Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γνωρίζοντας νέες γυναίκες

Γνωριμίες με γυναίκες

patricia peristeri

Σκοπός των αντρών είναι να γνωρίζουν καινούριες γυναίκες για να έχουν μεγαλύτερες επιλογές στον ερωτικό τομέα.

Κανείς δεν θέλει να κάνει σεξ μόνο με μια γυναίκα. Σωστά?

Πώς όμως θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε της κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε στο περιβάλλον μας πολλές και όμορφες γυναίκες?

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που δημιουργείται, αν στο περιβάλλον σας δεν υπάρχουν γυναίκες, τότε απλά αλλάξτε το. Βγείτε έξω, ψάξτε για γυναίκες κάντε νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η γυναίκες καταλαβαίνουν ενστικτωδώς ποιοι άντρες έχουν στην παρέα τους πολλές γυναίκες και ποιοι είναι μπάκουροι.

Και όταν νιώσει ότι ο άντρας έχει και άλλες επιλογές για γυναικεία συντροφιά τότε η συμπεριφορά της απέναντί του διαφοροποιείτε. Ίσως αυτό στην αρχή να φαίνεται αντιφατικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα, κυρίως στα πρώτα στάδια μιας νέας γνωριμίας θέλει να ξέρει ότι ο άντρας δε θα “πέσει” πάνω της με τα μούτρα και δε γίνει “κολλιτσίδα”. Ξέροντας ότι ο άντρας της έχει επιλογές για γυναικεία συντροφιά νιώσει πιο άνετα δίπλα του.

Φυσικά και για σένα ως αρσενικό είναι πολύ καλύτερα να ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να καμακώσεις καινούρια γκόμενα και να μην περιμένεις μόνο από μία για να κάνεις σεξ. Εδώ βρίσκεται και το κλειδί. Όταν νιώθεις άνετα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις των γυναικών, έχεις και μεγαλύτερες πιθανότητες για καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Αν δεν κάτσει η μία θα κάτσει η άλλη. Πάντως το βράδυ σου δεν θα το περάσεις μόνος, αλλά με καλή και ερωτική γυναικεία παρέα.

Δες και αυτό  Πως να σώσεις την σχέση σου από την μονοτονία?

Η αφθονία λοιπόν βλέπουμε ότι είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά και πρακτικότητας.Όποιος αναζητά βρίσκει γυναίκες για παρέα. Όποιος κάθετε στο σπίτι του και περιμένει εκείνες να κάνουν το πρώτο βήμα μένει με την χήρα και τα πέντε ορφανό στο χέρι.

Κάποιοι άντρες έχουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να προσεγγίσουν μια γυναίκα και να της μιλήσουν. Για άλλους αυτό είναι πιο δύσκολο και χρειάζονται κάποια βοήθεια από ένα φίλο, να βγούνε μαζί και μέσα από την παρέα και τον χαβαλέ να δημιουργήσουν της κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσουν να προσεγγίσουν την κοπέλα που τους αρέσει. Άλλοι βγαίνουν
ραντεβού βρίσκοντας γκόμενες σε ιστοσελίδες για γνωριμίες στο ίντερνετ. Δεν έχει σημασία που θα της βρεις της γυναίκες, σημασία έχει να αποκτήσεις την νοοτροπία της αφθονίας.

Ας αφήσουμε όμως την θεωρία και ας προχωρήσουμε στην πράξη, αφού τα αποτελέσματα είναι αυτά που έχουν σημασία. Τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα δεν θα φέρουν μια γυναίκα στο κρεβάτι μας οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Προσοχή εδώ να μην πέσετε στην παγίδα να κυνηγάτε τα αποτελέσματα και μόνο και να χάνεται η αυτοπεποίθηση σας μόλις κάτι δεν γίνει όπως το θέλατε. Είναι σαν της πανέμορφες κοπέλες που παρ όλου που μπορούν να έχουν πολύ καλές επιλογές,  αναζητούν συνέχεια την εξωτερική επιβεβαίωση για να διατηρούν την αυτοπεποίθηση τους ότι “έχουν πέραση” ακόμη. Και να τονώνουν το εγώ τους η την ματαιοδοξία τους.

Μην ξεχνάτε ότι “Ό,τι δίνει η ομορφιά στις γυναίκες, η δράση το δίνει στους άντρες”.

Τι να κάνεις για να προσεγγίσεις όμορφες κοπέλες?

Δες και αυτό  Τι να κάνετε για να έχετε επιτυχία στο online dating?

Μην περιμένεις παθητικά. Βγες έξω, πλησίασε όμορφα κορίτσια το βράδυ σε ένα μπαρ, πάρε τηλέφωνα, κάνε ραντεβού, κάνε νέες γνωριμίες με γυναίκες από τον κοινωνικό σου κύκλο, “παίξε” με το ίντερνετ, μπες σε ιστοσελίδες για γνωριμίες και ψάξε για νέα αμόρε. Κάνε προφίλ στο facebook και κάνε νέους φίλους.

Η δράση θα σου φέρει της επιλογές. Από τη στιγμή που θα έχεις επιλογές και θα μπορείς να διαλέξεις εσύ και να μην περιμένεις να σε διαλέξουν όλα θα αλλάξουν.Θα δεις ότι ζωή σου αποκτά καινούριο νόημα,οι νέες γνωριμίες με γυναίκες θα σε ανανεώσουν και θα φορτίσουν της μπαταρίες σου. Μόλις έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα και ρίξεις 2-3 γκόμενες στο κρεβάτι σου θα δεις ότι το παιχνίδι είναι στο χέρι σου και δεν είναι θέμα τύχης.

Δεν θα σε ξαναπούν “αυτός είναι λιγούρης”, “είναι πεινασμένος”, “έχει να κάνει σεξ με γυναίκα χρόνια” κτλ.