Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Περι γυναικείων εσωρούχων

Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποια είσαι!

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική προσωπικότητα η οποία φαίνεται και στην ερωτική της ζωή. Και η επιλογή των κατάλληλων ρούχων δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο. Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα όταν έχει σεξουαλική επαφή με άνδρα μιλάνε για την προσωπικότητα της.

Τα γυναικεία εσώρουχα αποτελούσαν πάντα μέρος τον σεξουαλικών φαντασιώσεων ανδρών και γυναικών και μαζί με τα καλσόν και της ψιλοτάκουνες γόβες αποτελούν φετίχ.

gynaikeia esoroyxa

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση η οποία έγινε στην Αθήνα για μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων, το 70% των γυναικών προτιμά να αγοράζει σέξι εσώρουχα σε λογικές τιμές σε χρωματισμούς του δέρματος. Οι περισσότερες κυρίες αποφεύγουν να αγοράζουν το κλασσικό λευκό εσώρουχο διατηρώντας όμως της προτιμήσεις τους στο εξίσου κλασσικό μαύρο. Ειδικά δε όταν πρόκειται να αγοράσουν εσώρουχα τα οποία προορίζονται για να εντυπωσιάσουν τους συζύγους το μαύρο χρώμα είναι μονόδρομος. Ένα 30% των γυναικών παραδέχτηκε ότι όταν αγοράζει εσώρουχα για να τα φορέσει σε εξωσυζυγικές σχέσεις το μαύρο χρώμα είναι η πρώτη τους επιλογή.

Πολλά Ελληνικά e-shops αναφέρουν ότι έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις εσωρούχων στο χρώμα του δέρματος άνω του 25%.

Τι είναι όμως αυτό που ωθεί της γυναίκες να διαλέγουν χρώματα κοντά σε αυτό του δέρματος αντί να ποντάρουν στο κλασσικό μαύρο το οποίο πάντα ήταν και παραμένει σέξι; Μήπως οι άνδρες βαρέθηκαν να βλέπουν μόνο μαύρα εσώρουχα και θέλουν κάτι καινούριο; Μήπως οι εταιρείες παραγωγής εσωρούχων λανσάρουν νέο χρώμα το οποίο να φορεθεί πολύ; Μήπως οι opinion maker έχουν αναλάβει να προωθήσουν καινούρια χρώματα στην αγορά; Ερωτήσεις οι οποίες αναζητούν απαντήσεις και που οι συντακτική μας ομάδα θα προσπαθήσει να αναλύσει παρακάτω. Εμείς πιστεύουμε ότι η αρχή η οποία διέπει στην περίπτωση είναι το γεγονός τι μήνυμα θέλει να περάσει η γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα. Στον εραστή ή στον σύζυγο της, γιατί ο καθένας έχει διαφορετική αντιμετώπιση φυσικά.

Δες και αυτό  Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης όμως ακόμη τον θέλω

Το χρώμα στο βρακί δείχνει χαρακτήρα

Κόκκινα εσώρουχα:
Υποδηλώνουν καυτή προσωπικότητα, δυναμική γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει και πως να το πετύχει η οποία δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς θέλει από τον άνδρα στο κρεβάτι της. Οι γυναίκες που φοράνε κόκκινα εσώρουχα τείνουν προς την υπερβολή και το μελόδραμα ωστόσο ασκώντας ιδιαίτερη γοητεία στα αρσενικά. Ιδίως τα εκτός γάμου.

Χωρίς εσώρουχα:
Οι αγαπημένες γυναίκες τον ανδρών οι οποίοι αναζητούν σεξ μιας βραδιάς και αντίο. Δυναμικές, με αυτοπεποίθηση και χιούμορ, ξέρουν που βρίσκονται τα όρια τους και ξέρουν πολύ καλά τι δύναμη διαθέτουν ανάμεσα στα πόδια τους. Φυσικά πάντα πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχουν όποιον άνδρα θέλουν στο κρεβάτι τους. Συνήθως προτιμούν να κάνουν σεξ με άγνωστους άνδρες και το πρωί να εξαφανιστούν.

Τα πρόστυχα τα μαύρα εσώρουχα σου:
Το μαύρο δεν είναι χρώμα, είναι δύναμη και δείχνει μια γυναίκα η οποία είναι αρχηγός και η οποία έχει ιδιαίτερη γοητεία και πάθος. Σε μια σχέση μια τέτοια γυναίκα συνήθως κυριαρχεί έναντι του άνδρα. Την ερωτική απιστία την έχουν στο αίμα τους και αλίμονο στους συζύγους τους οι οποίοι θα το παραβλέψουν.

Λευκά εσώρουχα:
Κλασσικές περιπτώσεις οι οποίες όμως μάλλον σιγά σιγά εγκαταλείπονται. Οι νέες κοπέλες ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα και οι μισές τουλάχιστον δεν φοράνε εσώρουχο όταν βγουν σε ραντεβού με κάποιον άνδρα.

Ροζ εσώρουχα:
Ροζ βρακιά φοράνε οι ρομαντικές κοπέλες οι οποίες δεν έχουν αξιολογήσει της δυνατότητες τους στο παιχνίδι της σαγήνευσης ανδρών. Είναι μεν θηλυκές και ευαίσθητες όμως δεν τολμούν να πάρουν πρωτοβουλίες και περισσότερο αναζητούν την μαμά τους για ερωτήσεις.

Δες και αυτό  Πόρνες - Εκπαίδευση!

Χρωματιστά εσώρουχα:
Τα έντονα χρώματα δημιουργούν συναισθήματα ενθουσιασμού και διάθεση παιχνιδιού στο κρεβάτι, ενώ παράλληλα αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς. Οι γυναίκες που τα προτιμούν δείχνει να τους αρέσει να πειραματίζονται με την προκλητικότητα και να αναζητούν την ανδρική προσοχή, πάντα όμως με μέτρο και χωρίς να παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα.

Σε τόνους του δέρματος:
Η τελευταία μόδα η οποία δείχνει την κλασσική Ελληνίδα νοικοκυρά, ισορροπημένη και με καλή καρδιά, προσγειωμένη και περισσότερο δεμένη με τα παιδιά της. Τέτοια γυναίκα δεν θα ξεκινήσει ποτέ ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα ξέρει που θα καταλήξει.