προχωρήσει σε σοβαρή σχέση. Η πρώτη προσέγγιση για πολλά ζευγάρια είναι το πιο δύσκολο μέρος στο κοινό τους ταξίδι. Συχνά αυτό το συναίσθημα επικρατεί και στα πρώτα ραντεβού, δυσκολεύοντας την επικοινωνία μας και κάνοντας μας να μην νιώθουμε απόλυτα σίγουροι αν όντως θέλουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας. Γι’ αυτό χρειάζεται χρόνος ώστε να δούμε της ατέλειες και τα κουσούρια του καθενός, αλλά και να κάνουμε της συμβιβασμούς μας ώστε η σχέση να πατήσει σε γερά θεμέλια και να έχει μέλλον.

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ

Διαβάστε επίσης: Άνοιγε τα μάτια σου στο πρώτο ραντεβού για να υπάρξει και δεύτερο

Στάδιο 2 – Η αρχική αμοιβαία έλξη

Όταν η γνωριμία προχωρήσει, έρχεται ο ενθουσιασμός. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος στο ζευγάρι όπου και οι δυο θέλουν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, να γελάνε, να κάνουνε σεξ, να διασκεδάζουν παρέα και γενικά να μοιράζονται στιγμές μαζί. Δυστυχώς αυτή η φάση της σχέσης δεν κρατά για πολύ καιρό. Συνήθως κρατάει 1-2 χρόνια στην αρχή και μετά μετεξελίσσεται σε αγάπη και συνήθεια. Επίσης συνήθως σε αυτήν την περίοδο έρχεται και το πρώτο παιδί η έλευση του οποίου αλλάζει άρδην την σχέση και της ισορροπίες στο ζευγάρι. Το αρχικά σεξουαλικό πάθος που βιώνετε θα αντικατασταθεί σιγά σιγά από την αγάπη, την σταθερότητα, την επιθυμία να είστε μαζί, την συντροφικότητα, την οικειότητα, την εμπιστοσύνη και της κοινές σας αξίες.

Στάδιο 3 – Η αβεβαιότητα και οι αμφιβολίες

Η αγάπη έρχεται με φυσικό τρόπο, όμως η δέσμευση ότι η σχέση θα προχωρήσει σε γάμο είναι προϊόν δικής σας απόφασης. Μπροστά σε αυτή την επιλογή, οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν κάποιας μορφής άγχος, καθώς φοβούνται να προχωρήσουν σε μια τόσο μεγάλη επένδυση η οποία θα αλλάξει την μέχρι τώρα ζωή τους. Έτσι, είναι φυσικό να εξετάζουν σχολαστικά κάθε πιθανή αδυναμία της σχέσης και συχνά να δοκιμάζουν τα όρια του συντρόφου τους. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η ιδιαίτερη περίοδος χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι σύγχρονοι γάμοι δεν αντέχουν στον χρόνο?

Συζητώντας με τον σύντροφό σας θα καταλάβετε αν θέλετε τα ίδια πράγματα, κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση και θα μπορέσετε μαζί να να ξεπεράσετε ότι προβλήματα προκύψουν. Θα πρέπει να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο και να επικοινωνείτε με υγιή τρόπο ώστε να κάνετε μια υγιή οικογένεια. Αν αισθανθείτε ότι ο καθένας εγωιστικά αντιμετωπίζει τα πράγματα μόνος του, το πιθανότερο είναι ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον.

Δες και αυτό  Τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζονται

Είναι εξαιρετικής σημασίας να κινείστε προς την ίδια κατεύθυνση μαζί.

tilefoniko-sex

Στάδιο 4 – Η οικειότητα

Αφού αφήσατε πίσω σας όλα τα εμπόδια, πλέον βρίσκεστε σε ένα από τα πιο όμορφα στάδια της σχέσης σας. Δεν χρειάζεται να αποδεικνύετε τίποτε ο ένας στον άλλο, έχετε μεταξύ σας εμπιστοσύνη και μόνο τα οικονομικά είναι που μπορεί να συννεφιάσουν την σχέση σας. Γιατί κακά τα ψέμματα τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν οικονομικά προβλήματα χωρίζουν. Όσες ώρες και αν έχετε περάσει ήδη μαζί, τώρα είναι η εποχή που γνωρίζεστε πραγματικά, καθώς δεν φοβάστε να μοιραστείτε τις ανασφάλειες και κάθε πτυχή του χαρακτήρα σας ώστε να δυναμώσετε περισσότερο την σχέση σας.

Διαβάστε επίσης: Αυτοϊκανοποιούνται αυτοί που δεν έχουν σχέση

Τώρα πια πέρα από ερωτικοί σύντροφοι είστε και οι καλύτεροι φίλοι. Μοιράζεστε μαζί την ζωή σας λαμβάνοντας υπόψη ο ένας τις ανάγκες του άλλου και επιδιώκοντας την εκπλήρωση κοινών στόχων. Όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο, η σημαντικότερη ένδειξη ότι η σχέση πηγαίνει καλά είναι τα προβλήματα να είναι λιγότερα από τα θετικά σημεία και να νιώθετε ασφάλεια και αγάπη μεταξύ σας.

Στάδιο 5 – Το οικονομικό πρόβλημα

Όταν αναφέραμε πιο πάνω το οικονομικό ως βασικό πρόβλημα διαζυγίου θέλαμε να τονίσουμε πόσο θεμελιώδες είναι για ένα ζευγάρι να είναι άνετο οικονομικά. Αν και οι δυο εργάζονται και μπαίνουν 2 μισθοί στον οικογενειακό προϋπολογισμό τότε τα προβλήματα λιγοστεύουν. Με δικό σας σπίτι και αυτοκίνητο και 2 μισθούς τουλάχιστον κατά 50% άνω του βασικού μια οικογένεια μπορεί να αντιμετωπίσει της ανάγκες ζωής χωρίς να ζορίζεται και καθημερινά να σκέφτεται τι θα γίνει αύριο αν ο ένας ή και οι δυο μείνουν άνεργοι.

Δες και αυτό  Πρέπει ο άντρας να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα, θέλουν να ζούνε μαζί και να μοιράζονται της επιτυχίες και της αποτυχίες τους, τα όνειρα και της επιθυμίες τους, να νιώθουν ερωτευμένοι και να κερδίζουν χρήματα τα οποία τους δίνουν οικονομική σταθερότητα. Ένας καλός γάμος μπορεί να είναι η βάση στην οποία μαζί θα δημιουργήσουν το κοινό τους σπίτι και πορεία.