Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Προβλήματα οργασμού, πως να τα αντιμετωπίσετε;

3 βασικά προβλήματα για να μην έχετε οργασμό

erotika-provlimata-metaxy-syzygon

Ο οργασμός ανέκαθεν θεωρούνταν το Άγιο Δισκοπότηρο στην ερωτικής απόλαυσης, το αποκορύφωμα της, και όταν απουσιάζει ή όταν συνοδεύεται από κάποιο άλλο λειτουργικό πρόβλημα, οι σεξουαλικές εμπειρίες μας οδηγούνται σε απογοήτευση και η σχέση σε καταστροφή. Ποια όμως είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία δημιουργούν πρόβλημα σε έναν άντρα η μια γυναίκα να έρθουν σε οργασμό κατά την διάρκεια μιας ερωτικής επαφής; Η διεθνούς φήμης Γαλλίδα σεξοθεραπεύτρια, Ramona Floran, δηλώνει ότι 3 είναι τα πιο κοινά προβλήματά της έλλειψης οργασμού στο σεξ και μας δίνει έτοιμες λύσεις αντιμετώπισης τους.

Τα 3 πιο κοινά προβλήματα της έλλειψης οργασμού στο σεξ

1. Δεν έχετε οργασμό. Όσες φορές και να προσπαθήσατε με την σύντροφο σας η με κάποια ιερόδουλη δεν καταφέρατε ποτέ να απολαύσετε την πολυπόθητη κορύφωση, με αποτέλεσμα να γεμίζετε με στρες και απογοήτευση. Είστε στην φάση της ερώτησης προς τον εαυτό σας – Μήπως το πρόβλημα είναι σε μένα; Μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν μπορώ να απολαύσω την ερωτική πράξη;

Προσπαθήστε να αναζητήσετε την πηγή του προβλήματος. Αν είστε άντρας η εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας σας και η επιθυμία της να κάνετε σεξ είναι τα 2 βασικότερα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε. Αν δεν σας αρέσει το σώμα της συντρόφου σας και δεν σας καυλώνει ερωτικά δεν πρόκειται να φτάσετε σε οργασμό. Το αντίθετο μάλιστα. Το πρόβλημα παρατηρείτε σε ζευγάρια τα οποία ζούνε μαζί για πολλά χρόνια και έχουν τόσο βαρεθεί που αυτό αντανακλά και στο κρεβάτι.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια ανάλογα με το πόσο απελευθερωμένοι είστε στο σεξ. Δοκιμάστε να εκπλήξετε τον σύντροφο σας προτείνοντας καινούρια μέρη ή καινούρια πράγματα τα οποία δεν έχει συνηθίσει ή βαρεθεί.

Δες και αυτό  Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα

Το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο στο σώμα σας είναι ο εγκέφαλος σας. Χρησιμοποιήστε τον αν θέλετε να διατηρήσετε τον γάμο σας. Αν μια γυναίκα η άντρας δεν βρίσκει καλό σεξ στο σπίτι θα το αναζητήσει εκτός.

tilefoniko-sex-avnanismos

2. Δεν έχετε οργασμό με τον/την σύζυγο σας. Πολλοί άντρες λαμβάνουν σεξουαλική ηδονή με την αυτοϊκανοποίηση όμως έχει μεγάλη διαφορά το σεξ με μια αληθινή γυναίκα. Ψάξτε εκείνο το είδος της διέγερσης που θα σας φέρνει σε οργασμό κατά τον αυνανισμό και δοκιμάστε να το εφαρμόσετε στο κρεβάτι με την κοπέλα σας. Δοκιμάστε διαφορετικά προκαταρκτικά παιχνίδια για να ζεστάνετε την κατάσταση. Κάθε γυναίκα που ξέρει να κάνει καλά πεοθηλασμό είναι προτιμητέα από αυτές που δεν θέλουν να δώσουν χαρά στο αντρικό πέος. Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει άντρας στον κόσμο ο οποίος θα σας αρνηθεί να του προσφέρετε ηδονή γλείφοντας το μόριο του με το στόμα και την γλώσσας σας.

3. Τελειώνετε σε 2 λεπτά. Αυτό το πρόβλημα δεν αφορά περισσότερο τους άντρες. Συνήθως η λίμπιντο δίνει λάθος μηνύματα στον εγκέφαλο και ο άντρας τελειώνει εξαιρετικά γρήγορα χωρίς να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Το πρόβλημα αυτό συνήθως εμφανίζετε μετά τα 45-50. Μερικές επισκέψεις όμως σε ειδικό σεξολόγο και θεραπεία μπορεί να παρατείνει την διάρκεια. Επίσης υπάρχουν ειδικές τεχνικές οι οποίες βοηθούν. Θέλει ψάξιμο και επιμονή για να μπορείτε να έχετε μια καλή σεξουαλική ζωή και μετά τα πενήντα σας. Το σεξ μετά τα 50 είναι διαφορετικό από το σεξ στα 20.

Σε αυτές της ηλικίες 50+ θεωρώ ότι 10-15 λεπτά για να έρθετε σε οργασμό είναι ΟΚ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αυνανιστείτε το μεσημέρι πχ και το απόγευμα ή βράδυ να κάνετε σεξ με την σύζυγο σας. Το σώμα σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναπληρώσει το απαιτούμενο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στης υποχρεώσεις του.

Δες και αυτό  Πως να δημιουργείς ευκαιρίες γνωριμίας με γυναίκες?

 

Τολμήστε καινούρια πράγματα, δοκιμάστε να κάνετε τηλεφωνικό σεξ, βάλτε αλάτι και πιπέρι στην σχέση σας, μην την αφήνετε να βαλτώσει επειδή η γυναίκα σας έχει πάρει μερικά κιλά ή έχουν εμφανιστεί ρυτίδες στο πρόσωπο και στον σώμα. Τα χρόνια περνούνε και αφήνουν τα σημάδια τους επάνω μας. Αν θέλουμε όμως να έχουμε μια ισορροπημένη σεξουαλική ζωή πρέπει να καταβάλλουμε προσπάθειες και οι δυο. Το σεξ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ζωή μας και οφείλουμε να το προστατεύσουμε και απολαμβάνουμε συνέχεια.