Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Χωράει στους δυο και τρίτο άτομο

Τελικά στους δύο χωρεί τρίτος – Μήπως όμως το ζητάς λάθος;

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι στους 2 δεν χωράει τρίτος όμως κατά πόσο αυτό αληθεύει; Μήπως μια δεύτερη γυναίκα μπορεί να κάνει καλό σε έναν γάμο; Μήπως ένας δεύτερος άνδρας μπορεί να βοηθήσει μια κακή σχέση να βελτιωθεί και να υπάρξει καλή χημεία;

Τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζετε για να βρείτε άλλο σας… τρίτο; Τα ερωτικά τρίγωνα αποτελούν ένα δύσκολο άθλημα και ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να προτείνετε μια σεξουαλική περιπέτεια μεταξύ… τριών ατόμων έχει μεγάλη σημασία.

mounara-gnorimies

Αλλά αυτό δεν – και δεν πρέπει! – να εμποδίζει τους ανθρώπους από το να κυνηγήσουν την ιστορική ménage à trois.

Διαβάστε επίσης: Πορνογραφία: Τι μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλο η παρακολούθησή της – Οι Έλληνες λατρεύουν της δωρεάν τσόντες

Ο αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Minnesota Duluth, Δρ. Ashley Thompson , επικεφαλής του Sexuality and Relationship Science Lab , εκτιμά ότι περίπου το 15 με 20 τοις εκατό των ανθρώπων θα κάνουν μια φορά τρίο στη ζωή τους.

Από αυτούς, ο Thompson εκτιμά ότι πάνω από το 60 τοις εκατό περιλαμβάνει έναν ρομαντικό σύντροφο, καθιστώντας τα ζευγάρια συν το ένα τρίτο την πιο κοινή διαμόρφωση.

Διαβάστε επίσης: Κοπέλα έψαχνε για τρίο μέσω dating app και βρήκε τον άνδρα της

Ωστόσο να σημειωθεί το εξής: Πολύ συχνά, τα ζευγάρια χρησιμοποιούν queer χώρους και εκδηλώσεις ως χώρους για να βρουν το +1, το οποίο στέλνει το (λάθος) μήνυμα ότι τα queer άτομα είναι αξεσουάρ για την ευχαρίστηση των στρέιτ.

Τα άτομα που αναζητούν άτομο για τρίο δεν πρέπει να παραβλέπουν την ανθρωπιά του καλεσμένου συντρόφου τους και πρέπει πρώτα και κύρια να σέβονται οποιονδήποτε πλησιάζουν.

Δες και αυτό  Προβλήματα οργασμού, πως να τα αντιμετωπίσετε;

tilefoniko-sex-chat

«Θα προειδοποιούσα τους ανθρώπους να μην πλησιάσουν ένα τρίτο άτομο για να εμπλουτίσουν τη σχέση τους και να χρησιμοποιήσουν αυτό το άτομο ως παιχνίδι για να εξερευνήσουν κάτι στη δική τους σχέση», λέει η Δρ. Patricia Fancher , καθηγήτρια συγγραφής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα που ειδικεύεται στον φεμινισμό και τη σεξουαλικότητα.

Αναζητήστε στον κύκλο σας

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το να συμπεριλάβετε κάποιον που γνωρίζετε πολύ καλά, όπως ένας φίλος ή ένας συνάδελφος, θα μπορούσε να αναστατώσει τη δυναμική σας και να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας.

Διαβάστε επίσης: Απατάει τη γυναίκα του 10 χρόνια και ισχυρίζεται ότι αυτό τον έκανε… καλύτερο σύζυγο

Στο αντίθετο άκρο του φάσματος, υπάρχει ένας πολύ πραγματικός κίνδυνος ασφάλειας που έρχεται με την πρόσκληση ενός εντελώς ξένου στην κρεβατοκάμαρα. «Όταν εμπλέκετε ένα εντελώς άγνωστο τρίτο πρόσωπο, δεν γνωρίζετε το ιστορικό του. Δεν ξέρεις αν αυτοί οι άνθρωποι θα [προσπαθήσουν] να σου επιβάλουν κάτι», λέει ο Thompson.

Οι περισσότεροι που αναζητούν τρίο προτιμούν το τρίτο τους άτομο να είναι γνωστός – κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο που γνωρίζετε καλά, αλλά όχι αρκετά καλά ώστε μια πρόταση να κάνει τα πράγματα περίεργα.

Οι κατάλληλες εφαρμογές

Είναι ωστόσο και εκείνα τα άτομα τα οποία νιώθουν πιο άνετα να αναζητήσουν τους κατάλληλους συντρόφους. Θυμηθείτε όμως, είναι σημαντικό να ανοίξετε μια κουβέντα για τα όρια όπως και τα ΣΜΝ.

Ο Thompson συνιστά «να αφιερώσετε χρόνο για να συζητήσετε, να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε για τα όρια, τι είναι αποδεκτό και τι όχι».

Διαβάστε επίσης: Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός – Πως να γίνω μοντέλο με κάμερα σε sex chat;

Δες και αυτό  7 τύποι γυναίκας που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία

Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε σεξουαλικό σύντροφο (ή συντρόφους), είτε πρόκειται για μια εφάπαξ σύνδεση είτε για κάποιον με τον οποίο βγαίνετε ραντεβού.

Αν στραφείτε σε mainstream εφαρμογές όπως το Tinder, το Bumble και το Hinge, είναι σημαντικό να είστε εκ των προτέρων συγκεκριμένοι με αυτό που ψάχνετε αναφέροντάς το στο βιογραφικό σας για να αποφύγετε την παραπλάνηση των αντιστοιχιών σας.

Αντιμετωπίστε την αναζήτηση ενός τρίτου όπως θα αναζητούσατε οποιονδήποτε άλλο σύντροφο, ο οποίος είναι άνθρωπος για να μοιραστείτε χρόνο και εμπειρία μαζί του.

Πηγή