Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης?

Γιατί στης γυναίκες αρέσουν τόσο πολύ οι παντρεμένοι άντρες? Σίγουρα έχετε προσέξει πως κοιτάζουν έναν παντρεμένο άντρα είτε είναι ελεύθερες, είτε παντρεμένες και αυτές. Ο παντρεμένος άντρας μετράει περισσότερο σε μια γυναίκα γιατί αν καταφέρει να τον οδηγήσει στο κρεβάτι της νιώθε νικήτρια στον τεράστιο ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους για την καρδιά του αρσενικού με τους καλύτερους γόνους.Επίσης οι παντρεμένοι άντρες θεωρούνται ότι έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία και μπορούν να προσφέρουν καλύτερες σεξουαλικές απολαύσεις.

Οι δεσμευμένοι άντρες τραβούν σαν μαγνήτες της γυναίκες μόνο και μόνο εξαιτίας τους γεγονότος ότι ανήκουν σε άλλη γυναίκα.

pornidioΌλοι μας επιθυμούμε αυτό που στην συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε και συνήθως το εκτιμούμε μόλις το χάσουμε. Στης γυναίκες αυτό ισχύει ακόμη πιο πολύ αφού νομίζουν ότι αφού μια γυναίκα τον έχει παντρευτεί τότε σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο και τον έχει επιλέξει με κάποια κριτήρια.  Αν η ξένη γυναίκα είναι ομορφότερη τότε λυσσάνε ακόμη περισσότερο να τον αποκτήσουν, ικανοποιώντας το εγώ τους. Οι άντρες για να χαρακτηρίσουν αυτή την γυναικεία συμπεριφορά χρησιμοποιούν πάρα πολλές λέξεις και φράσεις, όπως σκύλα, πόρνη κτλ.

Πχ στο μπαρ, αν ένας άντρας μπει μόνος του δεν υπάρχει περίπτωση κάποια γυναίκα να τον φλερτάρει ή να προσπαθήσει να του πιάσει κουβέντα, εκτός αν είναι της δουλειάς. ΄-) Όταν όμως ο ίδιος αυτός άντρας κάνει την εμφάνιση του συνοδευόμενος από γυναικεία παρουσία, ειδικά αν είναι όμορφη, όλες οι κοπέλες στο μαγαζί θα του κάνουν ένα σκανάρισμα, για να δούνε τι παίζει, και αν έχουν πιθανότητες μαζί του.

Αν η γυναίκα που τον συνοδεύει είναι μοντέλο οι πιθανότητες του άντρα να φύγει από το μπαρ με άλλη γυναίκα ή να πάρει μερικά τηλέφωνα αυξάνονται κατά 50%.

Δες και αυτό  Επάγγελμα: live sex model

Ίσως θα αναρωτηθείτε γιατί;

Η απάντηση κρύβεται στην γυναικεία ψυχοσύνθεση. Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους, και σε κάθε στιγμή αυτός ο ανταγωνισμός της κρατά σε εγρήγορση έτσι ώστε όταν καταφέρουν να κάνουν δικό τους έναν άντρα που είναι παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα νιώθουν ομορφότερες και πιο σέξι, τονώνοντας το εγώ του.

Για της γυναίκες η πρόκληση είναι παιχνίδι που ξέρουν να το παίζουν πολύ καλά. Το δράμα και οι καυγάδες που ενδεχομένως μπορεί να δημιουργηθούν από την ανακάλυψη της απιστίας αυξάνει την ερωτική τους λίμπιντο και την αυτοπεποίθηση τους και της αναζωογονεί. Η αμαρτία είναι στο DNA της γυναίκας.

Το απαγορευμένο, το προκλητικό, το πρόστυχο, η προβολή, είναι αλατοπίπερο στην ζωή των γυναικών. Η κατάκτηση του αρσενικού που αποτελεί αντικείμενο πόθου είναι αυτοσκοπός, και σε ποσοστό 80% καταφέρνουν να οδηγήσουν τον επιβήτορα στο κρεβάτι τους. Μετά φυσικά χάνουν το ενδιαφέρον αφού ο σκοπός επετεύχθη και δεν υπάρχει πλέον το κίνητρο ούτε το ρίγος. Εκείνο το ερωτικό ρίγος που νιώθεις στο στομάχι σου, εκείνες της πεταλούδες που πεταρίζουν, εκείνη την προσμονή της στιγμής που θα καταφέρεις να κάνεις έρωτα με έναν άντρα που ξέρεις ότι ανήκει σε άλλη γυναίκα.

Συνήθως αυτές οι παράνομες σχέσεις τελειώνουν μέσα σε ένα μήνα ή στο 2-3 ερωτικό μαραθώνιο. Ο άντρας στο 90% των περιπτώσεων θέλει να συνεχίσει να διατηρεί την παράλληλη ερωτική σχέση όμως για την γυναίκα εφόσον δεν υπάρχει ενδιαφέρον και ρίγος δεν υπάρχει και λόγος να την συνεχίσει. Ο παντρεμένος άντρας που νιώθει καταπιεσμένος στην σχέση του, που κάνει σεξ με την γυναίκα του από υποχρέωση 1-2 φορές τον μήνα, όταν βρει ερωμένη που επιθυμεί ερωτικές συνευρέσεις συνήθως χάνει τα λογικά του και “κολλάει” σαν βδέλλα στην ερωμένη.
Επίσης μην ξεχνάμε να αναφέρουμε και το αίσθημα του φόβου ότι η σχέση μπορεί να αποκαλυφθεί από την νόμιμη συμβία του που επίσης ανεβάζει την αδρεναλίνη και στου δυο εραστές. Τα επίπεδα πάθους και πόθου χτυπάνε κόκκινο όταν βρεθούν σε κάποιο πονηρό ξενοδοχείο για να κάνουν σεξ. Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε ότι η έλλειψη ηθικής εκ μέρους της παντρεμένης γυναίκας, η βαρεμάρα, η γκρίζα καθημερινότητα, το γεγονός ότι η σχέση της έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν υπάρχει ίχνος ερωτικής επιθυμίας δημιουργεί της κατάλληλες προϋποθέσεις για να μοιχεύσει.

Δες και αυτό  Πόσα ζευγάρια εσώρουχα έχει στην ντουλάπα της μια γυναίκα;

Από την σκέψη μέχρι την πράξη η απόσταση είναι ελάχιστη. Όταν έχεις το γάλα τζάμπα δεν χρειάζεται να αγοράσεις την αγελάδα. 🙂

Related post: http://www.huffingtonpost.com/ethlie-ann-vare/marred-men-infidelity-cheating_b_1337309.html

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=14190&subid=2&pubid=1434842