Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Έρωτας με παντρεμένο

Έρωτας με παντρεμένο άντρα.

σεξ με παντρεμένοΌταν γίνεται η ερώτηση σε κάποιον «θα τα έφτιαχνες ποτέ με κάποιον παντρεμένο;», η απάντηση που συνήθως δίνεται και μάλιστα με μεγάλη έμφαση είναι αρνητική.

Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά για αυτό εξάλλου δεν σπανίζουν οι ιστορίες στους κοινωνικούς μας κύκλους, όπου κάποιος γνωστός διατηρεί μια τέτοιου είδους σχέση. Είναι δύσκολη η σχέση με παντρεμένο. Θέλει πολύ νεύρα, κρυφές παρακολουθήσεις, δώρα σιωπής, ξαφνικά έξοδα, και ρύθμιση της εν γένει ζωής σας οπότε θέλει μεγάλη σκέψη πριν μπεις στην διαδικασία.

Παράλληλες ερωτικές σχέσεις

Οι παραλλαγές αυτής της σχέσης είναι πολλές και ποικίλες. Σίγουρα σπανίζουν οι άνθρωποι που αποκλειστικά ενδιαφέρονται για συντρόφους που είναι παντρεμένοι, αφού όλοι μας θέλουμε την αποκλειστικότητα. Βέβαια όσοι ψάχνουν τις εφήμερες και επιπόλαιες σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις, δεν θα απέκλειαν από την ερωτική τους ζωή κάποιον δεσμευμένο αφού δεν τους ενδιαφέρει η μελλοντική εξέλιξη της σχέσης  παρά μόνο η παροδική ευχαρίστηση. Αυτή ίσως είναι μια εύκολη περίπτωση.

Τα δύσκολα ξεκινούν όταν το έτερον ήμισυ της σχέσης δεν γνωρίζει την οικογενειακή κατάσταση του συντρόφου του.  Έτσι τυχαίνει να γνωρίσουμε κάποιον άνθρωπο που μας ελκύει αμέσως και κείνος με την σειρά του δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον, όμως παραλείπει να αναφέρει το ότι είναι δεσμευμένος. Τυχαία το παραλείπει? Δεν νομίζω? Κάτι έχει στο μυαλό του που στην συγκεκριμένη στιγμή απλά δεν το αναφέρει. Ούτε και μετά. Και αν τυχαία εμείς ανακαλύψουμε ότι είναι παντρεμένος τότε αρχίζει το κλασσικό παραμύθιασμα. Θα την χωρίσω, δεν την αγαπώ, είμαστε μαζί για τα παιδιά και άλλες τέτοιες μαλαγανιές.

Και εσύ τον πιστεύεις. Γιατί θέλεις να τον πιστέψεις. Αυτός το ξέρει και το τραίνο συνεχίζει την ίδια πορεία.

Δες και αυτό  Είναι παντρεμένη όμως κάνει σεξ με αγνώστους. Θες να μάθεις το γιατί;

Γιατί να αγοράσεις την αγελάδα όταν μπορείς να έχεις το γάλα δωρεάν?

Προτού το καταλάβουμε είμαστε ερωτευμένοι μαζί του και ξαφνικά αντιμετωπίζουμε την δυσάρεστη αλήθεια. Αν είμαστε αρκετά δυνατοί και αποφασιστικοί χαρακτήρες το πιο πιθανόν  είναι πως δεν θα δώσουμε περαιτέρω συνέχεια. Αν όμως μας παρασύρουν τα συναισθήματα μας βρισκόμαστε μπροστά σε ένα βασανιστικό δίλημμα. Η ηθική και η συνείδηση μας, μας αποτρέπουν να προχωρήσουμε σε μια τέτοια σχέση αλλά η καρδιά μας και η ανάγκη για συντροφικότητα μας καθοδηγούν σε άλλα μονοπάτια.

Η απόφαση μας εξαρτάται από το πόσο ρεαλιστές είμαστε και τελικά τι θέλουμε από αυτή την σχέση. Όταν επιλέγεις ένα τόσο δύσκολο δρόμο πρέπει πρώτα από όλα να είσαι προετοιμασμένος για τις απώλειες. Είναι πολύ πιθανό αυτή η σχέση να μην οδηγήσει πουθενά, καθώς οι περισσότεροι με δυσκολία χαλάνε τον γάμο τους όσο δυστυχισμένοι κι αν είναι σε αυτόν. Οπότε μένουμε μόνοι μας αφού έχουμε σπαταλήσει χρόνο και συναισθήματα σε κάτι που από την αρχή φαινόταν καταδικασμένο, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε επενδύσει σε μια νέα γνωριμία με περισσότερο μέλλον.

Οι παντρεμένοι περνούν της γιορτές με την επίσημη αγαπημένη τους μαζί με τα παιδιά τους στην ζεστασιά του σπιτιού τους. Εσύ πάντα θα είσαι δεύτερο βιολί. Το δεκανίκι, που θα αφήνει τα ερωτικά υγρά του, όποτε μπορεί, και μετά θα επιστρέφει στην γυναίκα του. Να το ξέρεις αυτό από την αρχή έτσι ώστε να φροντίσεις να αποζημιώνεσαι με δώρα αξίας τουλάχιστον. Για τον χρόνο που του δίνεις, για την ομορφιά σου, και για αυτά που χάνεις ασχολούμενη με εκείνων.