Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 συμβουλές για να κάνετε το σεξ πιο ευχάριστο

Για να απολαύσετε περισσότερο το σεξ αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη

Το σεξ δεν έχει να κάνει με το τι μπορεί να κάνει το σώμα, έχει να κάνει με το πώς νιώθουν οι συμμετέχοντες μαζί. Το κλειδί για καλό σεξ είναι η αυτοαποδοχή και η σωστή επικοινωνία.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα, να χάσετε βάρος ή να μάθετε εξωτικές ερωτικές τεχνικές. Οι 5 παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτιάξεις ένα σεξ βίντεο με εσένα πρωταγωνίστρια;

call-girl-phone-sex

1. Μην βιάζεστε

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας εμπειρία. Αν πηγαίνετε κατευθείαν στο ψητό χάνετε τα προκαταρκτικά τα οποία είναι ότι καλύτερο για να προετοιμαστεί το σώμα για την σεξουαλική πράξη. Κάποιοι άλλοι βιάζονται φοβούμενοι να μην χάσουν την στύση τους ή μόλις λάβουν τους οργασμούς τους πλέον δεν τους ενδιαφέρει ο σύντροφος τους. Όλα αυτά είναι προβληματικά για μια σωστή σχέση.

2. Δώστε έμφαση στην ευχαρίστηση έναντι του οργασμού

Αν νομίζετε ότι ο οργασμός είναι το καλύτερο μέρος στο σεξ, κάνετε λάθος. Για πολλούς άντρες, το σεξ είναι 5 λεπτά βαρετών ή μέτριων πραγμάτων, με δέκα δευτερόλεπτα ανακούφισης στο τέλος.

Διαβάστε επίσης: Σχέση με παντρεμένο

Για να απολαύσετε καλύτερα το σεξ, επικεντρωθείτε στο μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας εξερευνώντας και απολαμβάνοντας αληθινά το κορμί της γυναίκας.

3. Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει

Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα αφήσουμε κάποιον να μας πιέσει να φάμε κάτι που δεν θέλουμε ή να δούμε μια ταινία που δεν μας αρέσει. Επομένως, μην κάνετε κάτι σεξουαλικό που δεν θέλετε να κάνετε. Αν αυτό σβήσει τον σύντροφό σας, έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα από το σεξ. Και αν είναι κάτι που αποθαρρύνει τον/την σύντροφό σας, αφήστε τον/την να φύγει.

Δες και αυτό  Παρθένες ετών 40!

Όταν τα ζευγάρια δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το πόσο σεξ πρέπει να κάνουν, το άτομο που θέλει περισσότερο σεξ γενικά δεν θέλει μόνο το σώμα του συντρόφου του, θέλει τον ενθουσιασμό του συντρόφου του. Εάν δεν μπορείτε να το προσφέρετε, μην εκπλαγείτε αν ο σύντροφός σας εξακολουθεί να μην είναι ικανοποιημένος όταν λέτε ναι περισσότερο από όσο θέλετε.

Διαβάστε επίσης: Πως να παντρευτώ πλούσιο άντρα;

sex-tilefona-peiraias

4. Πάρτε την ηλικία σας στα σοβαρά και αποδεχτείτε το σώμα σας

Άλλο σεξ θα έχετε στα 20, άλλο στα 40 και άλλο στα 50+ χρόνια σας. Όπως το σώμα σας γερνάει έτσι μειώνονται και οι ορμόνες και η διάθεση για ποιοτικό σεξ. Απλά μεγαλώνουμε και όλα αλλάζουν. Αν όμως δεν υπάρχει ιατρικό πρόβλημα μπορείτε να κάνετε σεξ μέχρι τα βαθιά σας γεράματα.

Καθώς μεγαλώνουμε, παίρνουμε περισσότερα φάρμακα – τα οποία μπορεί να έχουν και σεξουαλικές παρενέργειες. Το να κρύβεις το σώμα σου κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι ΟΚ και χαλάει την όλη ατμόσφαιρα. Εντάξει, εσύ ως γυναίκα στα 45 σου είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχεις την σφριγηλότατη που είχες στα νιάτα σου όμως τα σβηστά φώτα δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Ας κάνουμε σεξ με το σώμα που έχουμε και ας το απολαύσουμε μαζί.

5. Μίλα, μίλα, μίλα

Μιλήστε με τον σύντροφο σας. Μιλήστε για αυτά που σας αρέσουν, και γι αυτά που δεν σας αρέσουν. Μην ντρέπεστε, ζείτε μαζί και πρέπει ο ένας να ξέρει άριστα τον άλλο ώστε να υπάρχει χημεία στο κρεβάτι. Εάν ντρέπεστε ή δεν ξέρετε τι ακριβώς να πείτε ή δεν ξέρετε πώς θα το δεχτεί ο σύντροφος σας, είναι σοβαρό πρόβλημα που χρήζει ψυχολογικής βοήθειας. Να θυμάστε ότι το αληθινό σεξ δεν μοιάζει με το πορνό σεξ που βλέπετε στης ερωτικές ταινίες. Εκεί οι ηθοποιοί είναι επαγγελματίες, έχουν τέλεια σώματα και πλούσια προσόντα γιατί το επιβάλλει η βιομηχανία πορνό η οποία έτσι πουλάει.

Δες και αυτό  Σεξ στην θάλασσα

Διαβάστε επίσης: Εθισμένος στης τσόντες

Δοκιμάστε να κάνετε ζωντανό τηλεφωνικό σεξ chat με την γυναίκα σας. Θα εκπλαγείτε πόσο ερωτική μπορεί να είναι μια γυναίκα όταν θέλει να σας εντυπωσιάσει. Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά σεξ τηλέφωνα όπου μπορείτε να μιλήσετε με σέξι κοπέλες για να πάρετε ιδέες. Δοκιμάστε το και με ευχαριστείτε μετά.

Το πιο ευχάριστο σεξ προέρχεται από την καλύτερη μεταξύ σας επικοινωνία, την αποδοχή του εαυτού σας και την παροχή περισσότερης προσοχής στης επιθυμίες του άλλου.