Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Οι 3 αρετές των Ελλήνων!

Οι 3 αρετές των Ελλήνων και το Ελληνικό Δημόσιο

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.

tempelisΈτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής.

Για τους Έλληνες είπε, θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο Δημόσιο.

Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου, τον πλησίασε ο…. αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:

– Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές, αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

– Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεκτος και αυτή η απροσεξία μου θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα, κι άρχισε ο Θεός να ψάχνει να βρει μια λύση.

– Το βρήκα! θα παραμείνουν οι τρεις αρετές, αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.

Κι έτσι έγινε:

Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι έξυπνος.

Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι τίμιος.

Αν είναι και έξυπνος και τίμιος, τότε απλά δεν δουλεύει στο Δημόσιο.

elliniko dimosioΕλληνικό Δημόσιο = Μια πονεμένη Ελληνική ιστορία, γιατί πουθενά στον κόσμο δεν θα βρεις τέτοια Δημόσια διοίκηση σαν την Ελληνική!

Γιατί όλοι όμως ενώ το βρίζουν το Δημόσιο, δίνουν τα πάντα για να βολευτούν σε μια θεσούλα? Η μονιμότητα είναι ο θεμέλιος λίθος και η μάστιγα ταυτόχρονα. Η μονιμότητα σου δίνει σιγουριά.

Δες και αυτό  ΣΟΥΗΔΙΑ 2012: Έλληνας μετανάστης, εξομολογείται...

Αφού δεν μπορούν να σε διώξουν και ο μισθός θα τρέχει βρέξει-χιονίσει εσύ γίνεσαι αντιπαραγωγικός. Το ίδιο το σύστημα σε κάνει έτσι. Βλέπεις τους παλιούς συναδέλφους σου, που σου λένε “Ωχ, καημένε, άραξε εδώ και ξύνε τα, στης 30 του μηνός θα πληρωθείς”. – Ρε παιδιά να δουλέÏ?ω και λίγο, είμαι φιλότιμος?  -Άραξε μεγάλε, το Δημόσιο είναι σαν τον Στρατό, όσο περισσότερο κοιμάσαι τόσο γρηγορότερα περνάει, απλά εδώ σε πληρώνουν για να υπάρχεις.

Είσαι ένα νούμερο, νούμερο ήσουν και πριν μπεις στο Δημόσιο όμως τότε δεν σε υπολόγιζε κανείς, ενώ τώρα της ρίχνεις της γκόμενες 5-5 μόλις αναφέρεις την μαγική λέξη. “Κορίτσια δουλεύω στο Δημόσιο!”

Ένας φίλος βγαίνει ραντεβού με μια νέα γκόμενα και ψάχνει τρόπο να ολοκληρώσει την επαφή το ίδιο βράδυ. Μένει σύξυλος όμως όταν στην ερώτηση της κοπέλας “τι δουλειά κάνεις?” αναφέρει φοιτητής στην Πάντειο, η κοπέλα του απαντά. Φοιτητάκος!!! Άντε να σε προσλάβουν στο Δημόσιο καλέ, και πάρε με τηλέφωνο μετά.

Για την ιστορία μόνο αναφέρω ότι ο φίλος τέλειωσε την Πάντειο με άριστα, έκανε μεταπτυχιακό στης ΗΠΑ και τώρα δουλεύει σε μεγάλη Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία ως διευθυντικό στέλεχος με ετήσιες απολαβές 110000 δολάρια.  Παντρεύτηκε, έκανε  2 παιδιά και ζει τέλεια μακριά από το τρελοκομείο που λέγετε Ελλάδα. Η γκόμενα παραμένει ελεύθερη, αφού της έκαναν test drive 5-6 τυπάκια, και τώρα αναζητά εργασία στον ΟΑΕΔ συνεχίζοντας να ψάχνει τον γαμπρό από το Δημόσιο. Βλέπεις δεν έχει μπάρμπα να την βολέψει, και είναι στην απέξω. Η μπογιά της πέρασε και θα μείνει στο ράφι αν συνεχίσει έτσι.

Στον ιδιωτικό τομέα, το μόνο κριτήριο είναι το κέρδος. Την εταιρεία την ενδιαφέρει αν φέρνεις λεφτά στο ταμείο της. ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αν φέρνεις κέρδη, θα σου δώσει λεφτά, θα σε σπρώξει ψηλά, μέχρι να βρει κάποιον καλύτερο. Πάντα υπάρχει καλύτερος, ουδείς αναντικατάστατος. Μόλις πέσουν οι τζίροι θα σου πει ότι κοστίζεις ακριβά και θα σου δείξει την πόρτα εξόδου.

Δες και αυτό  ΓΙΑΤΙ οι ΓΚΕΙ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ενώ στο Δημόσιο, ούτε τζίροι υπάρχουν, ούτε εξυπηρέτηση πελατών, ούτε στόχοι, ούτε τίποτα. Σε πληρώνουν γιατί υπάρχεις. Στα πρώην κομουνιστικά κράτη γινότανε αυτό και κατέρρευσαν, σε εμάς τώρα έκατσε το Δημόσιο.

dimosioΠοια είναι η γνώμη σας για την μονιμότητα στο Ελληνικό Δημόσιο?

1) Πρέπει να καταργηθεί γιατί είναι προϋπόθεση δημιουργίας κηφήνων που δεν εργάζονται αλλά αμείβονται και δεν μπορείς να τους διώξεις.

2) Να απολυθούν όλοι και να προσλαμβάνονται μόνο με διαγωνισμό ΑΣΕΠ

3) Μια χαρά είναι το σύστημα και μην το πειράζετε. Εμείς είμαστε βολεμένοι.

4) Να απολυθεί το 30% ως υπεράριθμοι, βύσματα και ρουσφέτια.

Πείτε μας την γνώμη σας

gnorimies