Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πότε μια γυναίκα είναι “διαθέσιμη”?

Γυναίκες και σεξ

Πότε μια γυναίκα είναι “διαθέσιμη“?

Με ποιον τρόπο προκαλεί το αντρικό ενδιαφέρων?

Πως δείχνει και πως τραβάει τους άντρες μόνο με την γλώσσα του σώματος?

kozhenikovaΑρκεί μια φωτογραφία σε ένα σαιτ για γνωριμίες για να προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση και ατέλειωτες αντρικές φαντασιώσεις?

Τι είναι αυτό που φαντάζονται οι άντρες βλέποντας σέξι γυναικείες φωτογραφίες? Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι μπορούν να πλησιάσουν η ακόμη και να κατακτήσουν μια τέτοια γυναίκα?

Πολλές ερωτήσεις και της απαντήσεις θα της δώσει ο καθένας αναγνώστης του άρθρου, αφού όπως έλεγε ο Κλιντ Ίστγουντι σε μια ταινία “Η συγνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουμε από μία”. Εγώ προσθέτω εδώ και η γνώμη χαχα.

Ανταλλάσσοντας ιδέες με έναν φίλο μου προέκυψε το παρακάτω άρθρο.

Ναι, είναι αλήθεια, ως άνδρας έχω να σου πω ότι οι φωτογραφίες σου εκπέμπουν το μήνυμα ότι «είμαι διαθέσιμη». Ειδικά από τη στιγμή που –βάσει των γραφόμενών σου- εδώ μέσα ενδιαφέρεσαι μονάχα για φιλία και κουβέντα, δε βλέπω το λόγο να υπάρχει κάτι παραπάνω από το προσωπάκι σου. Όσες αναζητούν τον έρωτα ή το μόνιμο σύντροφο, πόσο μάλλον την εφήμερη σχέση, φροντίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες όπου «πετάνε» και κάτι ως δείγμα θηλυκότητας και ελκυστικότητας, αποφεύγοντας –ορθώς- κάθε περιττή σεμνοτυφία. Ανεξάρτητα από ηλικία.

Αν η φύση έχει δώσει στη γυναίκα το ρόλο της (σωματικής) πρόκλησης, στον άνδρα έχει δώσει το ρόλο της ανταπόκρισης στην πρόκληση. Ασχέτως αν τελικά άλλοι το εκφράζουν με σωστό τρόπο ή το προσπερνούν (το 20% που ανέφερες) ή όχι. Από τη στιγμή που εσένα δε σε ενδιαφέρει εδώ μέσα ο έρως, σοβαρός, εφήμερος ή επί πληρωμή, δε βλέπω το λόγο να μιμήσε –και μάλιστα με ακραίο τρόπο- τα προαναφερόμενα θηλυκά. Ειδικά, ζητώντας και υψηλό εισόδημα για τον κατάλληλο άνδρα, γίνεσαι και στόχος των παππούδων.

Δες και αυτό  5 καυτές ερωτήσεις γυναικών!

Παραθέτω ότι οι φωτογραφίες μου δεν είναι γυμνές, ούτε καν αποκαλυπτικές, είναι σέξι, αφού νιώθω σέξι και αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβεις αφού ή το έχεις η δεν το έχεις ΄-)

Το πείραμα στο σαιτ γνωριμιών δείχνει ότι το επίπεδο των αντρών είναι χαμηλό. Το 70% των αντρών είναι ανορθόγραφοι, χωρίς στοχευμένο λόγο, η σκέψη τους είναι διασκορπισμένη και άλλα θέλουν να πουν όμως άλλα τους βγαίνουν. Από τα γραφόμενα τους φαίνεται η άθλια ποιότητα του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος που παρήγαγε αγράμματους, ανορθόγραφους και χαμηλής ποιότητας ανθρώπους που δύσκολα εντάσσονται στο κοινωνικό ιστό.

Ο ρόλος του σχολείου είναι να δίνει τα κατάλληλα εφόδια στους μαθητές για να μπορέσουν αργότερα να εισέλθουν στην πραγματική ζωή και να ανταγωνίζονται για καλύτερες θέσεις και περισσότερα χρήματα. Να γίνουν καλοί επαγγελματίες και να μπορούν να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή.

Το Ελληνικό σχολείο των τελευταίων 30 ετών δείχνει να έχει αποτύχει σε αυτόν τον τομέα.

Μήπως όμως αυτός ήταν ο βαθύτερος στόχος του? Μήπως συνειδητά δημιούργησε και παρήγαγε χαμηλής ποιότητας μαθητές που να είναι πειθήνιοι, άνεργοι και χειραγωγημένοι, ώστε οι “αριστοκράτες” του κεφαλαίου να έχουν φτηνό εργατικό δυναμικό για να τους υπηρετεί?

Το κακό σχολείο δημιουργεί σκλάβους, η trash TV δίνει τα λανθασμένα πρότυπα στα νέα αγόρια και κορίτσια να μιμούνται το φθηνό, αγοραίο σεξ λέγοντας τους ότι αυτό είναι το σωστό.

Και τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 10 χρόνια. Και αυτά τα αποτελέσματα γίνονται οι άνθρωποι που ψηφίζουν και διαιωνίζουν την κυριαρχία των “αριστοκρατών του κεφαλαίου” στην εξουσία, δημιουργώντας τους ακόμη μεγαλύτερο πλούτο.

Δες και αυτό  Micro bikini τρέλα

Η διαθεσιμότητα της όμορφης γυναίκας είναι συνδυασμός χρήματος, εξουσίας και ευφυίας.