Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων

http://www.legion-etrangere.com/Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνέντευξη που πήρα από τον Γιώργο. Έναν 35-χρονο συνταξιούχο της Γαλλικής Λεγεώνας των ξένων. Μετά από 15 χρόνια θητείας σε εμπόλεμες ζώνες όπως Κόσοβο, Βοσνία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού κτλ ο Γιώργος αποφάσισε να κόψει με την στρατιωτική ζωή και να προσπαθήσει να ζήσει μια διαφορετική ζωή.

Επέλεξε ως κατοικία το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, προς το παρόν, αφού όπως είπε αγαπάει την θάλασσα και του αρέσει ο χαλαρός Αυστραλέζικος τρόπος ζωής.

– Τι σημαίνει η Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων με 2 λόγια?

– Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος, υπηρετώ την Γαλλία ως εθελοντής με πίστη και τιμή, κάθε λεγεωνάριος είναι αδελφός μου χωρίς να με ενδιαφέρει η εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος ή η θρησκεία του, στην λεγεώνα είμαστε μια οικογένεια, δεν εγκαταλείπω ποτέ τους νεκρούς συναδέλφους ούτε τα όπλα μου.

– Πως γίνεται η στράτευση?

– Καταθέτεις τα χαρτιά σου στην Γαλλία, υπάρχουν 11 πόλεις όπου δέχονται τα δικαιολογητικά, και στο Aubagne, όσοι επιλεγούν περνούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Από τους 9 υποψήφιους οι 8 αποτυγχάνουν, όσοι όμως μείνουν υπογράφουν 5-ετές συμβόλαιο.

– Που θα υπηρετήσεις?

– Υπάρχουν 11 βάσεις της Λεγεώνας στον κόσμο. Οι περισσότερες είναι στην Γαλλία και άλλες στο Τζιμπουτί, και στην Γαλλική Γουιάνα.

– Τι λεφτά κερδίζει ένας Λεγεωνάριος?

– Κάθε νεοεισερχόμενος πληρώνετε τον μήνα με 1043 ευρώ. Ο ρουχισμός, το φαγητό και ο ύπνος είναι δωρεάν. Δικαιούσε 45 εργάσιμες ημέρες πληρωμένης άδειας το χρόνο. Ανάλογα με το που υπηρετείς και ο μισθός είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα στο Τζιμπουτί ο απλός λεγεωνάριος παίρνει 3567 ευρώ το μήνα. Ανάλογα με τα χρόνια, και το μέρος υπάρχουν πριμ.

Δες και αυτό  Έξυπνοι δρόμοι στην Ολλανδία!

– Μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας έχεις δικαίωμα σύνταξης?

– Ναι, η Λεγεώνα σου δίνει την δυνατότητα επιλογής, είτε να υπογράψεις νέο συμβόλαιο, είτε να συνταξιοδοτηθείς με ένα ποσό μεταξύ 650 και 1000 ευρώ ανάλογα με το που υπηρετούσες και τι μισθό είχες. Εγώ επέλεξα να φύγω. 15 χρόνια είναι αρκετά στην Λεγεώνα.

– Πως είναι η ζωή στην Λεγεώνα?

– Υπάρχουν δυο ζωές. Η πρώτη είναι μάχιμη και η δεύτερη λιγότερο μάχιμη. Ας εξηγήσω.  Στην αρχή περνάς από κάποια μάχιμη μονάδα όπου συμμετέχεις σε “καυτά” σημεία σε όλο τον κόσμου όπου η Λεγεώνα σε χρειάζεται. Μετά μπορείς να μεταφερθείς σε λιγότερο μάχιμες μονάδες όπου υπάρχουν ειδικότητες όπως μάγειρας, μπάρμαν, ειδικός υπολογιστών, όπως εγώ κτλ. Εκεί δεν συμμετέχεις τόσο ενεργά σε μάχες όμως και τα λεφτά είναι λιγότερα.

– Ποιοι γίνονται Λεγεωνάριοι?

– Επαγγελματίες στρατιώτες γίνονται στην Λεγεώνα 3 είδη ανθρώπων. Αυτοί που έχουν προβλήματα με τον νόμο στην χώρα τους, αυτοί που δεν έχουν πατρίδα λόγω πολέμου στο μέρος που ζούσαν, και οι ονειροπόλοι για βία και αίμα. Αν και οι τελευταίοι αποτελούν μόνο το 10%. Στην Λεγεώνα δεν υπάρχουν Ράμπο. Υπάρχει εξαιρετικά αυστηρή πειθαρχία, ακόμη σκληρότερη καθημερινή εκπαίδευση, συνεχές στρες και αδρεναλίνη στο μάξιμουμ.

