Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι άντρα να παντρευτώ?

Όταν το κορίτσι γίνει γυναίκα μια σκέψη τριβελίζεται στο μυαλό της. Για τι άντρα να παντρευτώ? Τι προσόντα πρέπει να έχει ο υποψήφιος σύζυγος και πως θα καταλάβω ότι έκανα την σωστή επιλογή;

γυναίκα για γνωριμία
Γνωριμίες με γυναίκες για γάμο.

Όταν ήμουν πιο μικρή θυμάμαι ένα τραγουδάκι που έλεγε ότι ο άντρας ο σωστός δεν πίνει, δεν καπνίζει, χαρίζει λουλούδια και αγαπάει την πεθερά του… Αυτό που βλέπω στην σημερινή κοινωνία είναι ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ απαιτητικές από τους άντρες γύρω μας. Συνέχεια θέλουμε κάτι και είμαστε μη ευχαριστημένες, ίσως και αχάριστες σε ορισμένες καταστάσεις.

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε τον πρίγκηπα με το λευκό άλογο χωρίς όμως να ξέρουμε γιατί. Θέλουμε να παντρευτούμε για κάποιον ο οποίος είναι καλύτερος από εμάς και όχι ισάξιος. Καλύτερος νοητικά, οικονομικά, κοινωνικά με σκοπό να του γίνουμε υπηρετικό προσωπικό, οι λιγότερο ευφυής, ή να εκμεταλλευτούμε την οικονομική του περιουσία, οι πιο έξυπνες.

Αυτή η κατάσταση μοιάζει λίγο σαν να θέλεις να αγοράσεις Μερσεντές πληρώνοντας για Λάντα.

Τα  9 σημάδια της απιστίας.

 

Γεγονός που αφού δεν γίνεται στης business συνήθως δεν γίνεται και στους γάμους, αν και εκεί είναι πολύ πιο εύκολο. Θεωρώ ότι όσο μεγαλύτερες απαιτήσεις έχει μια γυναίκα και αναζητά τον πρίγκηπα, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από την ευτυχία της. Στον βωμό του κέρδους θυσιάζει την προσωπική της ευτυχία. Στην ψυχή σου δεν χρειάζονται καταθέσεις στην Ελβετία, ή υπουργική καρέκλα του συζύγου αλλά χαρά.

6 ερωτήσεις που καλό είναι να της κάνεις στον εαυτό σου πριν παντρευτείς κάποιον.

Ερώτηση 1: Αν βλέποντας τον δεν νιώθεις ευχαρίστηση σκέψου ξανά πως θα μπορείς να ζήσεις μαζί του. Δεν χρειάζεται ο άντρας να κάνει κάτι συγκεκριμένο για να σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα, απλά όταν τον βλέπεις δεν πρέπει να μένεις ασυγκίνητη. Αν νιώθεις φόβο ή έχεις ανάγκη για σιγουριά, αυτοί οι φόβοι και οι ανάγκες θα γίνουν περισσότεροι με τον καιρό.

Δες και αυτό  Έξυπνοι δρόμοι στην Ολλανδία!

Ερώτηση 2: Για να δημιουργήσεις μια σωστή οικογένεια πρέπει οι χαρακτήρες σας να αλληλοσυμπληρώνονται και όχι να ανταγωνίζονται. Ο κατάλληλος άντρας πρέπει να έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα και ικανότητες από εσένα όμως πρέπει υποχρεωτικά να έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αν δεν κοιτάζεται προς την ίδια κατεύθυνση ο γάμος πολύ γρήγορα θα θεωρηθεί λήξαν.

Ερώτηση 3: Πολύ συχνά εμείς ως γυναίκες προσελκύομαι συντρόφους γιατί  θέλουμε να γιατρέψουμε παιδικά τραύματα. Η παιδική ηλικία είναι πολύ σημαντική περίοδος στην ζωή μας και τα τραύματα που δεχόμαστε τότε μένουν σχεδόν για πάντα στην ψυχή μας, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να τα γιατρέψουμε όταν μεγαλώσουμε με τον γάμο ενός ανθρώπου που στο πρόσωπο του βλέπουμε αυτό που μας έλειπε ή που μας τραυμάτισε στο παρελθόν. Όταν ήμαστε παιδιά εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα επιλογής, αφού οι γονείς αποφάσιζαν αντί εμάς οπότε τώρα αναζητούμε θεραπεία αντί για υγιή σχέση.

Ερώτηση 4: Πριν παντρευτείς τον εκλεκτό της καρδιάς σου κάνε μια έρευνα για την οικογένεια του. Στο παρελθόν αυτό ήταν υποχρεωτική διαδικασία και συχνά εμπόδιο για δυο νέους που αγαπιούνταν, όμως εγώ πιστεύω ότι αν γνωρίσεις την οικογένεια του και μάθεις μυστικά της, θα προλάβεις μύρια κακά. Σχεδόν πάντα όλοι ακολουθούμε τα μοντέλα συμπεριφοράς που μαθαίνουμε από την οικογένεια μας. Εάν στην οικογένεια του αγαπημένου υπάρχει βία, αλκοολισμός, ναρκωτικά, έγκλειστοι σε φυλακές και ψυχιατρεία νομίζω ότι δεν θα ήθελες να έχεις οτιδήποτε κοινό μαζί του. Καλύτερα όμως να το μάθεις πριν τον γάμο και όχι μετά, αφού τα διαζύγια κοστίζουν πολύ ακριβά, και σε χρήμα, και σε ψυχική οδύνη, αλλά και στιγματίζουν για πάντα την παιδική ψυχή, εφόσον υπάρχουν παιδιά από αυτόν τον γάμο.

Δες και αυτό  Είδη γυναικών

Ερώτηση 5: Ρώτησε τον εαυτό σου αν θα ήθελες να έχεις παιδί από αυτόν τον άντρα. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε κάνε το έχοντας πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνεις. Για κάθε γυναίκα το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα είναι ιερό και δεν μπορεί να πει ψέμματα στον εαυτό της. Αν θέλεις να έχεις παιδιά όμοια με τον άντρα σου σε εξωτερικά και νοητικά χαρακτηριστικά τότε βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Αν όμως η απάντηση είναι όχι, τότε καλύτερα ξανασκέψου το και αναζήτησε την ευτυχία σου αλλού.

Ερώτηση 6: Μην βιάζεσαι. Πάντα η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Άλλωστε και οι αρχαίοι Έλληνες έσπευδαν βραχέως. ΄-) Οι φόβοι σου, η αβεβαιότητα, η απληστία επίσης είναι κακοί σύμβουλοι. Το να μην του δώσεις το κορμί σου το πρώτο βράδυ δεν είναι τόσο τραγικό. Κάνε σεξ όταν νιώθεις έτοιμη και όχι όταν σου το ζητά επιτακτικά θέτοντας σου μάλιστα όρους. Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να τον γνωρίσεις καλό είναι να του το πεις και όχι να το κρύψεις φοβούμενη ότι μπορεί να φύγει, και να σε χαρακτηρίσει καθυστερημένη. Αν γι αυτόν αποτελείς ενδιαφέρον ως γυναίκα, και ως προσωπικότητα, και όχι απλά ένα αιδοίο, θα σου δώσει τον απαραίτητο χρόνο, αν όχι καλύτερα που δεν έκανες μαζί του σεξ χάνοντας τον καιρό σου.

Δεν υπάρχουν ακατάλληλες σχέσεις η συμπεριφορές. Όποια και επιλογή να κάνεις είναι η δική σου επιλογή και για σένα είναι η σωστή. Την απόφαση την πήρες με την ψυχή σου και είσαι υπεύθυνη για της πράξεις σου. Αποδέξου τον άντρα που σου έστειλε η τύχη και προσπάθησε να δημιουργήσεις μια σωστή οικογένεια φέρνοντας στον κόσμο τα παιδιά σας και μεγαλώνοντας τα με αξιοπρέπεια, αγάπη και φροντίδα.

Δες και αυτό  Αναπηρικά αυτοκίνητα

За какъв мъж да се омъжа?