Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πρέπει ο άντρας να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού

Στο πρώτο ραντεβού ποιος πληρώνει τον λογαριασμό;

Είναι μια απορία που μέχρι και σήμερα αποφεύγεται να δοθεί μια πειστική απάντηση. Κάθε φορά που το πρώτο ραντεβού φτάνει στο τέλος του στο μυαλό του άνδρα έρχεται η σκέψη:

“Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό, μήπως αν της ζητήσω μισά μισά προσβληθεί η με περάσει για τσιγκούνη; Τι πρέπει να κάνω για να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού;”

Ας δούμε πως προέκυψε το γεγονός ότι ο άντρας πάντα πληρώνει. Η αντίληψη αυτή προέρχεται από την εποχή στην οποία οι γυναίκες δεν εργάζονταν και φυσικά δεν είχαν δικά τους χρήματα. Σήμερα οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται και έχουν δικό τους εισόδημα, άρα είναι ανεξάρτητες και μπορούν άνετα να καλύψουν τον μισό ή ολόκληρο λογαριασμό σε ένα γεύμα. Όμως παρόλα αυτά πολλές κοπέλες προτιμούν ο άντρας που θα της βγάλει για φαγητό να της κεράσει στην πρώτη τους έξοδο.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει modeling στην Ελλάδα, όλες κάνουν βίζιτες

kolara2

Τι λένε οι γυναίκες;

1. Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά ο άνδρας οφείλει πάντα να πληρώσει τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού, όταν θέλει να κάνει καλή εντύπωση στην κοπέλα. Η λύση πληρώνουμε μισά-μισά ναι μεν δείχνει έναν μοντέρνο άντρα όμως αφορά φίλους και κολλητούς μας και όχι εραστές ή υποψήφιους γαμπρούς.

Διαβάστε επίσης: Την παίζεις στον χώρο εργασίας;

2. Αν κάποιος θέλει δεύτερο ραντεβού μπορεί να πληρώσει το δικό του μερίδιο του, όπως θα κάνω και εγώ για το δικό μου, όμως θα αισθανθεί αμήχανα. Βλέποντας με να συμμετέχω στον λογαριασμό καταλαβαίνει ότι εργάζομαι και μπορεί να κερδίζω περισσότερα χρήματα από αυτόν γεγονός το οποίο κάνει πολλούς άντρες να αισθάνονται κόμπλεξ. Κάθε δυναμική και εργαζόμενη γυναίκα η οποία έχει καλοπληρωμένη δουλειά κομπλάρει τους άντρες.

Δες και αυτό  Στον Θεό δίνω 10%, σε σένα θα δώσω 18%?

3. Δεν δίνω σημασία στο ποιος πληρώνει τον λογαριασμό Στο πρώτο ραντεβού κοιτάζω άλλα πράγματα όμως εάν έχει τρόπους, εάν ξέρει πως να συμπεριφερθεί και να μιλήσει σε μια γυναίκα, αν μου κάνει κομπλιμέντα, αν έχει καλή δουλειά, καλές σπουδές, αν είναι από καλή οικογένεια κτλ. Όταν θα αποφασίσω αν αυτός είναι ο κατάλληλος για εμένα όλες αυτές οι πληροφορίες θα βαρύνουν στην επιλογή μου και ότι ένα τυχαίο κέρασμα. Το κέρασμα το επιδιώκουν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν εργασία, καλές σπουδές ή είναι χρυσοθήρες στην αναζήτηση εκείνου του άντρα που θα της κάνει ιδιοκτησία του και νοικοκυρές στο σπίτι. Καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα αρκεστεί σε αυτά.

Διαβάστε επίσης: Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός

4. Μου αρέσει να πληρώνει ο άντρας για τα πάντα, να μου προσφέρει οικονομική σταθερότητα και δυνατότητα να μην εργάζομαι αλλά να κάθομαι στο σπίτι και να κοιτάζω το νοικοκυριό και τα παιδιά. Έτσι αισθάνομαι μια χαρά, άλλωστε με το απολυτήριο του Λυκείου δεν έχω ούτε απαιτήσεις, ούτε προσδοκίες ότι μπορώ να βρω δουλειά που να πληρώνει περισσότερα από τον βασικό μισθό. Οπότε ο γάμος με τον σωστό άντρα για μένα είναι λύτρωση και σωτηρία. Στο χέρι μου είναι να τον κάνω πειθήνιο και υπάκουο προσφέροντας του σεξ.

sex-tilefona-thessaloniki

Τελικά τι ισχύει;

Μπορούμε να γενικεύσουμε ότι δεν υπάρχει μια γενική απάντηση η οποία να καλύπτει πλήρως το θέμα. Σήμερα ζούμε σε μια εποχή που προσπαθούμε να εξαλείψουμε τις απαρχαιωμένες πατριαρχικές αντιλήψεις και να εξισώσουμε τα δύο φύλα, οπότε κανονικά δεν θα έπρεπε να υφίσταται ότι ο άντρας πληρώνει υποχρεωτικά. Αν κάποιος από τους δυο θέλει να κεράσει στο πρώτο ραντεβού αυτό είναι άλλο ζήτημα και δεν αφορά το φύλο.