Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι σημαίνει σέξι γυναίκα;

Θηλυκότητα και ερωτισμός

γυναικεία θηλυκότητα

Φυσικά ο καθένας αντιλαμβάνεται το «σέξι» ανάλογα με της εμπειρίες τους. Ωστόσο, σε μερικά ζητήματα όλοι συμφωνούν, και αν όχι εσύ που με διαβάζεις η πλειοψηφία των αντρών που λένε ναι στην σέξι γυναίκα.

Κάθε άντρας αναζητά στην γυναίκα δίπλα του να είναι καυτή και έξυπνη και να τον ανάβει ερωτικά. Αυτό είναι στην φύση μας και δεν μπορεί να αλλάξει. Το σέξι κορμί, το πονηρό βλέμμα, ένα ζευγάρι υπέροχα πόδια ή ένα τροφαντό κωλαράκι θα τραβήξει κάθε ανδρικό βλέμμα.

Η γυναίκα όμως δεν πρέπει να είναι πρόστυχη, υπάρχει διαφορά μεταξύ του είναι σέξι και είναι πρόστυχο ή χυδαίο. Στην αναζήτησή της κοπέλας με την οποία θέλουμε να κάνουνε σχέση γάμου ως κύριοι και άνδρες ψάχνουμε το όμορφο, την έξυπνη, την κυρία και την δέσποινα.

Ναι μεν αναζητούμε την καυτή και προκλητική γκόμενα ως κυνηγοί όμως με όριο στον ερωτισμό και στο τι και πως το δείχνει.

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που θα γείρουν την ζυγαριά στην επιλογή της σέξι κοπέλας ως ζευγάρι μας.

Πως ντύνεται

Ο άντρας είναι οπτικό ον, του αρέσει να βλέπει και αυτό ισχύει και στον ερωτικό τομέα. Θα προσέξει λοιπόν το ντύσιμο μιας κοπέλας, και ανάλογα θα κάνει ή όχι την κίνηση για καμάκι. Αν η γκόμενα τα έχει βγάλει όλα στον πάγκο δεν έχει σασπένς όσο και εντυπωσιακά να είναι τα μπούτια ή τα βυζιά της. Αν τα βλέπεις χωρίς κόπο γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον. Θέλει γνώση πώς να ντυθεί μια κοπέλα ώστε να είναι θελκτική και σέξι.

Είναι παιχνιδιάρα

Σε όλους μας αρέσει η ψυχή της παρέας. Να βγάζει αβίαστα γέλιο, να έχει ενέργεια και θετική διάθεση που να σου φτιάχνει και σε σένα το κέφι. Αρκεί να είναι αυθόρμητη και φυσική, αν το κάνει τεχνικά η συνταγή χαλάει και το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο. Για να είσαι η ψυχή της παρέας πρέπει να το έχεις, με αυτό γεννιέσαι, δεν μαθαίνετε. Όταν δεις μια τέτοια γυναίκα θα το καταλάβεις τι θέλω να σου πω.

Δες και αυτό  Η ζωή συνεχίζει μετά το διαζύγιο

Ο τρόπος που μιλά

Η γυναίκες που διαθέτουν σέξι φωνές είναι το καλύτερο δώρο σε έναν άνδρα. Αρκεί να ξέρουν πώς να παίζουν με την χροιά και τους τόνους και να βγάζουν απίστευτη καύλα, είτε στο ακουστικό, είτε ζωντανά. Αυτές οι γυναίκες μπορούν να εργαστούν ως σεξ τηλεφωνήτριες σε ροζ τηλέφωνα και να κάνουν κάθε ανδρική καρδιά και ψυχή να τα παίξει.

Για να καταλάβεις τι σου λέω δοκίμασε να κάνεις ζωντανό τηλεφωνικό σεξ σε κάποια ροζ γραμμή και μετά απάντησε στην ερώτηση μου: «Είχες ερωτικές φαντασιώσεις με τη γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής;». Αν θες πες όχι!

Μοιράζει σκωτσέζικα ντους

Οι γυναίκες γουστάρουν να παίζουν με τους άνδρες πιστεύοντας ότι όσο σε φτύνει τόσο κολλάς μαζί της. Αυτό ισχύει για τους λιγότερο ευφυείς άντρες οι οποίοι δεν έχουν εναλλακτικές ή χρήματα για να τραβήξουν την κρέμα των γυναικών. Πρέπει να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνει και να τα αποκωδικοποιείς αν θέλεις να την ρίξεις στο κρεβάτι σου. Μια έξυπνη γυναίκα θέλει και έξυπνο παιχνίδι αλλιώς ξενερώνει γρήγορα και ψάχνει άλλον επιβήτορα.

Η θηλυκότητα της σε τρελαίνει

Την παιχνιδιάρα και τσαχπίνα γκόμενα θα την προσέξεις αμέσως όμως ένα σέξι θηλυκό θα σε κάνει να παραμιλάς. Λίγες είναι η γυναίκες που εκπέμπουν θηλυκότητα και στην αναπνοή τους και αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Γκόμενες λαϊκές που βρίζουν, πίνουν περισσότερη μπύρα από εσένα, ρεύονται και κλάνουν δημόσια, ασχολούνται με ποδόσφαιρο και μπάσκετ οπαδικά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για να ανοίξεις σπίτι μαζί τους.

Ξέρει να φλερτάρει

Λένε ότι οι Ελληνίδες δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Δεν ξέρουν πώς να σε αφήσουν να της φλερτάρεις και πώς να φλερτάρουν εκείνες. Το παίζουν απόμακρες, παγοκολώνες και έχουν εκείνη την ξινίλα έτοιμη στο βλέφαρο σαν να θεωρούν όλους τους άντρες πέφτουλες και χαζούς. Τώρα βλέποντας πως ψηφίζουν δεν έχουν και πολύ άδικο όμως στην ψήφο υπάρχει μια εξάρτηση, πχ είσαι δημόσιος υπάλληλος και σε έβαλε το ΠΑΣΟΚ, μέχρι την συνταξιοδότηση σου, εσύ και οι οικογένεια ψηφίζετε δαγκωτό ΘΑΣΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα κόμματα. Στης γκόμενες όμως ένα όμορφο κομπλιμέντο πρέπει να της κάνει να το αποδεχτούν και να φλερτάρουν. Ο καιρός περνάει γρήγορα και το σώμα γέρνει. Αν δεν το αντιληφθείς νωρίς σε περιμένει το ράφι και τα γατιά ως παρέα.

Δες και αυτό  Γυναικεία εκσπερμάτιση πως την αισθάνεται μια κοπέλα;

Σεξ

Τι θα ήταν τα σέξι γυναικεία χαρακτηριστικά χωρίς αναφορά στο σεξ. Όταν μια γυναίκα θέλει σεξ και το δείχνει, είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι τον κάθε χλεχλέ που δοκιμάζει να της την πέσει αρτσούμπαλα. Τώρα ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος, σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός.