Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Άνοιγε τα μάτια σου στο πρώτο ραντεβού για να υπάρξει και δεύτερο

3 ενδείξεις που μαρτυρούν πως κάνεις λάθος να βγεις δεύτερο ραντεβού μαζί της

sex-chatting

Κοίτα προσεκτικά το σώμα της – Σου μιλάει

Εν έτη 2021 οι σχέσεις έχουν αναχθεί πλέον σε ένα εξαιρετικά δύσκολο άθλημα αν κανείς μπορεί να το χαρακτηρίσει κατ αυτόν τον τρόπο. Ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό γνωριμιών γίνετε πλέον μέσω των social media (facebook, instagram, twitter) και θέλει εξαιρετική προσοχή να μην απογοητευτείς από το πρώτο ραντεβού, και φυσικά να μην υπάρξει δεύτερο.

Άνοιγε τα μάτια σου για να μην σε πιάσει κορόιδο

Για να υπάρξει δεύτερο ραντεβού είναι καλό να αποκρυπτογραφήσεις της σαφείς ενδείξεις που θα λάβεις για την προσωπικότητα του ατόμου με το οποίο έκατσες για καφέ. Οι νεώτεροι τα ονομάζουν red flags ή αλλιώς ανησυχητικές ενδείξεις ότι κάτι πάει λάθος και αν δεν τους δώσεις ιδιαίτερη σημασία, θα χάσεις εκτός από χαμένο χρόνο, φαιά ουσία αλλά και ενδεχομένως χρήματα.

Ας δούμε παρέα σήμερα ποια είναι αυτά τα ανησυχητικά σημεία που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο σου ραντεβού από κοινωνικό δίκτυο.

Ροζ τηλέφωνα στην Ελλάδα

3 red flag που θέλουν προσοχή

Red flag 1: Σου κάνει ghosting

Η συνέπεια στης υποχρεώσεις σου είναι σχετικά αμφίβολη στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε συνηχήσει στον χαβαλέ και στο δεν βαριέσαι. Αν η κοπέλα αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου μέρες ή και εβδομάδες ή όποτε σε θυμηθεί είναι ένδειξη ότι δεν είσαι η πρώτη της επιλογή για καφέ. Μη σπαταλάς τον χρόνο σου περιμένοντας πότε και εάν θα σου απαντήσει εκτός αν είσαι μαζόχας και γουστάρεις τέτοιες συμπεριφορές. Κλάιν μαιν καταστάσεις μόνο αν είστε και οι δυο παρόμοιοι χαρακτήρες, αλλιώς τον πούλο.

Δες και αυτό  Τι σου λένε τα εσώρουχα της?

Red flag 2: Σου έκλεισε δεύτερο ραντεβού και στο καπάκι στο ακύρωσε

Ναι ρε συ, εντάξει, μπορεί κάτι να της έτυχε και να μην μπορεί την συγκεκριμένη ώρα να έρθει στο καφέ όμως αν αυτό συμβεί περισσότερο από 2 φορές είναι πρόβλημα. Άκουσε την δικαιολογία  που θα σου πει και προτείνει της νέα ώρα και μέρα για να βρεθείτε. Είναι καλό να δίνεις ακόμη μια ευκαιρία.

Red flag 3: Σου ζητά να κάνετε ζωντανό τηλεφωνικό σεξ ή με κάμερα από το πρώτο ραντεβού

Εάν και οι δύο ψάχνετε για ευκαιριακό σεξ ή όπως απλά το λένε ένα one night stand μη το σκέφτεσαι καν. Είναι τέλειο η κοπέλα να ξέρει τι θέλει και να στο ζητήσει από την αρχή. Έτσι δεν θα σου δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις ή λάθος εντυπώσεις. Τηλέφωνο, καφέ και σεξ. Απλά και όμορφα, ξηγημένες κουβέντες και μετά ο καθένας τον δρόμο του. Αν σε κάποια φάση ξαναγουστάρετε έχετε το τηλέφωνο επικοινωνίας. Πολλοί άνδρες γουστάρουν τρελά τηλεφωνικό σεξ και ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ροζ τηλέφωνα για να μιλάνε με της ώρες με κοπέλες που το έχουν ως επάγγελμα το sex chatting. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και μυαλό στο κεφάλι του για να ξοδεύει όπως θέλει τα λεφτά του. Άλλωστε τα γούστα πάντα πληρώνονται.

Προσοχή στης βιζιτούδες στην Αθήνα

Θα σου πω και ένα μυστικό το οποίο μπορεί και να μην ξέρεις. Υπάρχουν πολλές κοπέλες στην Αθήνα που κερδίζουν τα προς το ζην βγαίνοντας ραντεβού με ανυποψίαστους άνδρες. Μέχρι να το καταλάβουν έχουν “ελαφρύνει” αρκετά ευρώ. Κοίτα τηλεόραση και θα ακούσεις πολλά.

Δες και αυτό  Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός

Ειλικρίνεια πάνω από όλα

Αν στο πρώτο ραντεβού όλα πάνε καλά και υπάρξει χημεία μεταξύ σας, το δεύτερο θα είναι ακόμη καλύτερο. Βγείτε έξω, τολμήστε να κάνετε νέες γνωριμίες, διασκεδάστε. Η ζωή είναι πολύ μικρή και τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα για να τα ζούμε μόνοι μας ή απλά κλεισμένοι εντός τον τειχών μας.