τι είναι φλερτ

Εφευρέθηκε συσκευή για φιλιά μέσω ίντερνετ

τι είναι φλερτ
Τι είναι φλερτ; Η αντρική και η γυναικεία άποψη

Μέχρι τώρα το να διατηρήσουμε το πάθος σε μια σχέση από απόσταση θεωρούνταν πολύ δύσκολο. Άλλωστε και η λαϊκή παροιμία το λέει ότι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται. Να όμως που ένας προφέσορας ρομποτικής από την Σιγκαπούρη ο Χουμάν Σαμάνι εφεύρε το ρομπότ „Kissenger μέσω του οποίου μπορούμε να φιλιόμαστε από απόσταση και μέσω ίντερνετ. Το ρομπότ έχει ηλεκτρονικά υπερευαίσθητα “χείλη” που δίνουν την δυνατότητα σε δυο άτομα να φιληθούν μέσω   Διαδικτύου.
Ο “Kissenger”  έχει ένα μικρό κεφάλι με με δυο τεράστια σαρκώδη χείλη σιλικόνης, και φιλώντας τα η αίσθηση μεταφέρεται στο άλλο άτομο λέει ο εφευρέτης. Συνδέετε την συσκευή  μέσω USB στον υπολογιστή σας και αρχίζετε τα φιλιά στο ρομπότ. Το άλλο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης νιώθει τα σήματα που μεταδίδονται μέσω ειδικών αισθητήρων. Φυσικά βλέπεις το άτομο που φιλάς μέσω σκαιπ πχ και έτσι εκτός από οπτική επαφή έχετε και σωματική. Περιμένουμε να εφευρεθεί και αληθινή σεξουαλική επαφή μέσω ίντερνετ για να μην χρειάζεται να τρέχεις για να περάσεις 1-2 βράδια με την αγαπημένη σου όταν εκείνη βρίσκεται μακριά. ΄-)

Ο “Kissenger” δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπει στο εμπόριο, αφού ο εφευρέτης του κάνει τα τελευταία τεστ, όμως μόλις ολοκληρωθούν όλα θα κυκλοφορήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.