Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ελλάς 2012-Σκότωσε τους γλυκά!

Διάβασα σήμερα ένα άρθρο στα Αληθινά Ψέμματα που μου έφτιαξε την μέρα, ο τίτλος του ήταν “Μετά τους δημοσιογράφους φιμώνουν και τους δικαστές! Πειθαρχική έρευνα σε 2 εισαγγελείς για ανάρτηση στο διαδίκτυο.” και παρέπεμπε στον πρωτότυπο άρθρο που έγραψε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων Γιάννης Πενταγιώτης στην Ραμνουσία θέλοντας να εκφράσει την γνώμη του για τα τραγελαφικά γενόμενα σήμερα στην Ελλάδα.  Η ιστορία έχει ως εξής:

μην μιλάς
Μην μιλάς απαγορεύεται και να σκέφτεται, άλλωστε εξέλεξες δημοκρατικά πολιτικούς για να σκέφτονται αντί εσένα.

Ο εισαγγελέας Γ. Πενταγιώτης αναφερόμενους στους συναδέλφους του δικαστές αναφέρει ότι αγωνίζεται κατά το καθεστώς κατοχής που έχει επιβάλλει η Τρόικα, ενάντια στην κυβέρνηση “δοσίλογων” (Η λέξη είναι σύνθετη και αποτελείται από τη λέξη Δώσι- από την αρχαία λέξη δίδωμι και την λέξη λόγος και εννοείται αυτός που συνεργάστηκε με τον κατακτητή, κυρίως με τις γερμανικές αρχές κατοχής, κατά τη διάρκεια του β’ παγκόσμιου πολέμου στην Ελλάδα), ενάντια στο φαύλο καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση του λαού, ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης “yes men”, ενάντια στην ανεργία που ξεπερνά το 30% και στους νέους ως 25 ετών το 60%, κτλ.

Γράφει πολλά και ωραία ο εισαγγελέας με τα οποία κάθε λογικά σκεπτόμενος Έλληνας θα συμφωνήσει. Όμως δεν γράφει κάτι που εγώ θα ήθελα να προσθέσω. Όλα αυτά που αναφέρει υπάρχουν στην σημερινή Ελλάδα όμως δεν εμφανίστηκαν με παρθενογένεση, αλλά τα δημιουργήσαμε εμείς μόνοι μας, είτε με την ανοχή μας, είτε με την συμμετοχή μας. Εμείς είμασταν όταν προσεγγίζαμε τον βουλευτή για να διορίσει το παιδί μας σε θεσούλα στο Δημόσιο, για να έχει δουλειά, να κάνει μετάταξη σε καλύτερο στρατόπεδο τον γιο μας όταν η πατρίδα τον έστελνε να υπηρετήσει σε περιοχές 1000 χλμ από την Αθήνα με γλαφυρές ονομασίες (γκατζολία, γκασμαδία κτλ), εμείς πηγαίναμε στο γραφείο του πολιτικού προσώπου που είχε πολιτική ισχύ και “κονέ” για να λαδώσουμε και να μιζάρουμε μπας και μπούμε στην λίστα τον κρατικοδίαιτων εταιρειών και να παίρνουμε δουλειές κάτω από το τραπέζι, εμείς δεν πληρώναμε τον ΦΠΑ κλέβοντας το κράτος, δεν ζητούσαμε αποδείξεις και φροντίζαμε οι δουλειές να γίνονται “μαύρες”, εννοείτε ότι δεν ασφαλίζαμε τους εργαζόμενους στην εταιρεία μας στο ΙΚΑ, ούτε τους παρείχαμε ένσημα.  Ένα 800άρι στο χέρι στην καλή περίπτωση και η δουλειά προχωρούσε.

Δες και αυτό  Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ;

Δες το: Εγώ θα σε πάρω στην δούλεψη μου

Και πολλά άλλα όμορφα και αγγελικά πλασμένα, Ελληνική πατέντα τα περισσότερα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αφού όλοι της γνωρίζουν πολύ καλά. Ε, να που κάποια στιγμή αυτό το μπαλόνι έσκασε και ξαφνικά βρεθήκαμε στην σημερινή ελεεινή θέση, και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Μας φταίνε οι πολιτικοί, τους λέμε κλέφτες, τους πετάμε γιαούρτια, κάνουμε απεργίες και στάσεις εργασίας ενάντια στην Τρόικα, στην Μέρκελ, στον Καραγκιόζη κτλ. Φυσικά στης εκλογικές αναμετρήσεις ειπώθηκαν ΜΟΝΟ ψέμματα, όπως πάντα, και τίποτα δεν άλλαξε, αφού ο λαός έδωσε εντολή σε αυτούς που ήταν νομενκλατούρα τα τελευταία 30 χρόνια και που σήμερα κατηγορεί για τα όσα δεινά να τον σώσουν.