Πρέπει να σου αρέσει αυτό που κάνεις, αλλιώς δεν θα το αντέξεις, και είτε θα λιποτακτήσεις, είτε θα παραιτηθείς με το που τελειώσει το 5 ετές συμβόλαιο σου, είτε θα πεθάνεις στην μάχη.

Πρέπει να αντέχεις της κακουχίες καθώς πορείες 50-100 χιλιομέτρων με πλήρη φορτίο 30 κιλών στην πλάτη είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δες και αυτό  LykanHypersport

– Υπάρχουν γυναίκες στην Λεγεώνα?

– Όχι, γυναίκες δεν υπήρχαν ποτέ, από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, και νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν.

– Μπορείς να παντρευτείς όσο υπηρετείς?

– Μπορείς να παντρευτείς μετά την πρώτη 5-ετία, καθώς και να αγοράσεις αυτοκίνητο. Είναι λίγο χαζό όμως μην περιμένεις στον Στρατό λογική. Εδώ δεν σκέφτεσαι εσύ, αλλά ακολουθείς της εντολές που σου δίνουν οι ανώτεροι σου, εκείνοι σκέφτονται για σένα και για όλα όσα συμβαίνουν.

Και στον Εθνικό στρατό ισχύει το ίδιο, απλά εκεί η επιθυμία για λούφα και για αποφυγή των πάντων είναι εντονότεροι. Στην Λεγεώνα δεν μπορεί να λουφάρεις, αφού είσαι εθελοντής και μισθωτός. Έχεις έρθει με την θέληση σου και σου αρέσει αυτό που κάνεις.

– Θα πρότεινες στους νέους να γίνουν επαγγελματίες στρατιώτες?

– Ναι, ο στρατιώτης είναι επάγγελμα όπως όλα, εδώ και χιλιάδες χρόνια, και αν δεν έχεις άλλες επιλογές στην ζωή σου αξίζει να δοκιμάσεις στο καλύτερο στρατιωτικό σώμα στον κόσμο.

Η Λεγεώνα είναι σκληρό και μοναχικό μέρος που σου δίνει καταφύγιο και δυνατότητα να ξεκινήσεις νέα ζωή. Τα λεφτά είναι πολύ καλά για την δουλειά που κάνεις, ελάχιστοι φίλοι μου κερδίζουν περισσότερα από 4000 ευρώ το μήνα στα 30 τους. Η Λεγεώνα μου έδωσε σπίτι όταν το χρειαζόμουν, μου έδωσε φαγητό, νέο όνομα, και νέο τρόπο ζωής, έκανα αληθινούς φίλους, έμαθα 4 νέες γλώσσες, και γύρισα όλο τον κόσμο σχεδόν. Τώρα ήρθε καιρός να κάνω διαφορετικά πράγματα. Ο δικός μου πόλεμος τελείωσε.

Έχω όλα τα εφόδια που χρειάζομαι για να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Γνωρίζω τη σημαίνει αυτοπειθαρχία, έχω αυτοσεβασμό, έχω εμπειρίες ζωής που το 95% των ατόμων στην ηλικία μου της βλέπει μόνο στο σινεμά, έχω μόνιμο μηνιαίο εισόδημα εφόρου ζωής, ικανό να καλύπτει την επιβίωση μου, έχω ικανότητες πολύ καλύτερες από τον μέσω όρο για να κάνω οποιαδήποτε δουλειά.

Δες και αυτό  Rolls-Royce Phantom Black Tie Edition

Μπορώ να πιλοτάρω ελικόπτερο, να πηδάω με αλεξίπτωτο, να πηγαίνω εκεί όπου κανείς δεν τολμάει να πάει, μπορώ να σκοτώσω, αν χρειαστεί, αθόρυβα, ανώδυνα και επαγγελματικά. Είμαι ο τέλειος υπάλληλος που κάθε εταιρεία θα ήθελε να έχει, αρκεί να μπορεί να αποδεχτεί το οικονομικό τίμημα.

Η Γαλλική Λεγεώνα μου έδωσε περισσότερα από ότι μου πήρε.