Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Η Βόρεια Κορέα επιτρέπει στους ξένους επισκέπτες να έχουν κινητά τηλέφωνα

Στην Β.Κορέα δεν έχουν κινητά τηλέφωνα

 
Από της 9 Ιανουαρίου οι ξένοι επισκέπτες στην Βόρεια Κορέα θα έχουν το δικαίωμα να κουβαλάνε και να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα στην χώρα. Πρέπει όμως να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο και να δηλώσουν τον IMΕI αριθμό του κινητού τους.  Την ανακοίνωση έκανε το Γαλλικό ειδησιογραφικό πρακτορείο Φρανς πρες, αναδημοσιεύοντας την είδηση από το Κινέζικο Σινχουά.kim

Μέχρι τώρα οι ξένοι που επισκέπτονταν την χώρα άφηναν τα κινητά τηλέφωνα τους στο τελωνείο και τα έπαιρναν μόλις εγκατέλειπαν την Βόρεια Κορέα.  Στην Β. Κορέα υπάρχει ένα 3G δίκτυο όπου συμμετέχουν η Αίγυπτος και η Β. Κορέα με γύρω στο 1,5 εκατ. χρήστες. Η δυνατότητες του είναι φυσικά περιορισμένες και ελέγχονται απόλυτα από της μυστικές υπηρεσίες. Τα τηλέφωνα δεν μπορούν να κάνουν κλήσεις στο εξωτερικό ούτε να συνδέονται στο ίντερνετ.

Ίντερνετ στην Β.Κορέα δεν υπάρχει

 
Στην Β.Κορέα ίντερνετ δεν υπάρχει. Χρησιμοποιούν ένα εσωτερικό δίκτυο ίντρανετ, στο οποίο έχουν πρόσβαση λιγότερο από 1000 άτομα. Όλοι μέλη της κοινωνικό-κομματικής ελίτ της χώρας.

Οι κάτοικοι της χώρας υπόκεινται σε λυσσαλέα κομματική προπαγάνδα από τα γεννοφάσκια τους, με αποτέλεσμα να ζουν τελείως αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε όλοι είδαμε στην τηλεόραση το μαζικό υποχρεωτικό κλάμα τον απλών ανθρώπων στην κηδεία του δικτάτορα Κιμ. Όποιος δεν έκλαιγε, όσο έπρεπε, εξαφανιζόταν από προσώπου γης. Το κομμουνιστικό καθεστώς στην Β. Κορέα έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες για τον λαό του που η ναζιστική Γερμανία και η Σοβιετική Ένωση του Στάλιν να μοιάζουν με παιδικές χαρές.

Η Google επισκέπτεται την Β.Κορέα

Πριν 2 εβδομάδες την χώρα επισκέφτηκε το αφεντικό της google Έρικ Σμιτ που έκανε έκκληση για ελεύθερη χρήση του ίντερνετ έτσι ώστε η χώρα να βγει από την διεθνή απομόνωση. Φυσικά οι λόγοι της επίσκεψης του Σμιτ δεν ήταν ανθρωπιστικοί αλλά επιχειρηματικοί αφού η Β.Κορέα είναι παρθένο έδαφος για να πουλήσει τεχνολογικές υπηρεσίες, και προφανώς προσδοκούσε σε υπογραφή συμβολαίου εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε, όμως το μέλλον θα δείξει.

Δες και αυτό  Έχεις όρεξη για δουλειά σήμερα;

Κάποια στιγμή και αυτή η καθυστερημένη και ταλαιπωρημένη χώρα θα επαναστατήσει, με την βοήθεια των Αμερικανών, και θα δημιουργήσει την δική της δημοκρατία. Το έργο που έχουμε δει με την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ είναι παρόμοιο σενάριο.

Κλασσικό παράδειγμα για το που οδηγεί ο κομματισμός

Στην Β.Κορέα υπάρχουν οι κλασσικές τερατόμορφες παρουσίες των εξαιρετικά πλουσίων κομματόσκυλων, ας μην ξεχνάμε της αστακογαρίδες που παράγγελνε ο Κιμ από το Παρίσι με αεροπλάνο, με το 50% του πληθυσμού να πεθαίνει από πείνα. Φτιάχνουν πυρηνική βόμβα και στέλνουν δορυφόρους στο διάστημα ενώ δεν έχουν κινητά τηλέφωνα ή ίντερνετ. Ελευθερίες και δημοκρατικές αξίες είναι απαγορευμένες δια ροπάλου. Δείτε πως ζούνε οι γείτονες και αδελφοί τους οι Νοτιοκορεάτες….κάθε σύγκριση απέχει έτη φωτός η μια από την άλλη.

Διαβάζοντας κάποιος Έλληνας το τι συμβαίνει στην Β.Κορέα είναι λογικό να μην το καταλαβαίνει, και να χαμογελάει, αφού δεν έχει ζήσει κομμουνιστική δικτατορία όμως όταν γίνει λόγος για κομματόσκυλα έχει προσωπική άποψη αφού τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση το σπορ το έκανε Ολυμπιακό αγώνισμα.

Και τώρα λαμβάνει τους καρπούς του…..

σχετικά άρθρα:

http://gnorimies.net/id5695-epidoma-thermansis-giok.html
http://gnorimies.net/id4314-ti-na-psifisis-se-aftes-tis-ekloges.html
http://gnorimies.net/id3843-pou-pate-ore-kleftopoula.html
http://gnorimies.net/id3849-ergazese-agorazis-katanalonis-ke-sto-telos-pethenis.html