Πόσο γελοίοι φαινόμαστε άραγε στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου που σπάει πλάκα με μας?

Ο κλέφτης φωνάζει πιάστε τον κλέφτη και παίρνει ξανά την λαϊκή εντολή να μας σώσει από τους κλέφτες!!! Που σίγουρα ζούνε στον Άρη.

Το γελοίο της όλης υπόθεσης μεγάλωσε όταν κάποιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με όνομα Ιωάννης Τέντες, διέταξε προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων Γιάννη Πενταγιώτη και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλλονιάς Βικτώριας Μαρσιώνη για προσβολή και περιύβριση της Βουλής.

Αγαπητοί αναγνώστες του blog gnorimies.net οι εισαγγελείς θα τα βρούνε μεταξύ τους, όπως τα βρίσκουν οι πολιτικοί, παράδειγμα το άδειασμα του ΠΑΣΟΚ και το γέμισμα του ΣΥΡΙΖΑ, το άδειασμα της ΝΔ και το γέμισμα της Χρυσής Αυγής ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι έξυπνοι μετακινούνται από το ένα καράβι που βουλιάζει στο άλλο, φροντίζοντας για την ΔΊΚΗ τους σωτηρία, ας τους φωνάζουν λαμόγια. Πριν την κρίση οι δυο μόνιμοι συμμετέχοντες στην εξουσία έπαιρναν χαλαρά πάνω από το 40% του Ελληνικού λαού που αν δεν έκανε της δουλειές του με τον έναν της έκανε με τον άλλον. Τώρα και με 18% γίνετε ή ίδια δουλειά. Μπορεί τα ποσοστά να μειώθηκαν οι δουλειές όμως συνεχίζονται κανονικά. Το σύνολο του λαού υποφέρει όμως κανείς δεν νοιάζεται γιαυτό αφού το προσωπικό συμφέρον του καθενός είναι ισχυρότερο. Άλλωστε ο Μαρξ, που τα τελευταία χρόνια δεν είναι in, και cool, όπως παλιά είχε πει ότι βασικός σκοπός του κάθε καπιταλιστή είναι ο εργάτης να μην κερδίζει περισσότερα από την στοιχειώδη διαβίωση και επιβίωση του, και να μην παράγει υπεραξία, για να ζει αιώνια το καπιταλιστικό σύστημα.

Δες και αυτό  5 ψέματα και αλήθειες για το σεξ!

Δες το: Γιατί γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες!

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες και ας μην αναζητούμε αλλού μάγισσες και φαντάσματα. Ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα που λειτουργεί με συγκεκριμένες δομές και έχει έναν και μοναδικό στόχο “ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ” και έναν και μοναδικό σκοπό “ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΏΠΩΝ”. Σε όσους δεν αρέσει μπορεί να μεταναστεύσουν στην Βόρεια Κορέα για να χτίσουν σοσιαλισμό, ή να πάνε στην Κίνα και να ασπαστούν το μοντέλο μίξη σοσιαλκαπιταλισμού, με το πορτρέτο του Μαο στο μαξιλάρι τους.

Οι υπόλοιποι λογικά σκεπτόμενοι Έλληνες έχουν και την γνώση, και την εμπειρία αλλά και την θέληση να ξαναφέρουν την Ελλάδα στην εποχή 1981-2009 όπου οι αγελάδες ήταν πολύ παχιές και έδιναν γάλα στον δρόμο, σαν της διαφημίσεις της Μίλκα. Αυτά που λέει η Μέρκελ και η Ευρωπαϊκή Ένωση για οικονομική πειθαρχία, για ζωή χωρίς δάνεια, και όσο επιτρέπει η τσέπη του καθενός, για ποιοτική παιδεία και δημόσια υγεία, για απαλλαγή από τον προαιώνιο εχθρό Τουρκία και μη αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού δισεκατομμυρίων ευρώ ΚΆΘΕ χρόνο, μαζί με της σχετικές μίζες, είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ως γνωστόν στην Ελλάδα εμείς έχουμε ως πρότυπο μας τον Καραγκιόζη.

“This is Sparta” είπε ο Λεωνίδας στο “300” στον αράπη που του ζήτησε γη και ύδωρ ρίχνοντας τον στο πηγάδι όπως αυτή είναι μια άλλη ιστορία και θα μου άρεσε να την ταιριάξω με το Killing Them Softly συμφωνώντας με τον Μπρατ Πιτ ότι η Αμερική δεν είναι χώρα αλλά business, και όσο νωρίτερα το καταλάβουν κάποιοι τόσο γρηγορότερα θα βγουν από τον βάλτο.

Στους υπόλοιπους θα πω καληνύχτα.