Ελεύθερη σχέση

Η γνωριμίας μας με ένα νέο άτομο ακόμα κι αν γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και είναι φανερό πως από την αρχή υπάρχει αμοιβαία έλξη μπορεί συχνά να μην οδηγήσει σε μια σταθερή σχέση.

ελεύθερες σχέσεις

Ελεύθερη σχέση και τι να περιμένουμε.

ελεύθερες σχέσειςΗ γνωριμία μας με ένα νέο άτομο ακόμα κι αν γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και είναι φανερό πως από την αρχή υπάρχει αμοιβαία έλξη μπορεί συχνά να μην οδηγήσει σε μια σταθερή σχέση.

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου το άτομο του ενδιαφέροντος μας επειδή φοβάται την δέσμευση ή ακόμα δεν είναι σίγουρο για τα αισθήματα που τρέφει, να ζητήσει στην αρχή να προχωρήσετε πιο χαλαρά χωρίς να υπάρχει κάτι αποκλειστικό.

Αν βιαστείτε να σκεφτείτε «τέλεια θα κάνω σεξ και μαζί του και με όσους άλλους θέλω»ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε λίγο καλύτερα.

tilefoniko-sex-chat

Ελεύθερη σχέση

Έχει παρατηρηθεί πως οι περισσότερες  γυναίκες όταν έρχονται σε ερωτική επαφή με έναν άντρα ακόμα και αν δεν πληροί την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους για τον τέλειο σύντροφο, λόγω ορμονών αμέσως νιώθουν συναισθηματικά δεμένες μαζί του με αποτέλεσμα να νιώθουν ερωτευμένες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως γίνονται κτητικές, θέλουν αποκλειστικότητα και προσοχή. Έτσι ενώ μια ελεύθερη σχέση θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν ζήλιες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να έρχονται τσακωμοί και γενικότερα να υπάρχει ένα δυσάρεστο κλίμα.

Ελεύθερη σχέση μέσα σε ένα ζευγάρι

Επίσης σε μια ελεύθερη σχέση είναι δύσκολο να διατηρηθούν ισορροπίες όσον αφορά στην επικοινωνία που έχεις με τον άλλον. Εφόσον έχεις αποδεχτεί μια ελεύθερη σχέση δεν μπορείς να περιμένεις  άλλος  να είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο όπως θα γινόταν με μια κανονική σχέση. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να του τηλεφωνείς στις 3 το πρωί για να του πεις ότι σου λείπει ή να περιμένεις ότι θα περάσετε μαζί ένα καυτό Σαββατοκύριακο γιατί πολύ απλά αυτός θα έχει κανονίσει κάτι άλλο.

Έτσι οι προσδοκίες που καταρρίπτονται δημιουργούν ένα έντονο συναίσθημα απόρριψης και μετά ακολουθούν εντάσεις.

Γενικότερα οι ελεύθερες σχέσεις είναι πολύ δύσκολο να είναι επιτυχημένες αφού σπάνια ικανοποιούν και τις δύο πλευρές και τις περισσότερες φορές κάποιος μένει παραπονεμένος.

Ελεύθερη σχέση και σεξ

Ότι καλύτερο! Και έχεις την γυναίκα σου και την γκόμενα. Δίπορτο και σίγουρο. Όταν η μια δεν θα θέλει θα το θέλει η άλλη. Τα έξοδα είναι διπλά βέβαιο όμως αν οι γυναίκες είναι ωραίες χαλάλι τους….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Σου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ; Μίλα ζωντανά με τα κορίτσια στο 909.910.9154 ΤΩΡΑ!